Şimdi Ara

Nokta Dergisi Fatih Terim Yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.noktadergisi.info/dergi/sayi-58-27-haziran-3-temmuz/mr-kaos-h14510.html

Pirlo şöyle demiş de böyle demiş de şu olmuş da falan filan bom boş bir yazı 30 puan IQ ile yazılmış saçma sapan yalanlarla dolu bir yazı. Forumda da dolu bu Pirlo şöyle demiş diye doğru olduğuna inanan tipler. Bu aslında ben gerizekalıyım bilgisizim ama Pirlo diyorsa doğrudur demek. Olay eğer isim ise Morunho,Ferguson,Gattuso,Rui Costa,Drogba,Shevcenko,Hagi,Muslera ne demişler terim hakkında onları da bir okuyun.

Hayatımda bu kadar "şişirilmiş" bi yazı okumadım. Yazıyı heralde Barış Atay denen starbucks solcusu yazmış. Zaten bunun gibi tiplerden beklerdim bu yazıyı da. Sırf davranış yönünü siyasi görüşünü beğenmiyor diye Türk futbolunda devrim yapan her başarı da adı olan adama anca bu taraftan saldırabilirlerdi zaten.

• İmPARAtor seni kutsasin yavrum amen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyadaki tek zeki insan asosyal yaratıktır onun haricindeki herkes gerizekalıdır.
  • Ohh armuta uzandım bi yandan kokteylimi yudumlarken bi yandan da Türkiye nin en iyi, Dünyanın da sayılı antrenörleri arasındaki Terim e sallayan boş beleş adamların çırpınmalarını okuyup iyice eğleniyorum.

Kaos futbolu ile UEFA nın kazanılabileceğini sananları gördükçe daha da çok keyifleniyorum, seviyorum lan bu forumu aspirin gibi valla hiç dert tasa kalmıyor, mutlaka bi eğlence çıkıyor ve burda paylaşılıyor.
  • Hakan Şükür faktörü var adam teknik direktörsüz takımı şampiyon yaptı

Hakan Şükür - Hagi - Okan - Emreyle bu takım avrupa şampiyonu oldu bu adamlar olmadan Fatih Terim avrupada sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Hakan Şükür faktörü var adam teknik direktörsüz takımı şampiyon yaptı

Hakan Şükür - Hagi - Okan - Emreyle bu takım avrupa şampiyonu oldu bu adamlar olmadan Fatih Terim avrupada sıfır

• Bizdeki Vitoraller, sizdeki Paratorlar cidden hiç çekilmiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Terimspor sen çok yaşa canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin taktiksizliğin bu dünya daa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi'de bu yazıyla ilgili zaten her türlü eleştiri yapılmış, üzerine fazla söz söylemeye gerek bırakmamış eleman sağolsun: https://eksisozluk.com/entry/61656774

quote:

fanatik derecede bir galatasaraylı olarak fatih terim'i günahım kadar sevmem, ancak nokta dergisinin 27 haziran 2016 tarihli mr. kaos başlıklı yazısıyla eleştirmeye kalkmak kusura bakmayın ama en masum tabirle geri zekalılıktır. "galatasaray’a üçüncü gelişinde başka bir yerli hoca aykut kocaman’la karşı karşıya geldi. ama orada da zamanlamayı çok iyi seçmişti. fenerbahçe şike soruşturmasıyla boğuşuyordu ve aykut hoca’nın elindeki kadronun yarısından fazlası dağılmıştı. yine de galatasaray son maçta zar zor şampiyon olabildi." diye bir şeyler ........ bir yazıyı kimse kusura bakmasın da ben ciddiye dahi almam. hayır ben yanlış mı hatırlıyorum, o sene galatasaray iki defa şampiyon olmamış mıydı süper final adındaki ucube yüzünden. normal sezonu 9 puan önde şampiyon tamamladı zaten galatasaray, ne son maçta zar zor şampiyon olması? hayır tüm yazı boyunca galatasaray'ın kazandığı tüm başarılara ... atılmış, 4 sene üst üste şampiyonluktan tutun da uefa zaferine kadar. tüm yazı boyunca doğru yazılan noktalar sadece alıntılar resmen, bazı isimlerin (milan baros, andrea pirlo, ünal aysal) verdiği röportajladan yapılan alıntılar, bunlar dışında geri kalan her şey ......., yazıyı kaleme alan kişinin içindeki galatasaray nefretini kusması ve bu nedenle de en ufak bir değeri bile yok eleştirel anlamda.

Tek eklemem gereken nokta; eğer gerçekten kaos futbolu ile başarılı olunabiliyorsa o zaman Aziz Yıldırım'ın her sene lig şampiyonluğu hatta şampiyonlar ligi şampiyonluğu görmesi gerekirdi. Geçsinler bunları...

Not: Terim karşıtı bir GS'li, Demirören sayesinde GS'yi bırakınca Terimci olan ama milli takım başarısızlıklarından sonra yuhalayan rakip taraftardan değil.

• Herkes fatih UEFA kupasını aldı diyor ama o zaman ki kadromuza bi bakın bakalım. Suan o kadroyla cl kaldırılırdi. Hoca bahane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Nokta Dergisi Fatih Terim Yazısı

• bu terim konuları durup durup niye gündeme geliyor?

destekleyene de, sövene de sizlere yazıyorum; kesin artık tatavayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.