Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.490
Cevap
3
Favori
647.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N95'ten sonra ikinci devrim konusuna katılıyorum, N97 tam anlamı ile bunu gösterdi fakat 8mp bekleyenleri henüz memnun etmedi.. Ne kadar genel olarak bu cihaz e serisi e90 gibi communicator'ları andırsa da tam orta noktada bir kitle yaratacak. Şahsen bir yandan kamera ve müzik gibi multimedya öğelerine ve donanımlarına hayranken bir yandan da dokunmatik ekranın keyfine, qwerty klvaye ile internet kullanma özlemine aç şekilde bir o cihaza bir bu cihaza geçip duruyorum. iPhone'da bir yerde tam ortadan yakaladı fakat bu cihazda hiçbir tarafa ağırlık vermeden tam anlamı ile herşeyden ilk defa yeteri kadar alarak piyasaya çıkacak..

    N97 bana göre alıştığımız seri ve stratejiler arasında en başarılı şekilde piyasaya sürülecek cihaz olacaktır..

    Şahsen müzik ve multimedya diyince 5800xm ile wi-fi klavye deyince n97 olacak gibi düşünmüştüm ancak 5mp kameranın 5800xm'de 3.2mp kameranın da N97'de olması bu stratejiyi devam ttirebilirdi, bu modelde 5mp kamera kullanmak demek serinin ilerisinde bir cihaz sunabilmek demektir bir yerde..

    8mp için çok farklı bir cihazın daha gelmeyeceğini düşünürsek..




  • güzel telefon olmus...
    ama kalitesiz malzeme kullandıysa nokia buda yalan olur... sürgünün arkasındaki panel gibi sey kesin metaldir ama bana güven vermiyor açıkcası...

    x1 daha saglam duruyor...




  • Xperia X1 biraz inceliğinden ve köşeli dizaynı sayesinde daha sağlam görünüyor, N97 daha kalın ve tombul olduğundan o kadar güven veremiyor fakat hands-on videolardan görülen cihazın krom çerçeve görünümü ve de metal klavye paneli bana gayet güven verdi ki bir cihazda bu şekilde sert kullanılan bir kızak mekanizması kullanıyorlarsa mutlaka ki malzeme kalitesni ön planda tutmak zorundalar.. O konuda bu cihazda esnek davrandıklarını düşünmüyorum..

    Ayrıca klavyede ışıklandırma mevcut mu acaba?.. Bilgisi olan veya ilgili bir video var mı?..
  • O kızak mekanizması bana pek sağlam gelmedi
  • özelliklerine bakıldığında güzel cihaz, iyileştirmeler ve yenilikleride güzel ama bence abartılı bir yönü yok, (gerçi konu nokia olduğu zaman iş biraz değişiyor gibi), özellikle nokia ve ve bu tarz cihazlardan hoşlananlar için güzel bir gelişme ama tel özellikle yapısı itibariyle herkesin kullanabileceği yada alışabileceği bir tarzda değil gibi çok isteyenlere ve daha çok iş yaşamında yoğun kullananlara yönelik sanırım...
  • Bence gayet güzel bir tasarım olmuş, Ayrıca öğrendiğim kadarıyla qwerty klavye eklenmesinin bir sebebi de gelen feedback ler yüzündenmiş. Yani pratikte full dokunmatik bir ekran da (stabil ve yeterince hassas) olmadıktan sonra; gerçek bir klavyeye ihtiyaç duyuluyomuş...
    Kamera konusunda ben pek katılmıyorum açıkcası mp olayının çok da bi anlam ifade etmediği bir kaç kez yazılmıştı. Fakat zaten fotograf odaklı bir makine olmadığı için önemli değil . Sonuçta pazarlama da positioning önemlidir ve pazardaki pozisyonu "fotograf odaklılık" değil... Yine de all in one bir cihaz...
    Son olarak devrim konusuna bende katılıyorum, yani N95 ciddi anlam da bir "ekol" olmuşdu. (ki sonra çıkan ve şu an kullandığım n82 çok daha güzeldir o ayrı buna rağmen N95 çok daha iyi bilinir) Bu da bir klasik ve sembol telefon olabilir..
    Ancakkkk, benim gibi bugüne kadar hep monoblock( candybar, kızaksız) telefon kullanan, diğerlerine hep zarar veren insanlara yazık yawBen bu telefona istediğim kadar özeni göstereyim, fakat o mekanizmaya mutlaka zarar veririm
    Sonuç olarak zarif ve güzel bir tasarım, fakat nazik kullanmak gerekebilir




