Şimdi Ara

Nokia N97 Mini Almak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda kullandığım telefon modeli Sony Ericsson w810i.

Son zamanlardaki dokunmatik ekranlı model furyası, beni telefonumu artık değiştirmeye zorluyor.

İncelemelerim sonucunda almak istediğim telefon modelini Nokia N97 Mini olarak belirledim.

Ancak telefonu almadan önce bu modelle ilgili sizlerin yorumlarını duymak istedim. (Makinenin iyi ve KÖTÜ yönleri)

Bir diğer konu ise, bu model haricinde önerebileceğiniz diğer modelleri benimle paylaşabilirseniz, aklımdaki soru işaretlerini gidermeme yardımcı olacaksınız.

Önereceğiniz telefonun özellikleri N97 Mini modelinin özellikleriyle eşdeğer bir seviyede olabilirse seçim şansım daha kolay olur. (Uzun şarj süresi, kaliteli kamera, işletim sistemi, telefonun tipi, kullanım kolaylığı, sorun olmayan...)

Hatta benim için bu özellikler arasında en önemli husus pilin dayanma süresi olabilir.

• pilin dayanma süresi sizin cihazı ne kadar kullandığınıza bağlı olarak değişir büyük ekranlı telefonların şarjları oldukça kısa gidiyor eğer wifi ile nete falan girerseniz en fazla 1 gün gider...
  • ben olsam 3gs alırdım
  • iphone 3gs
  • Bütçeniz yetiyorsa iPhone 3GS öneririm.
  • herkes kendince haklı nedenlerini belirtmiş.Ben uzun zamandır forumda okuduğum konular yada sorduğum sorular içinde entarafsız cevap veren kişilerin başında Gecebekçisi gelir.Bardaga dolu tarafından değilde boş tarafından bakmaktadır diye düşünenlerdenim.Bende N97 mini almayı ciddi ciddi düşünenlerdenim.İphone da elime alıp inceledim n97mini yide.Ben çok yoğun internette sorf yapmadığım ve kendimce sayabılecegım farklı nedenlerden dolayı n97miniyi düşünüyorum
  • quote:

siz eskiden yorumlarınız dikkatae aldığım bir üyeydiniz.Ama anti iphone cu davranışlarınız sebebiyle gözümden iyice düştünüz

Davranışlarımın anti-iPhone'culuk değil, anti-"iPhone'un herkese uyacağını zanneden iPhone kullanıcıları" olduğunu anlayamayan senin gözünden düşsem ne olur, düşmesem ne olur

Geçmiş mesajlarıma iyi bakarsan "Sonuçta asıl önemli olan, bir cihazın kullanıcısının taleplerine ne kadar ve nasıl cevap verebildiği ile kullanıcısının imkanlarına ne kadar uyduğudur (ve bu yüzden öneri yaparken odak cihazlarda değil, kullanıcıda olmalıdır); gerisi çoğunlukla teferruattan ibarettir." diyebilen birisi anti-iPhone'cu mudur yoksa anti-"iPhone'un herkese uyacağını zanneden iPhone kullanıcıları" mıdır daha iyi anlarsın

quote:

3gs en iyi tarayıcıdır gsmarenaya göz atınız.Aynı sayfaları daha hızlı açmıştır.Ve n900 3. olmuştur. 2. palm pre dir

Daha önce aynı şeyle karşıma gelindiğinde "Kimisi için potansiyel önemlidir, kimisi için kinetik. Sizin için pratiklik önemliyken, ben web sayfasını eksiksiz görebilmekle mutlu olabilirim. Sonuçta herşey kullanıcıya bağlı, cihaza değil." demiştim, şimdi de pratikliğin yanına "hız" ekleyip ifademi aşağıdaki gibi düzenlemekten daha ileri gitmeyeceğim:

"Kimisi için potansiyel önemlidir, kimisi için kinetik. Sizin için pratiklik/hız önemliyken, ben web sayfasını eksiksiz görebilmekle mutlu olabilirim. Sonuçta herşey kullanıcıya bağlı, cihaza değil."

quote:

sizin bu anti iphone cu davranışlarınız sayesinde üyelerin size olan saygısını kaybediyosunuz

Cevabı yukarıda vermiştim, ama ek olarak birşey anlatmam gerek.

