Şimdi Ara

Askerlik celp dönemi ve hizmet tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2022 Temmuz ayı ertelemeniz sonlanmıştır. Kasım 2022 sınıflandırma döneminde sevke tabisiniz mesajı geldi. E devlette ''AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 10/11/2022 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR'' yazıyor. Şuan askerlik hizmet tercihimi yapmadım. 31 Ağustostan sonra hizmet tercihini yapıp Şubat celbine gidebilir miyim? 10/11/2022 tarihinden sonra Şubat ayına kadar para cezası mı ödemeliyim? Yoksa 31 Ağustostan önce hizmet tercihi yaparak Kasım celbine mi gitmek zorundayım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SauroNTR61 -- 5 Ağustos 2022; 16:38:22 >



  • Yoklama işlemleri ve muayenenizi yaptırysanız hizmet tercihini yapmasanız bile kasım celbiyle gideceksiniz. 31 ağustosa kadar hizmet tercihini yaparsanız yedek subay-astsubay olmak istiyorum gibi statüleri isteyebilirsiniz. Kasım celbi için sınıflandırılmanız yapılacak ve yeriniz belli olacak. Gitmeyip Şubat celbine kalırsanız bakaya kalırsınız bu durumda yedek subay-astsubayda olamazsınız ve para cezası ödersiniz.

  • Ben önceden 2 yıl tecil ettirmiştim. E devlette 1 yıl daha tecil ettirme gözüküyordu ona başvurdum. Bakalım başvuru kabul olmazsa 31 Ağustostan önce hizmet tercihini yapacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.