  • tekrarlıyorum hands-onları mutlaka izleyin. cihazın hızı yerinde. prototip oldukları için özel kıyak 1 durum mu var bilmiyorum ama accelerometer olayı falan gayet hızlı. dokunmatiklik baya güzel.
  • Yorumları okudum, hayli gaza gelinmiş

    Çıkan her üst seviye cihazı hala iPhone ile karşılaştırma gafletine düşülmesi sinirimi bozan bir olay olmaya başladı. iPhone'un multitouch özelliği dışında şu cihazla başa çıkabilecek bir özelliğini görebilen var mı?

    Devrim? Devrim dediğimiz; radyo kalitesinde dinlediğimiz MP3'lerden MP3 çalarların ses kalitesine geçtiğimiz zaman, VGA kameralardan 2.0 MP AF'li kameralara geçtiğimiz zaman olmuştu. Hafızayı arttırmakla devrim mi olur?

    Yüksek MP değerine sahip kamera almak, illa ki poster bastırmayı gerektirmez. Manzara resmi çekip PC'mde yakınlaşarak incelemek isterim. Bunu hedefleyen kullanıcılar da var. Tamam bu kullanıcıları geçtim, Nokia gibi bir dünya devinin en azından rekabet anlamında 8 MP bir cihazı kesinlikle piyasaya sürmesi gerekirdi.

    Windows Mobile kullanmak istemeyen kullanıcılar için, Symbian'lı bu tip bir cihaz iyi bir alternatif olacaktır.




  • 3.5" display (360 x 640 pixels)
    32 GB internal memory & microSD (up to 16GB)

    +MMS
    +Video recording
    +Videocall


    IPhone tarih oldu...
  • videoları inceleyemedim,
    N-gage ile alakalı bir videosu var mı? Bu cihaz N-gage telefonu aynı zamanda.




  • Cepheden iPhone, kayar kapakta ise HTC ve muadillerinden esinlenmiş; kendine has tasarımdan yine yoksun bir model. 32 GB dahili belleği doldurmak bir yana, takıntısız çalıştırması için enfes bir işlemciye gerek var . Ben varsa bile işlemci hallında bir bilgi göremedim. Editör ve UM'ler ise sadece işletim sistemi ve arka görüntü olaylarına takılmışlar. Gayet balon ve başarısız bir model olduğunu düşünüyorum. Figure arkadaşın dediği gibi devrim niteliği başka şeyler için kullanılıyordu ve bu saatten sonra kullanılabilecek alanlar da son derece kısıtlı.

    Bu paraya gidip bir Shift falan alın da tadını çıkartın
  • Bu Rekabeti dahada kızdıkcak
  • harika ya
  • bu telefonlarin cikma sebebi iphone bi kere tabii ki karsilastirilacak. yani n95 ile karsilatiran yok ama 3.5 touchscreen telefon cikariyorsan tabii ki iphone ile karsilastirilacak. iphone parmaktaki elektrik akimini algilarken 2.5 yil sonra cikan n97 hala bastirmali touchscreen kullaniyor. touchscreen olarak yanina yaklasamaz bu teknoloji. multi touch apayri bir olay zaten. yine arayuze baktigimizda n97 menu gecisleri takintili ve sorunlu gozukuyor. insallah freescaleleri dayamamislardir buna da :)
  • 35 derece imiş ekran yatıklığı sanırım
  • yuh abi ya parasızlıkda bu krizde canım cekti valla elime daha n95 değmedi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    İlk sayfayı güncelledim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_27748973/mpage_1/key_//tm.htm



    Bu arada;

     ===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <===


    İmzamı çalmışsın reis gerçek iphone killer bu fotoğrafta:)




  • yalnız bu telefonu acıkgen dusursenız hapı yutar kayan surgu pilastikten yapılmıs eksi yonunden birtanesı bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.