Şimdi Ara

[Acil] Bir IP kamera'nın wireless'ı nasıl kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün bir IP kamera aldım adı Uranium SP-10A bir sorunum var. Port açabiliyorum herşey iyi yerinde ama modem kablosuyla çalışıyor anteni olmasına rağmen wireless bağlantısını kuramadım wireless olarak nasıl çalıştıracağım bilen var mı?

• Bilen yok mu arkadaşlar?
  • Bir Kablosuz IP kamerasının Wireless kurlumu?
  • team viewer ile istersen çözelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

team viewer ile istersen çözelim ?

Şuanda iş yerindeyim kamera evde kaldı bu nedenle şimdi teamwiever y olmayacak siz sadece bana ne yapmamı gerektiğni açıklarsanız sevinirim ADSL modem ayarlarından mı PC ayarlarından mı PC'nin içinde kamera programı ayarlarından mı? ve nasıl yapıyoruz?
  • kameranın içerisinde client modunda çalışan bir yazılım olması lazım, yani kameranın arayüzünden wireless ağınıza bağlanmanız lazım.
  • ip cameranin sifreleme turunu wep secin baska turlu baglanamazsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kameranın içerisinde client modunda çalışan bir yazılım olması lazım, yani kameranın arayüzünden wireless ağınıza bağlanmanız lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: dento35

ip cameranin sifreleme turunu wep secin baska turlu baglanamazsiniz

Kumandan
    client modunda çalışan bir yazılım mı olması lazım? yani bilgisayarı kapatınca wireless desteğide mi kapanmış olacak bilgisayar kapandıktan sonra çalışmyacak mı? CD'nin içinden 2 tane program çıkıyor. Bir tanesi kamerayı search yapıyor IP'isini gösteriyor ve IP'sini değiştirmemi sağlıyor. Diğeri ise IPCMonitor adında bir program orada ise kamreayı izleyebiliyorum alarm kurabiliyorum sağa sola yukarı aşağı kamerayı oynatabiliyorum ama kesinlikle wireless ayarları göremedim :/

----

dento35
    WEP şifrelemesini nerden nesıl yapıyoruz ADSL ayarlarında wireless şifresi verdiğimiz yerden mi nasıl olacak bu detaylı anlatırsanız sevinirim.

• ilk once modeminizin ip araligini ogrenin ip kemaranizi kablo ile pc`ye baglayin kemaranizin ip araliginda pc`nize ip verin daha sonra tarayicidan kemaranizin ip`sini yazarak cihaza baglanin ayarlarda guvenlik secenekleri kablosuz secenekleri vardir eger modeminiz acik ise kamerada o ozellik var ise scan yaparak modeminizin adini bulun guvenlik turunu secip modem wireless sifrenizi girin eger tarama secenegi yok ise elle modemin adini girip sifreleme turunu girip sifre griceksiniz ancak soyliyim bu o kadar kolay olmayabiliyor bir keresinde 2 saat ugrasmistim sorunsuz baglanti icin tabii bu arada kameranin ip`si modemin ip`si araliginda olmali yoksa internete cikamaz
  • quote:

ilk once modeminizin ip araligini ogrenin ip kemaranizi kablo ile pc`ye baglayin kemaranizin ip araliginda pc`nize ip verin daha sonra tarayicidan kemaranizin ip`sini yazarak cihaza baglanin ayarlarda guvenlik secenekleri kablosuz secenekleri vardir eger modeminiz acik ise kamerada o ozellik var ise scan yaparak modeminizin adini bulun guvenlik turunu secip modem wireless sifrenizi girin eger tarama secenegi yok ise elle modemin adini girip sifreleme turunu girip sifre griceksiniz ancak soyliyim bu o kadar kolay olmayabiliyor bir keresinde 2 saat ugrasmistim sorunsuz baglanti icin tabii bu arada kameranin ip`si modemin ip`si araliginda olmali yoksa internete cikamaz

Şunu söyliyeyim kameramın PC'ye bağlayacak her hangi bir USB kablosu yok kutuda dahil edilmemiştir. İçindekilerini okudum eksik falan yok yani PC'ye bağlanacak bir kablo yok. Sadece kutunun içinden modem kablosu çıktı onu taktım bir de adoptor çıktı onuda taktım alarm girişine birşey takılıyor onu taktım falan işte durum böyle olunca wireless'i nasıl tanıtacağımı anlamadım. LAN kablosunu takarak port açtım uzaktan izleyebiliyorum çalışıyor ama kablosunu çekince görüntü duruyor :(

• Airties RT-211 kullanıyorum oradan port açtım ve kitapçıkta da diyor Scan yapın diye ama nereden ve nasıl yapacağımı anlayamadım
  • kameranin usb`den baglanacagini nerden cikardin ethernetten bagliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dento35 -- 29 Mayıs 2012; 13:52:44 >
  • quote:

kameranin usb`den baglanacagini nerden cikardin ethernetten bagliyorsun

"ilk once modeminizin ip araligini ogrenin ip kemaranizi kablo ile pc`ye baglayin" diye yazmışsın ben yanlış okumuşsam kusura bakma :)
  • explorer ile kameranın ip adresini yazarak bağlanırsanız arayüzüne erişirsiniz, orada wireless ağa bağlanmak için bir seçenek olması lazım.
  • quote:

explorer ile kameranın ip adresini yazarak bağlanırsanız arayüzüne erişirsiniz, orada wireless ağa bağlanmak için bir seçenek olması lazım.

Görüntü,Alarm,Email ayarları,IP vs ayarları vs.. var ama kesinlikle wireless ayarları yok :(
  • olmasi lazim cunku kameranizda wireless var
  • Olsaydı yapabilirdim web tasarım ve birazcık programcılıktan bilgim var demekki kamera sorunlu
  • ithalatci firmadan destek isteyin bence
  • Bu firmaya email attım iletişimdeki email adresini kullanarak wireless kurulumu hakkında soru gönderdim ama dün göndermiştim hala cevap yok :/
  • wireless`i bosver o zaman kablolu calisir hale getir sonra bakarsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.