Şimdi Ara

Noluyor bu araba fiyatlarına!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba fiyatlarının artışından ve malum sitedeki abartı fiyatlardan herkes şikayetçi. Ama arabalar gayet de satılıyor.
    Şöyle ki icradaki araçları takip ediyorum.2010 model symbol dci extreme paket araç, kilometresi belli değil bagaj degismis boyaları bilmiyorum 22500 Tl ye satildi.
    2008 dizel getz komple boyali degiseni var mi bilmiyorum 17,500 e satildi. Ve asil bomba 2004 model honda civic es, otomatik sunrooflu, kilometre bilinmiyor. Benim ciplak gozle gordugum sol camurluk ve sol iki kapida boya vardi.Baska neyi var bilmiyorum. 31.000 liraya satildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam boyalı olunca noluyor anlamıyorum aracın kapısı boyanıyor sankı pert olmus gıbı muamele yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Hocam boyalı olunca noluyor anlamıyorum aracın kapısı boyanıyor sankı pert olmus gıbı muamele yapılıyor

+1 boyalı olunca sorun neden kaynaklanıyor neden fiyat bu kadar düşüyor ?
    boyandığı için kesin kaza yapmıştır gibi bir düşünce mi var ?
  • büyük şehirde olup ta boyalı olmayan araba mı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Hocam boyalı olunca noluyor anlamıyorum aracın kapısı boyanıyor sankı pert olmus gıbı muamele yapılıyor

+1 boyalı olunca sorun neden kaynaklanıyor neden fiyat bu kadar düşüyor ?
    boyandığı için kesin kaza yapmıştır gibi bir düşünce mi var ?

Malesef Türk insanının yapısından kaynaklanıyor. Sürtmeden, çizikten boyalı diyor götürüyorsun kazalı. Bu yüzden herkeste artık ön yargı oldu. Buna zemin hazırlayan da bizim milletimiz
  • quote:

Benim için sikinti yok. Benim aracimdada boya var ve haftaya 2 parcayi daha boyatacam surtme izlerinden dolayi. Takildigim nokta ise arabanin detayini bilmeden, tabiri caizse kapali kutu otomabillerin icrada o fiyatlara satilmasi ilginc geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 olmuş arabaları keyfekeder,lokal,temizlik boyası vardır diye itelemeye çalıştıkları için ister istemez insanlarda tedirginlik oluyor,yoksa niye sorun olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

8 olmuş arabaları keyfekeder,lokal,temizlik boyası vardır diye itelemeye çalıştıkları için ister istemez insanlarda tedirginlik oluyor,yoksa niye sorun olsun.

Hocam ekspertiz denen birşey var sokuyosun aracı a dan z ye hersey cıkıyor adamların nıyetı farklı aracın piyasası 10 liraysa atıyorum kapı boyalı o zaman 8 lira nerde ölücü varsa işin ucundan onlar cıkıyor yurtdısında tam tersi adam aracın bı yerını boyattıysa daha fazla ucret talep ediyor bi bizim millet beleşci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.