Şimdi Ara

Nordmende tv'yi telefona baglayamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizimkiler nordmende televizyon almış, bende yazmak vs zahmetli diye telefon kumandası indirdim ama hiçbirisi olmuyor. Ayarlardan şunu şunu yapın diyolar ama ağ hata ayıklama şimdi falan etkinleştirme yapacak kısımlar ayarlarda çıkmıyor.

Nordmende tv'yi telefona baglayamiyorum

Ayarlarda sadece bunlar var. TV de telefona baglama özelliği falan mı yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Samsung TV de USB klavye mouse ile kullanıyorum. Telefon klavye hiç denemedim. Bende a101 de gördüm 58" 5500 TL ama şikayetvar.comda çok şikayet var ve herkese otomatik yanıt vermişler. İncelemelerde yetersiz kararsız kaldım.siz memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir olay tecrübe ettim, müşteri hizmetlerine ulaştığımda hemen yardımcı oldular. Şikayetlerle ilgili biraz incelemiştim çoğu e-ticaretten alınan kırık gelen ürünler ve daha çok kullanıcı hatalı problemler gibi. Tam fiyat performans ürünü diyebilirim. 1923ten kurulmuş en eski tv markalarından biri, bu yüzden tecrübeleri be kurumsallıklarıyla desteğe açıklar.

• Mehmet Atmaca elektronik bu ürünün Türkiye'deki servisini sağlayan firma. Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz, yardımcı oluyorlar ben bağladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.