Şimdi Ara

NOKTA ATIŞI YAPANA 35€ MOUSEPAD ÖDÜL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemi topladıktan sonra evde logitech z-506 hoparlöre bağladığımda her işlemde her fareyi oyanttığımda veya hdd işlem yaptığında tiz bir ses geliyor dııt dııt pıt dıt diit diye 5+1den, aynı yere kulaklık bağladığımda o ses gelmiyor bana daha önce çözümü uygulamış birisinin yorumu lazım şunu yapsan bunu yapsan değilde şöyle olduğunda düzelecek hata şundan kaynaklanıyor diyebilecek tecrübeli birisinin yorumu lazım.. ben power supplyden stabil olmayan voltajlarla alakası olmasından şüpheleniyorum, bu problemi gerçekten çözmemi sağlayan birisi olursa adresine 35€ değerinde qpad dota edition profesyonel oyuncu mousepadi göndereceğim arkadaşlar çok önemli bu benim için

http://www.corporate.qpad.se/modules/news/article.php?storyid=213
     NOKTA ATIŞI YAPANA 35€ MOUSEPAD ÖDÜL !!

Ekran kartı : GTX670 Anakart : Z77A-GD65 İşlemci : i5 2500k Kasa : Haf x 942 Black Edition Full Tower Ram : GSkill Ripjawsx 1866 MHz 2x4 Harddisk : OCZ 120gb Vertex III Güç kaynağı : Gigabyte Odin Pro 800W Fare : Logitech G500 Pad : SteelSeries Qck Hoparlör : Logitech z506 Ses Kartı : Creative x-fi titanium Tablet : Galaxy Note 10.1 16 32 GB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.