Şimdi Ara

normal camera webcam olarak kulllanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar bi sorum oalcak ... sony dcr 19 e handy cameram war. acep bunu web cam olarak kullanmak mumkun mu?

Lenovo IdeaPad Y570
    CPU: Intel Core i5-2430M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB WD Scorpio Blue || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Basic SP1 64-bit
  • suna bı cvp verebılecek yok mu yanı ?

Lenovo IdeaPad Y570
    CPU: Intel Core i5-2430M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB WD Scorpio Blue || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Basic SP1 64-bit
  • Dostum bu kameranın marka ve modeline bağlı, mesela bende panasonic gs-35 var ve onun böyle bir özelliği var ama bir başka kamerada bu özellik olmayabilir ve kullanamayabilirsin. Senin cihazına bağlı bu...
    Bendede kodak C340 var bu şekilde kullanabiliyorum fakat işlem yapılmadan 1 dk beklendiğinde auto power off var sanırım kapatıyor ekranı.Menüde iptal seçeneğide yok. Varmı bunu iptal etme yöntemi hazır konu açılmışken sorayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darpa975 -- 12 Ocak 2006 23:38:52 >

Orjinalden alıntı: mercilless

arkdaslar bi sorum oalcak ... sony dcr 19 e handy cameram war. acep bunu web cam olarak kullanmak mumkun mu?

arkadaşım pc ye usb veya i link ile bağlıyorsan büyük bir ihtimalle kullanabilirsin kameranı camera modunda çalışırken msn den ses ve görüntü ayarlarını yaparak bir kez daha denemeni öneririm...
    PHILIPS 107-P4 TRINITRON / DFI LANPARTY ULTRA-D / A64 VENICE 3200+@2850Mhz "Daily"(0515 FPBW)+FX55 HEATSINK / 2x1GB KINGSTON (SAMSUNG UCCC) 280Mhz / 256MB SAPPHIRE X850XT@PE / 200GB SAMSUNG SATA-2 NCQ HDD / AOPEN H600A / ASUS ATLAS-55GA 550 WATT PSU / SKYSTAR 2 v2.6C / CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC / CREATIVE MEGAWORKS 550 THX 5.1 / NEC 3500AG 16X DVD WRITER / TOSHIBA 16X DVD-ROM
  • usb den tv karti ile baglasan bile kameran en fazla 10 dk icinde kendini otomatik kapatacak bende de ayni sorun var simdi bunu halletmeye calisiyorum
  • Ben sony el kameramı webcam olarak kullanıyorum muhteşem bi görüntü kalitesi elde ediyorum. Karşı taraftaki arkadaşlarım görüntü netliğine ve hızlılığına hayran kalıyorlar. Kameranın karşısında elimi hızlıca hareket ettirdiğimde normal webcam bu hızı yakalayamayabiliyor ama sony kamera çok güzel ve gayet net yakalıyor. Kameraya birde uzunca ayak alacaksın,kuracaksın odanın bir kenarına,döndüreceksin yöünü kendine,gerçektende çok güzel oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Ocak 2006 16:45:41 >
  • Elindeki kamerayı firewire girişinden bağladıktan sonra msn ye tanıtarak direkt, diğer programlarda ise webcamdv programını kullanarak webcam olarak kullanabilirsin(www.orangeware.com/endusers/webcamdv.html).Ayrıca mikrofonunuda aktif hale getirirsen ayrı bir mikrofon kullanmana gerek kalmayacaktır.
    USB ye kıyasla kat be kat fazla bitrateye sahip olan DV akışıyla webcam olarak cok yuksek kaliteli goruntu elde etme şansın var.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.