Geçenlerde iş çıkış saatlerinde tıklık tıklım olan bir otobüse bindim, birisi telefonundan açmış son seste türkü dinliyor ama bir Allah'ın kulu da "Kardeşim dinlemek zorunda mıyım ben senin müziğini?" diye sormaya cesaret edemiyor, çünkü kimse tipi bozuk bu adamla dalaşmak istemiyordu.

Benim iPhone ile ilgili konularda yaptığım "anti-iPhone'culuk"tan öte, aslında bir bakıma "iPhone'larına asla laf ettirmeyen, iPhone'a olumsuz eleştiriyi kaldıramayan ve bu davranışlarıyla yukarıdaki örneğe benzeri bir şekilde rahatsızlık veren iPhone kullanıcıları ile uğraşmak istemeyen forum kullanıcıları arasından sıyrılıp bu rahatsızlık veren kullanıcıların karşısına çıkıp sesimi doğruları ortaya sunarak* ve herkesin beklentilerinin farklı olduğunu söyleyerek çıkarıp boş zannettikleri meydanın boş olmadığını gösterip daha fazla rahatsızlık vermelerini engellemeye çalışmak"tır.

* Mükemmeliyetçi bir insanım, hata yapmaktan hoşlanmam. Bu yüzden de yazdıklarımda yanıldığımın gösterilmesindense, birşey yazmadan önce araştırma yaparak (ki bu yüzden bir çok mesajımın altında notlar/bağlantılar bulunur) doğruluğundan emin olmaya çalışırım. Bu forumda yazdıklarımın da büyük bir kısmı bu sebeple doğrudur, geriye kalan yanlışlar da ya aceleye ya dikkatsizliğime denk gelmiştir, ya da yaptığım araştırmada hatalı bir kaynaktan edindiğim yanlış bilgilerdir ve doğrusu gösterilerek (söylenerek değil, gösterilerek; her lafa inanmam ıspat isterim) uyarıldığım zaman ifademi düzeltirim ve gerekirse özür de dilerim.

Ayrıca konuyu daha fazla kişisel boyuta indirmemeni tavsiye ederim.

quote:

n97 yi elime aldığında uçucak değil kağıtta yazılanlar olacak hem n82 den farkı ne sadece 100 mhz fazla işlemci dışında?

Hala N97'den mi bahsediyorsun? Konu N97 Mini konusu, farkında mısın?

Donanımsal farkları merak ediyorsanhttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2921&idPhone2=2177 bağlantısı sana yardımcı olur. Yazılımsal farkları merak ediyorsan N97 Mini'yi eline alıp 1 hafta kullanman yardımcı olur.

quote:

sybianın geleceği kabustur.

Symbian, daha kendi PC Suite'inin kendi ürettiği telefonu tanımasından aciz Samsung'un eline bakıyor olsaydı haklıydın ama çok şükür ki bakmıyor.

quote:

Çünkü omnia hd tarayıcısı sıralamasında sonuncu olmuştur

Aynı testte Nokia 5800 bile Samsung i8910'dan daha iyi sonuç veriyorsa, Samsung i8910'un başarısızlığı Symbian'ın suçu değildir, kesinlikle Samsung'un suçudur.

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

herkes kendince haklı nedenlerini belirtmiş.Ben uzun zamandır forumda okuduğum konular yada sorduğum sorular içinde entarafsız cevap veren kişilerin başında Gecebekçisi gelir.Bardaga dolu tarafından değilde boş tarafından bakmaktadır diye düşünenlerdenim.Bende N97 mini almayı ciddi ciddi düşünenlerdenim.İphone da elime alıp inceledim n97mini yide.Ben çok yoğun internette sorf yapmadığım ve kendimce sayabılecegım farklı nedenlerden dolayı n97miniyi düşünüyorum

Bardağa o kadar çok dolu tarafından bakan var ki, dengelemek (ve dolayısı ile doğru bilgi vermek) adına boş tarafına bakmak bana düşüyor; çok doğru bir tesbit, tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 10 Mart 2010; 0:24:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kimsenin ayfona sempati duymamak gibi bir lüksü yok Hala nokyanın yandan çarklı modelleriyle dolu olacaktı piyasa ufkumuz açıldı göynümüz şenlendi resmen(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 10 Mart 2010; 1:42:56 >
  • Neden her konu iphone ve kötüleyenler ile dolup taşarki. ben iphone kullanıyorum , telefonumu seviyorum ama gereklı gereksız hıcbır yerde münakaşaya girmem genelde.

