Bildirim
NOKİA Windows Mobile e geçecekmiş???????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ericsson un son atagindan sonra nokiadan biseyler bekleniyordu acikcasi -
hayır nokia win mobile a falan geçmeyecek ama symbian ın içerisine media player koyulacak -
Symbian da o kadar hisse alan nokia, ardından windows a pek bulaşmaz bence, ama belli de olma bastırır parayı alır lisansı, koyar telefonlarına windows mobile, çok da güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 12 Nisan 2005, 13:04:28 > -
Bence Microsoft Symbian ı satın alır. Adamların canı sıkılıyor zaten: "Alsak alsak bedavaya ne alsak" diye... -
Arkadaşlar avrupada 6680 6681 modellerinde smartphone var hatta nokianın sitesinde de bu gösterilmiş bence anlaştılar ve nokia bazı modellerinde bunu kullanacak. -
symbian kadar ilkel bir isletim sistemi gormedim .. win mobile a gecse nokia akillilik eder... -
symbian'dan memnunum açıkçası, çoğu kişi de memnun. ama cidden windows mobile' a geçerse hiç de fena olmaz, hatta çok da iyi olur. şimdi derseniz ki, symbian kdr program yok windows mobile'de, derim ki nokia windows mobile' a geçsin 1 aya kalmaz en az 300 tane program çıkarırlar!!! -
aslında windows mobile da da bissürü program var ama kaynak bulmak lazım + programlar symbian gibi gün aşırı çıkmıyodur belki ama en gerekli programlar mevcuttur. zaten dahili explorer msn dosya yöneticisi cart curt herşey var alette. divx codec bile yapmışlardı en son. mpx ler izliyodu film.
ama nokia geçmez windows a symbian zaten kendisinin(sayılır). işte en son media player la office i ekledi bu kadar.
+
quote:
bekirhalici
Arkadaşlar avrupada 6680 6681 modellerinde smartphone var hatta nokianın sitesinde de bu gösterilmiş bence anlaştılar ve nokia bazı modellerinde bunu kullanacak.
nokianın tüm symbian modelleri zaten smartphone. yani onlarda symbian işletim sistemine sahip... -
kesin olamamakla birlikte win mobile işi oldu heralde ama win mobile gerçekten iyimi ve ek uygulamalar kolayca bulunurmu ha bide symbian lı bi tel e sonradan win mobile yüklenebilirmi? -
Arkadaşlar sonuçta symbian da ilk çıktığında bişi yoktu ama ne zaman nokia kullanmaya başladı symbian ı o gün programlar yazılmaya başlandı bence aynısı win mobile için de olur o zaman da bize win mobile programlarının da bulunduu bi site açmak düşer :D -
quote:
Orjinalden alıntı: mutlak_deger
Arkadaşlar sonuçta symbian da ilk çıktığında bişi yoktu ama ne zaman nokia kullanmaya başladı symbian ı o gün programlar yazılmaya başlandı bence aynısı win mobile için de olur o zaman da bize win mobile programlarının da bulunduu bi site açmak düşer :D
doğrudur heralde öyle olur en fazla nokia kullanılıyor -
win win win.
sony de geçse ortalık kızışsa ahh ahh. -
uygulama kapandı, satıcınızla görüşün, kernel öldü hataları yerine windows bayrağı bayaa ii olur. ama bunun için nokia nın win e geçmesini beklemeye gerek yok. imate var motorola var.
-
microsofta gıcık olan hacker gurusu winmobileıda halleder gibime geliyor -
arkadaşlar nokia symbian'ı bırakmaz emin olun -
BIRAKMAZSA NOKIA NIN GELECEGINI GOREMIYORUM... -
Ya arkadaşlar anlayamadıım bişey war neden bu kadar karşısınız symbian a symbianOS 9.0 manyak bişi olucak we bence bu WinMobile yi bile sollar bu kadar takmayın bence işletim sistemine ve bence şu an piyasadaki en ii işletim sistemi Symbian! -
bu topic in sonu olmaz 2 karsit olduktan sonra uzayip gider Symbian kullanan symbian a devam win mobile kullana aynen devam.... herkes sevdigini kullansin gereksiz yere tartismayalim.... -
arkadaşlar aslında tam istediğim cevaplar çıkmadı symbian ve win mobile ı ikisini de birden kullanıp aralarındaki + ve - leri söyleyebilecek varmı yoksa taraftar anketi yapmıyoruz biraz bilgi lütfen
Benzer içerikler
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- taahhüt bitince ne olur
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- engellenen çağrı ne demek
- samsung ekran görüntüsü alma
- iphone 9 plus fiyatı
- 18000 mah telefon
- tv kumanda uygulaması
- poco x8 pro ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X