Şimdi Ara

Nokia XM 5800 v40 Söylentileri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kardeşim ilk olarak şunu söyleyebilirim ki "en güvenli güncelleme yolu" cihaz üzerinden "pil full dolu iken" yapılandır herkesin laptobu yok tabii kiminin de wifi si yok o zaman mecbur bilgisayardan yapılacak senin arkadaşın yükleme esnasında kablo oynamış bir kısadevre birşey olmuş olabilir ben çalıştığım yerde 25 bilgisayar var 24 ü elektrik kaçırıyor herşey olabilir

ikinci sorunu ise inan ben de anlamış değilim benim telefon hastalığım var bu yaşıma kadar 38 telefon kullandım ve güncelleme çıktığından beri ilk kez bu product code lara farklı zamanlarda güncelleme yayınlandığını gördüm ve bir diğer dikkatimi çeken olay ise güncelleme yapabilenlerin çoğunda (ilk çıktığı zamanlar ekim gibi) yükleme yarıda kalmış firmware indirilememiş yüklenirken bilgisayar bir an bağlantıyı kesiyor ya kesildiğinde geri gelmemiş vs gibi benim tahminim bir açık tespit edildi ve çaktırmadan firmware geri çekildi tabii bu benim tahminim

kısacası en iyisi beklemek bence o diğer güncelleme yollarına girmeye gerek yok (başka programlarla product code larla falan uğraşarak yani)

hayırlısı diyip bekleyelim en iyisi
    quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

onu kullanma kardeş bak bizim arkadaş onu demiş güncelleme bulmuş sonra güncellemeyi yarıda kesmiş telefon servise gitti pc den laptop olursa daha ei Nokia Software Updater adlı programı kullanarak yap bataryayı full doldur ve asla kesintiye ugratma güncelleme sırasında yoksa tel gider ben masaüstünden yapıyorum yüregim agzımda elektirik gidecek diye laptop a usb ile bagla yap güncellemeni ki telden güncelllemeler ücetli indirdigin kb başına hat ücret alıyordu yanlış hatırlamıyorsam...

kardeş yanlış biliyorsun, cepten yapılanda da bilgisayardan yapılanda da internet ile ilgili bir kesinti olsa bile telefona bir zararı olmaz önce firmware i indirir sonra sorar hatta cihazdan yapıldığında, indirme tamamlanmadan kafasına göre yüklemeye başlamaz ama senin dediğin şöyle olabilir normal masaüstü bir bilgisayarda indirmeden sonraki evreye geçtiyse yüklemeye başladı ve o an elektrik giderse işte o tehlikeli yani kendi üzerinden yapmak daha güvenli oluyor

diğer güncelleyemeyen arkadaşa da şunu söyleyebilirim benim cihaz da V30 da ve güncelleme yok uyarısı veriyor sebebi de bazı product code lara güncelleme yayınlanmadı beklemeye devam et yani cihazında bir sorun yok normaldir. ben de bekliyorum.

kardeş zaten dediğim o ilk aşaması yazılımı indirme 2. aşama yükleme yüklemede kesilirse cihaz gider zaten programdada Türkçe yazmışlar uyarı. Telden güncelleme arkadaşın cihazına şöyle bir hata oldu cihaz sadece resimleri açmıyor normal çalışıyordu direk servise gönderdik güncellemede sorundan dolayı olmuş Laptop ile Nokia Software Updater üzerinden güncelleme bence en garanti işlem :D neden böyle aynı model cihazlara ayrı güncelleme yaptırıyor nokia onu bilmiyorum anlatırsan aydınlanırız kardeş...

• quote:

valla kardeşim ilk olarak şunu söyleyebilirim ki "en güvenli güncelleme yolu" cihaz üzerinden "pil full dolu iken" yapılandır herkesin laptobu yok tabii kiminin de wifi si yok o zaman mecbur bilgisayardan yapılacak senin arkadaşın yükleme esnasında kablo oynamış bir kısadevre birşey olmuş olabilir ben çalıştığım yerde 25 bilgisayar var 24 ü elektrik kaçırıyor herşey olabilir

ikinci sorunu ise inan ben de anlamış değilim benim telefon hastalığım var bu yaşıma kadar 38 telefon kullandım ve güncelleme çıktığından beri ilk kez bu product code lara farklı zamanlarda güncelleme yayınlandığını gördüm ve bir diğer dikkatimi çeken olay ise güncelleme yapabilenlerin çoğunda (ilk çıktığı zamanlar ekim gibi) yükleme yarıda kalmış firmware indirilememiş yüklenirken bilgisayar bir an bağlantıyı kesiyor ya kesildiğinde geri gelmemiş vs gibi benim tahminim bir açık tespit edildi ve çaktırmadan firmware geri çekildi tabii bu benim tahminim

