Şimdi Ara

Normal HDD laptopa bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir masaüstü bilgisayar var. PC emektar ve çalışmıyor fakat HDD sini kullanmak istiyorum. Mevcut laptopumda bunu kullanabilirmiyim.
    Örneğin bir usb gibi veya başka olabilecek bir aparat kullanarak bunu laptopuma bağlamak ve bilgilerime ulaşmak istiyorum yeri geldiğinde sistemi o HDD üzerinden boot edebilmek istiyorum.

Nasıl yapabilirim sizce fikri olan var mı?

• hani bilgilere ulastiralimda boot etmek onun uzerinden sistem acmak biraz sacma geldi bana... usb nin maksimum erisimi 30mb iken gidipte onu baglamak yedek disk olarak iyidir de sistem acmak mantiksiz...

ide to usb yada sata to usb aygitlara bakmaniz lazim. tabi bu aygitlarin 2.5" icin olmamasi lazim.. Buna dikkat ederek urun alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

kullanırsın usb den çalıstrabılecegn aparatlar var ya da dvd-room bolmesıne takabılırsn

bana masaustu bilgisayarin diskini notebook un dvd bolmesine bi takipta gosterirseniz cok sevinirim.

Orijinalden alıntı: exeter

hani bilgilere ulastiralimda boot etmek onun uzerinden sistem acmak biraz sacma geldi bana... usb nin maksimum erisimi 30mb iken gidipte onu baglamak yedek disk olarak iyidir de sistem acmak mantiksiz...

ide to usb yada sata to usb aygitlara bakmaniz lazim. tabi bu aygitlarin 2.5" icin olmamasi lazim.. Buna dikkat ederek urun alabilirsiniz...

cevabınız için teşekkürler. ilk etap da tabi ki de amacım verilerime ulaşabilmek. usb ile veri aktarım hızını düşünmedim hiç dediğiniz gibiyse mantıksız evet. sanal makinada sistem denemesi yapmak yerine elimdeki bu tarz bir hdd üzerine kurulum yapıp kullanmak cazip gelmişti biraz.

onun haricinde benim hdd sata giriş ve çıkışa sahip. tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
  • veri aktarimi icin kullanacaksaniz sata to usb urunler var bunlari deneyebilirsiniz. artik orasi zevkinize kaliyor. surekli kutu halinde mi tutacaksiniz yoksa bir kac disk var takip cikaracak misiniz vs durumlara gore secimleriniz dock yada kutu olabilir. ben tavsiye etmiyim siz kendiniz arastirin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.