Neden ? cunku cogu ınsanın aksıne ben iphone un eksı yonlerıne bahane bulmam , var tabiyki. ama su ankı aklım olsa gider yıne iphone alırım cunku verdıgı tat harika..

konuyu açan arkadasa önerimde sadece iphone olmayacak..

N97 mini güzel bir alternatif ama acıkcası nokia almaya korkuyor artık ınsan. bir model cıkarıyosun ustunden 2 ay gecmıyor bir yenisi, satmaya kalksan bi 6 7 ay ıcınde buyuk bır maddıyat kaybı..bu konuda apple cok daha iyi , hala iphone 3g nin ıkıncı el fıyatlarında haberınız vardır oysa n97 ye bakın gün gectıkce ne kadar düştü , alan bır arkadasım sırf bu yuzden lanet etti ( artı her defasında benım tele heves ettıgını belırtıyor )

iphone aldıktan sonra aklımı en cok kurcalayan telefon htc hd2 olmustur. bu telefonu gercekten cok begendım ve halada begenıyorum.( uygulamaların hafıza kartına degılde tel hafızası olan 190 mb lık yere kaydedılmesı en buyuk eksi yönü )

artı htc diamond 2 ye bakabılırsın , iphone ile aynı özellıklere sahıp genelıyle artı 5 mp kamera. hepsıburada fıyatı 999
    yıne bır htc hero fıyat 1080 cok guzel bır alternatıf..

yaw bu htc harbiden saglam teller cıkarıyor

eger kı 4g yı begenmez ısem ilerde alcagım tel kesınlıkle htc nin bir modeli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi
    quote:

siz eskiden yorumlarınız dikkatae aldığım bir üyeydiniz.Ama anti iphone cu davranışlarınız sebebiyle gözümden iyice düştünüz

Davranışlarımın anti-iPhone'culuk değil, anti-"iPhone'un herkese uyacağını zanneden iPhone kullanıcıları" olduğunu anlayamayan senin gözünden düşsem ne olur, düşmesem ne olur

Geçmiş mesajlarıma iyi bakarsan "Sonuçta asıl önemli olan, bir cihazın kullanıcısının taleplerine ne kadar ve nasıl cevap verebildiği ile kullanıcısının imkanlarına ne kadar uyduğudur (ve bu yüzden öneri yaparken odak cihazlarda değil, kullanıcıda olmalıdır); gerisi çoğunlukla teferruattan ibarettir." diyebilen birisi anti-iPhone'cu mudur yoksa anti-"iPhone'un herkese uyacağını zanneden iPhone kullanıcıları" mıdır daha iyi anlarsın

quote:

3gs en iyi tarayıcıdır gsmarenaya göz atınız.Aynı sayfaları daha hızlı açmıştır.Ve n900 3. olmuştur. 2. palm pre dir

Daha önce aynı şeyle karşıma gelindiğinde "Kimisi için potansiyel önemlidir, kimisi için kinetik. Sizin için pratiklik önemliyken, ben web sayfasını eksiksiz görebilmekle mutlu olabilirim. Sonuçta herşey kullanıcıya bağlı, cihaza değil." demiştim, şimdi de pratikliğin yanına "hız" ekleyip ifademi aşağıdaki gibi düzenlemekten daha ileri gitmeyeceğim:

"Kimisi için potansiyel önemlidir, kimisi için kinetik. Sizin için pratiklik/hız önemliyken, ben web sayfasını eksiksiz görebilmekle mutlu olabilirim. Sonuçta herşey kullanıcıya bağlı, cihaza değil."

quote:

sizin bu anti iphone cu davranışlarınız sayesinde üyelerin size olan saygısını kaybediyosunuz

Cevabı yukarıda vermiştim, ama ek olarak birşey anlatmam gerek.

Geçenlerde iş çıkış saatlerinde tıklık tıklım olan bir otobüse bindim, birisi telefonundan açmış son seste türkü dinliyor ama bir Allah'ın kulu da "Kardeşim dinlemek zorunda mıyım ben senin müziğini?" diye sormaya cesaret edemiyor, çünkü kimse tipi bozuk bu adamla dalaşmak istemiyordu.