kısacası en iyisi beklemek bence o diğer güncelleme yollarına girmeye gerek yok (başka programlarla product code larla falan uğraşarak yani)

hayırlısı diyip bekleyelim en iyisi
    quote:

quote:

quote:

onu kullanma kardeş bak bizim arkadaş onu demiş güncelleme bulmuş sonra güncellemeyi yarıda kesmiş telefon servise gitti pc den laptop olursa daha ei Nokia Software Updater adlı programı kullanarak yap bataryayı full doldur ve asla kesintiye ugratma güncelleme sırasında yoksa tel gider ben masaüstünden yapıyorum yüregim agzımda elektirik gidecek diye laptop a usb ile bagla yap güncellemeni ki telden güncelllemeler ücetli indirdigin kb başına hat ücret alıyordu yanlış hatırlamıyorsam...

kardeş yanlış biliyorsun, cepten yapılanda da bilgisayardan yapılanda da internet ile ilgili bir kesinti olsa bile telefona bir zararı olmaz önce firmware i indirir sonra sorar hatta cihazdan yapıldığında, indirme tamamlanmadan kafasına göre yüklemeye başlamaz ama senin dediğin şöyle olabilir normal masaüstü bir bilgisayarda indirmeden sonraki evreye geçtiyse yüklemeye başladı ve o an elektrik giderse işte o tehlikeli yani kendi üzerinden yapmak daha güvenli oluyor

diğer güncelleyemeyen arkadaşa da şunu söyleyebilirim benim cihaz da V30 da ve güncelleme yok uyarısı veriyor sebebi de bazı product code lara güncelleme yayınlanmadı beklemeye devam et yani cihazında bir sorun yok normaldir. ben de bekliyorum.

kardeş zaten dediğim o ilk aşaması yazılımı indirme 2. aşama yükleme yüklemede kesilirse cihaz gider zaten programdada Türkçe yazmışlar uyarı. Telden güncelleme arkadaşın cihazına şöyle bir hata oldu cihaz sadece resimleri açmıyor normal çalışıyordu direk servise gönderdik güncellemede sorundan dolayı olmuş Laptop ile Nokia Software Updater üzerinden güncelleme bence en garanti işlem :D neden böyle aynı model cihazlara ayrı güncelleme yaptırıyor nokia onu bilmiyorum anlatırsan aydınlanırız kardeş...

haklısn en güzeli..son 1 aydır peynir ekmek gibi satıyor zaten eskinin 3310 gibi oldu telefon bir güncelleme getirirler diye tahmin ediyorum.

• e eşşek değiller ya yaparlar bir yılbaşı paketi
  • Arkadaşlar merhaba,

bilindiği gibi bütün Nokia modellerinin ülkelere göre bir "code" numarası vardır,
    Bu renklere ve diğer barındırdığı opsiyonlara göre değişir.
    Mesela renginin kırmızı olanına bir code , mavi olanına ayrı bir code gibi...
    Yine birçoğumuzun bildiği üzere bütün yazılımlar sırayla ve biraz gecikmeli olarak gelir.
    Nedeni büyük bag lardan korunmak için, telefonların hepsini servislik yapmamak için olabilir.

http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/can-i-update

Yukarıdaki adresten aşağıda verdiğim resimlerdeki kırmazı yazılan yerleri kontrol ederek son güncel yazılımınızı görebilirsiniz.
    Benim telefonum ilk serilerden kırmızı kodu olan modelin son yazılım tarihi aşağıda ki gibi görünmekte.

Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0559083
    Version: 31.0.101

sizinki kodunuza göre yazılım sürümü farklılık gösterebilir.
    hattra çok eski olabilir. Bu durumda endişelenmeyin, sizin kodun yeni yazılımı daha gelmemiştir.

Aslını soracaksanız Nokia bazı kodların yeni FW lerini yayınlamayı unutuyor sanırım, Bu durumu mutlaka Nokia Türkiye birimine bildirmek gerekir.
    Sonuça aynı telefonu bir başkası sizden aylar önce yeni yazılımı kullanıyorken sizin yazılımın aylar sonra gelmesi biraz unutkanlıkla açıklanabilir.
    Yada umursamazlıkla...

Nokia XM 5800 v40 Söylentileri !

