pardon ya kafa gitti ya juventus'un hocasını benitez sandım bugün italya ligi'ne uygun 4-4-2 taktiğini konuşuyoduk benitez de öyle oynatır filan ordan kalmış
juventus'un hocası öyle dedi yani benitez demedi yanlış yazmışım
3 saatlik uykuyla durmanın zararları n'aparsın
ama juventus'un hocası diego'yu satılacaklar listesine koydu + o lafları da etti. orda bi problem yok
25 yaşında bir topçu fakat imkansız olarak görüyorum. İki yıl önce Juventus yaklaşık 26 milyon euro'ya oyuncuyu aldı. Yine bu civarlarda bir fiyata satmak isteyeceklerdir. Üst düzey tekniğinin yanı sıra zeki bir futbolcudur. Orta sahada tam aradığımız adam. Dediğim gibi hayal'den öte değil, gerçekçi olalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
Gelirse sevgilimi keserim.
Bana ver ?
ne yapıcaksın adamın elini ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
25 yaşında bir topçu fakat imkansız olarak görüyorum. İki yıl önce Juventus yaklaşık 26 milyon euro'ya oyuncuyu aldı. Yine bu civarlarda bir fiyata satmak isteyeceklerdir. Üst düzey tekniğinin yanı sıra zeki bir futbolcudur. Orta sahada tam aradığımız adam. Dediğim gibi hayal'den öte değil, gerçekçi olalım.
Gerçekçi olalım da Kenan DeFJaM_ arkadaşımızın dediği şey doğruysa üstüne 7-8 milyon euro gibi bir para verip almamız imkansız değil. Diego 4-4-2lik bir oyuncu değil gerçekten. Eğer Juventus Elano'yu istiyorsa olabilir gibime geliyor.
Rijkaard'ı, Kewell'ı, Baros'u gördük ya, artık kimin transfer haberi çıksa olabilir gözüyle bakıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
quote:
Bana ver ?
quote:
quote:
quote:
Bana ver ?
quote:
quote:
quote:
Bana ver ?
Üç el olur işte fazla elden zarar gelmez
Çok iyi oyuncu da bizim ofansif orta sahadan ziyade orta sahanın ortasında oynayacak adama ihtiyacımız var gibi geliyor bana.
quote:
quote:
quote:
Bana ver ?
@Azazel* diğer ellerime sendemi katılmak istiyosun anlayamadım
O posttan bunu mu anladın ?
arkaşlar bizim oyunu çift yonlu oynayabılen adama ıhtıyacmz var ztn juventusda dıego bu yuzdn basarılı olmadı ıtalya lıgınde her oyuncu bırazda savunma yapmalı dıego savunma yapabılck bırı deıl dıego alınrsa sıstem 4-3-3 ten 4-2-3-1 e doner yanı tamamen ofansıf oynar arkasınada mustafa sarp ve cana konur savunma ıcın ama 4-3-3 un oyuncusu deıl
quote:
Orijinalden alıntı: cocobongo
gelmez başkan açıkladı genç yetenekler peşindeymişiz
diego genç değil mi yaşlı mı hocam 25 yaşında yahu GSG Yorumu;
quote:
Çok büyük bir ihtimal.Saim abimin istihbaratına güvendiğimiz için yayımlamıştık kaynağı ile ve %100 diye bir şey demekdik haber hala notlarda duruyor.Habere kafanıza göre ek yapmayın...Neyse arkadaşlar haber orada inanmak , inanmamak size kalmış biz 2 haftadır peşinde koştuğumuz haberi kesin olarak yakaladık ve yayımladık.Tartışmaya gerek yok üzerine..
İstersek rahat alabiliriz ama adnanlar ılgılenıyomu bilmiyorum. Juve elanoyu istiyo elaö juveyi istiyo biz elanoyu istemiyoruz juve dıegoyu ıstemıyo bence hersex uygun ,d
quote:
Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN
İstersek rahat alabiliriz ama adnanlar ılgılenıyomu bilmiyorum. Juve elanoyu istiyo elaö juveyi istiyo biz elanoyu istemiyoruz juve dıegoyu ıstemıyo bence hersex uygun ,d
diego bizi isterse tamamdır
Vay be millet Diego'yu istemiyor, daha geçen sene acaba hangi elit klübe gidecek diyip iç geçirdiğimiz adam.
Ayrıca gelmez tabii ki.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
quote:
Telden yazdıgım için oluyo hatalar bazen komık olmuş ama hersex
Diego dur Allah aşkına zaten ortalık karışık.
Diego da gelir Ronaldoda
Mesela yani
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Diego dur Allah aşkına zaten ortalık karışık.
Adam gelmek istese de "dur oğlum lig başlıyo lan bi de sen çıkma başımıza" der adamı kovarsınız siz