Benim iPhone ile ilgili konularda yaptığım "anti-iPhone'culuk"tan öte, aslında bir bakıma "iPhone'larına asla laf ettirmeyen, iPhone'a olumsuz eleştiriyi kaldıramayan ve bu davranışlarıyla yukarıdaki örneğe benzeri bir şekilde rahatsızlık veren iPhone kullanıcıları ile uğraşmak istemeyen forum kullanıcıları arasından sıyrılıp bu rahatsızlık veren kullanıcıların karşısına çıkıp sesimi doğruları ortaya sunarak* ve herkesin beklentilerinin farklı olduğunu söyleyerek çıkarıp boş zannettikleri meydanın boş olmadığını gösterip daha fazla rahatsızlık vermelerini engellemeye çalışmak"tır.

* Mükemmeliyetçi bir insanım, hata yapmaktan hoşlanmam. Bu yüzden de yazdıklarımda yanıldığımın gösterilmesindense, birşey yazmadan önce araştırma yaparak (ki bu yüzden bir çok mesajımın altında notlar/bağlantılar bulunur) doğruluğundan emin olmaya çalışırım. Bu forumda yazdıklarımın da büyük bir kısmı bu sebeple doğrudur, geriye kalan yanlışlar da ya aceleye ya dikkatsizliğime denk gelmiştir, ya da yaptığım araştırmada hatalı bir kaynaktan edindiğim yanlış bilgilerdir ve doğrusu gösterilerek (söylenerek değil, gösterilerek; her lafa inanmam ıspat isterim) uyarıldığım zaman ifademi düzeltirim ve gerekirse özür de dilerim.

Ayrıca konuyu daha fazla kişisel boyuta indirmemeni tavsiye ederim.

quote:

n97 yi elime aldığında uçucak değil kağıtta yazılanlar olacak hem n82 den farkı ne sadece 100 mhz fazla işlemci dışında?

Hala N97'den mi bahsediyorsun? Konu N97 Mini konusu, farkında mısın?

Donanımsal farkları merak ediyorsanhttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2921&idPhone2=2177 bağlantısı sana yardımcı olur. Yazılımsal farkları merak ediyorsan N97 Mini'yi eline alıp 1 hafta kullanman yardımcı olur.

quote:

sybianın geleceği kabustur.

Symbian, daha kendi PC Suite'inin kendi ürettiği telefonu tanımasından aciz Samsung'un eline bakıyor olsaydı haklıydın ama çok şükür ki bakmıyor.

quote:

Çünkü omnia hd tarayıcısı sıralamasında sonuncu olmuştur

Aynı testte Nokia 5800 bile Samsung i8910'dan daha iyi sonuç veriyorsa, Samsung i8910'un başarısızlığı Symbian'ın suçu değildir, kesinlikle Samsung'un suçudur.

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

herkes kendince haklı nedenlerini belirtmiş.Ben uzun zamandır forumda okuduğum konular yada sorduğum sorular içinde entarafsız cevap veren kişilerin başında Gecebekçisi gelir.Bardaga dolu tarafından değilde boş tarafından bakmaktadır diye düşünenlerdenim.Bende N97 mini almayı ciddi ciddi düşünenlerdenim.İphone da elime alıp inceledim n97mini yide.Ben çok yoğun internette sorf yapmadığım ve kendimce sayabılecegım farklı nedenlerden dolayı n97miniyi düşünüyorum

Bardağa o kadar çok dolu tarafından bakan var ki, dengelemek (ve dolayısı ile doğru bilgi vermek) adına boş tarafına bakmak bana düşüyor; çok doğru bir tesbit, tebrik ederim

görüldüğü üzere sadece benim değil birçok kişinin antipatisini kazandınız.n97 mınıyi bu kadar abartmanın gereği yok.Sonucta n97 nin özellik ve boyut olarak kırpılmis hali.Sizin zihin okuma gücünüz yok ve pratik ve hızlı bir tarayıcı ve oyun için iphone tavsiye ettim sizde kendinize göre n97 mini tavsiye ettiniz ve tekrar söylüyorum n82 den n97 miniye geçmem benim için büyük bir terfi olmayacak hem ben resistif ekran yerine tus tercih ederim bıde ben n82 kullanıyorum bu hafta içinde iphone almayı düşünüyorum tekrar bence telefondan internete bağlanırken işıni halletme ve hız önemlidir Üstelik tarayıcı olarak n97 iphone 3g nin gerisindedir bkz youtube

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.