------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Nokia XM 5800 v40 Söylentileri !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 30 Aralık 2009; 0:46:04 >

• quote:

e eşşek değiller ya yaparlar bir yılbaşı paketi

Yapmazlarsa eşşekler yani ben güncelleme olsun veya olmasın demiyorum ama 5530'un ev ekranını telefonumda görmek istiyorum çok fark istemeseler 5530 alıcam resmen
  • ya arkadaslar demiym ddm de canima tak etti ya yeter artik bazen msjlarda öle alintilar yapyrsnzki telfnla bi sonraki msji göresiye kdr 1dk asagi iniyorm insaf ya :@
  • arkadaşlar bu versiyon değişiklikleri yılbaşında yenileri gelicek söylentileri fln var bunlar sadece software değilmi?
    hardware da hiçbir fark olmayacak 1 ay sonra gelen tel ile şimdi satılan arasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

arkadaşlar bu versiyon değişiklikleri yılbaşında yenileri gelicek söylentileri fln var bunlar sadece software değilmi?
    hardware da hiçbir fark olmayacak 1 ay sonra gelen tel ile şimdi satılan arasında...

xconnect teşekkürler Whisper911 bence nokia bazen belli etmeden ufak tefek donanımsal oynamalarda yapıyor heralde yoksa mavi 5800 ile kırmızı 5800 arasında ne farkvar kasa dışında ben ilk çıktıgı gün güncelledim mavi telefonu olup biraz eskiden almış biri veya yenı almış olabilir üretimi benimkinden eski olan biri güncelleyemiyorsa bu bana bunu gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 30 Aralık 2009; 12:02:46 >
  • slm herkese arkadaslar. ben yenı 5800xm kullanıcısıyım fıyatlar cok dustugu ıcın aldım ve neredeyse hıcbr ozellıgını kullanmıyorum. bana bırınız bu aletın nımetlerınden faydalanabılmem ıcın bılgı verebılırmı ??????
  • sağ taraftan tuş kildini aç
    şakaydı arkadaşım ama bu tip mesajlara forum ateş püskürüyor haberin olsun...
  • yok cnm o kadar da dııL :)
    ama napım hoca yaa Youtubetan bazı uygulamarın yuklenmıs halını goruyorum acaıp hosuma gıdıor ama bu telın aynısı bende var ben neden yapamıyorum dıye soru sormanın zamanı geldı dedım ya.
    sız bunu daha once sormus ve ogrenmıssınız ama benımkısı bıraz geç napalım yapcak bıse yok ;) :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_boy01

yok cnm o kadar da dııL :)
    ama napım hoca yaa Youtubetan bazı uygulamarın yuklenmıs halını goruyorum acaıp hosuma gıdıor ama bu telın aynısı bende var ben neden yapamıyorum dıye soru sormanın zamanı geldı dedım ya.
    sız bunu daha once sormus ve ogrenmıssınız ama benımkısı bıraz geç napalım yapcak bıse yok ;) :p

Arama yap biraz forumda neler neler öğrenirsin 2 gün sorna güncelleme program oyun tema vs. bi sürü şey yapmaya başlarsın emin ol
  • bakalım bu ay çıkacakmı v 40 :D
  • arkadaşım dün kırmızı 5800 aldı bendede siyah var 1 ay önce aldım v30 olarak geldi son seri dediler. ben v31'e güncelledim arkadaşım vatan'dan kırmızısını aldı v31 olarak geldi ve özel sürümleri kontrol ettim onunkiyle benimki farklı gösteriyor renk modellerine göre farklı bir sürümmü geliyor anlamış değilim?

v40 gelsin artık ya..

siyah kasa 5800 Özel Sürüm'ünde şu yazıyor 31.0.101.C03.01 arkadaşımın kırmızı kasasındaysa 31.0.101.C05.01'di yanlış hatırlamıyorsam
  • bu konuda bir bilgi edinebilir miyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

arkadaşım dün kırmızı 5800 aldı bendede siyah var 1 ay önce aldım v30 olarak geldi son seri dediler. ben v31'e güncelledim arkadaşım vatan'dan kırmızısını aldı v31 olarak geldi ve özel sürümleri kontrol ettim onunkiyle benimki farklı gösteriyor renk modellerine göre farklı bir sürümmü geliyor anlamış değilim?

v40 gelsin artık ya..

siyah kasa 5800 Özel Sürüm'ünde şu yazıyor 31.0.101.C03.01 arkadaşımın kırmızı kasasındaysa 31.0.101.C05.01'di yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşlar çok garip ama güncellemelerde hep sorun mavi ve kırmızı telefonlarda yanı benim gördüğüm kadarıyla güncellemede sorun yaşıyanlar hep mavi telde ben kırmızı aldım vatandan v30 du 31 çıktı hemen güncelledim hiç sorun yalamadım nedenini bilmiyorum ama böyle bir durum var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 3 Ocak 2010; 11:40:55 >

• Benim tel kırmızı ve güncellemede sorun yaşamadım.

• benım tlefonum kırmızı v30 herkez v31 kullanırken ben de güncelleme yok en son guncelleme diyor bende bunu anlamadım????
  • bende telefon üzerinde güncelleme yok diyordu.. nokia pc suite üzerinden v31 yaptım sorunsuz kullanıyorum....
  • yok hayır bende pc dende olmuyor ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.