Şimdi Ara

normal kanat oyuncusundan içe kat edene göre daha fazla verim alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi , hücum oynuyorum. Dizilişim 4 lü defans , orta sahada yanyana 3 adam , ileride sol kanat ve sağ kanat , birde forvet.GS'de 2. sezonumdayım Iturbe'yi aldım gerçekten içe kat eden özellikleri çok iyi.İki kanat oyuncusunuda içe kat eden oynatıyorum.Iturbe sol ayaklı bildiğiniz gibi , sağ kanatta oynattım biraz ve katkı alamadım.Fakat sol kanatta kanat oyuncusu rolünde çok iyi verim alıyorum.Asist , gol vs. İçe kat eden oyuncu rolünün püf noktaları neler ? Acaba kanatlar içe kat eden olduğu zaman ofansif orta saha mı kullanmak lazım? kontrollü oyun aklıma geldi fakat kontra atak futbolunda da içe kat eden oyuncular var? Normal kanat oyuncusu hücum futbol anlayışına daha yatkın orda sorun yok.Ceza alanına paslaşarak gir komutu içe kat edenle mi daha iyidir acaba?

• Hocam aynı sorunu ben de yaşıyordum sonra deneye deneye çözdüm.Rolleri hücum ise destek yap ve oyuncu direktiflerinden de ''Mevkinden bağımsız oyna'' ''Daha fazla hücuma çık'' ve en önemlisi ''Daha dar alanda oyna'' direktiflerini aktifleştir.Benim içe kat eden kanatlarım Zivkovic ve Lozano,ikisi de ilk aldığım 2 yılımda 5-6 gol 3-4 asist civarında oynadılar ligde.Sonra sinir olup söylediğim değişiklikleri yaptıktan sonra gol de asist de en az 8-9 olmaya başladı sadece ligde yine.Ayrıca ben de fark ettim yine de Kanat oyuncusu İçe kat edenden daha fazla katkı veriyor kesinlikle.Fenerbahçe kariyerimde Nani,Feghouli ve Markovic Kanat oyuncusu rolü verdiğim oyunculardı ve 10 gol 10 asistten aşağı düşmüyorlardı ve ratingleri de çok yüksekti,hatta Feghouli'yi devre arasında almıştım ve 15 maçta 14 gol 7 asist yapmıştı hayvan herif

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyordum sonra deneye deneye çözdüm.Rolleri hücum ise destek yap ve oyuncu direktiflerinden de ''Mevkinden bağımsız oyna'' ''Daha fazla hücuma çık'' ve en önemlisi ''Daha dar alanda oyna'' direktiflerini aktifleştir.Benim içe kat eden kanatlarım Zivkovic ve Lozano,ikisi de ilk aldığım 2 yılımda 5-6 gol 3-4 asist civarında oynadılar ligde.Sonra sinir olup söylediğim değişiklikleri yaptıktan sonra gol de asist de en az 8-9 olmaya başladı sadece ligde yine.Ayrıca ben de fark ettim yine de Kanat oyuncusu İçe kat edenden daha fazla katkı veriyor kesinlikle.Fenerbahçe kariyerimde Nani,Feghouli ve Markovic Kanat oyuncusu rolü verdiğim oyunculardı ve 10 gol 10 asistten aşağı düşmüyorlardı ve ratingleri de çok yüksekti,hatta Feghouli'yi devre arasında almıştım ve 15 maçta 14 gol 7 asist yapmıştı hayvan herif

:) 2.sezonumu az önce bitirdim ve harika bir sezon oldu benim için.GS ile Süper lig de 27.Hafta sonunda şampiyonluğumu ilan ettim , Avrupa Ligi finalinde Juventus'u devirdim , Türkiye Kupası'nda da finalde Beşiktaş'la yapıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.