Şimdi Ara

2.700 TL’ye Oyuncu Koltuğu Alınır mı? | En Ucuz Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Piyasadaki en ucuz oyuncu koltuğu Rebelx Oyuncu Koltuğunu inceledik! Oyuncu koltukları, uzun saatler ekran başında vakit geçiren herkes için bir ihtiyaç. Ancak 5.000 TL'den başlayan fiyatlar bu ihtiyacı bir lüks durumuna getiriyor! Biz de düşündük: "2.700 TL’ye satılan, piyasadaki en ucuz oyuncu koltuğu gerçekten alınır mı?" Ve bu sorunun cevabını öğrenmek için Rebelx Oyuncu Koltuğunu satın aldık, kurduk ve inceledik!

Bu videoda hem gerçek deneyimlerimizi paylaşıyoruz hem de Rebelx Oyuncu Koltuğu alınır mı, yoksa uzak mı durulmalı açık açık konuşuyoruz.

🛒 Ürünün Linki (Hepsiburada #Techstars): https://app.hb.biz/5rZGDZej2X0i

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Bu tarz koltukların hiç bir avantajı yok bence. Tamamen boşa para. Tekerlekli ofis koltuğu da aynı işi görür. Alınacaksa eğer resimde eklediğim gibi direksiyon monte edilen simülasyon koltuğu alınmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2700'e buna verene kadar aşağıdaki ürünü alırım.

150kg kadar taşıma kapasitesi var.

Amerikan markası,Amazon kendisi ithal edip,garantisini veriyor.

Ben 6-7 ay kadar önce mavisini 3000'e almıştım.

Geçenlerde indirime girdiği zaman 3200 civarına kadar düşmüştü.

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    zaten ofis koltuguyla oyuncu koltugu ayni sey. Bu oyuncu koltuklari yuzunden ofis koltuklarinin fiyatlari da artti. Ben de sacma sapan rengarenk olmayan koltuk tercih ederim mesela.

• sırt dayanağı yamuk sabitlenmiş zaten....

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ari koltuk modu yapalım. Siyah renk koltuk al, sırtına SS Hauptamtschef bayrağı dik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hitler bence. Hauptamtschef gibi olursun. Odaya birkaç dekor ekle. Bir yerden manken al, Allgemeine SS

üniforması giydir falan, siyah olandan bul, şapkası da olsun. Duvarlara da poster falan dekorasyon yaparsın iste ari oda olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Haziran 2025; 14:25:17 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Yok yav dusundum ben de, hitlemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 9 Haziran 2025; 18:5:7 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Hitlemek şöyle dursun, führer bile. Führemiyorsa, bir de mekanik klavye modu yap. Kasayı kırmızıya boya, tuşlar siyah kalsın, tüm tuşları Eisernes Kreuz'lu keycaps ile değiştir.

kullanılmak için çıktı, sonradan tekerlekli koltuk formuna evrildi. Bende de XDrive marka var o yüzden diyorum.

Şöyle dik oturayım boynum rahat etsin diyemiyorsunuz boynunuzu ve kafanızı hep öne eğiyor. Onun da bir sebebi var, yarışta yola odaklanma. İlk aldığınızda evdeki dandik sandalyelerden

sonra rahat geliyor evet, ama ben evden çalışıyorum ve sürekli oturmak durumunda olduğumdan bir süre sonra aslında neden rahat olmadığını anlıyorum.

Bendeki iyice eskisin de bir dahaki tercihim oyuncu koltuğu değil ayarlı ergonomik koltuk olacak, şu boyun bel vs. destekleri tek tek ayarlanabilen omurga gibi olan modellere bakacağım.

Uzun süreli çalışmaya daha uygun birşey istiyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.