Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS bildiğim kadarıyla ücretsiz. Çünkü GPS, radyo ve televizyon sinyalleri gibi havada zaten olan sinyaller. Bu sinyalleri alabilmek için sadece bir alıcıya ihtiyaç var okadar.
  • GPS i fazla deneyemedim hep evdeyken, telefonla beraber elimi camdan dısarı cıkartarak denedim.Map leri inidirdim ama ben erenköy de olmama rağmen her yere "yukarı dudullu" diyor, varıs noktasını göztepe yapıyorum gene yukarı dudullu diyor sokak isimleride yazmıyor ama baktım avrupa yakasındaki cadde isimleri vardı. acaba bende dışarı çıksam sokak isimlerini günceller mi? çözemedim bi türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPAY_ANK

YA ARKADAŞLAR BEN BAŞKA BİŞEYDEN SÖZEDİYORUM.GPS YARDIMIYLE BİR ADRESTEN BAŞKA BİR ADRESE GİTMEK İSTİYORUM.TABİ BU ESNADA FARZEDELİM Kİ 1 SAAT GPS BAĞLANTISINDA KALDIM NE KADAR ÜCRET ÖDERİM??(HARİTA İNDİRMEK TEN BAHSETMİYORUM)...

GPS servisi ucretsizdir, gps uydularina baglandiginda bir ucret odemezsin. Sadece kullandigin program harita guncellemesine gerek duyarsa gprs uzerinden baglanti kurararak guncelleme yaptigin zaman ucret odemen gerekebilir o kadar. o yuzden yukarilarda anlatildigi gibi onceden guncellemende fayda var.
  • telefonu bugun nihayet almış bulunmaktayım ... arkadaşlar bendeki firmware v10.0.018 bunu yükseltmek istiyorum ayrıca telefonda türkçe dil seçeneğide eklensin istiyorum nasıl yapabilirim acaba nokia nın kendi sitesinde n95 için güncelleme gözükmüyor ?
  • Türkiye haritalarında ISTANBUL ıcın soyluyorum cok eksıklıkler var, harıtalarda bulunan yollarda bazı donuslerde hatalar mevcut sanırım ılerıde cıkacak olan updateler ıle dogrudurust olacaktır. Daha oncedende yazdıgım gıbı harıta verıtabanı olmadıgından adres yazarak harıtada arama yapılamıyor su anda.

dou147 arkadaşım sendekı Frimware su anda tum n95 lerde olan frimware ile aynı o yuzden Turkce menulerı yuklemek nasıl olur bılemıyorum, ama internette N95 için 11........ nolu bir frimware den bahsedılıyor ama dagıtımı daha yapılmadı, bu frimware cıktıgında menulerını turkce yapabılırsın, ( Tabi once product code u Türkiye olarak degıstırerek )
  • bunda tv izleniyor mu? forumda NOKİA N92 izleniyor deniyor bunda izleniyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekobaba

bunda tv izleniyor mu? forumda NOKİA N92 izleniyor deniyor bunda izleniyor mu?

Bu telefonda TV sadece Avea nın TV hızmetınden ızlenebılıyor, N92 deki TV sistemi farklı karasal dijital yayın yapan ülkelerde kullanılabılıyor sadece o yuzden ulkemızde satısa sunulmayacak cunkı boyle bır servıs ulkemızde daha bulunmamaktadır.

Yanılmıyorsam Kanal D ( Dogan gurubu ) boyle bır sıstemı test olarak denıyorlardı ama sonuc olarak su anda bırsey yok.
  • Türkiye'de karasal tv yayını yapılmaktadır. DVB-T denilen yayınlara verilen addır. Ve TRT-1 ve TRT-2 bu yayını televizyon yayını olarak ayrıca yine TRT Radyo yayını olarakta sunmaktadır.

Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

dou147 arkadaşım sendekı Frimware su anda tum n95 lerde olan frimware ile aynı o yuzden Turkce menulerı yuklemek nasıl olur bılemıyorum, ama internette N95 için 11........ nolu bir frimware den bahsedılıyor ama dagıtımı daha yapılmadı, bu frimware cıktıgında menulerını turkce yapabılırsın, ( Tabi once product code u Türkiye olarak degıstırerek )

yardımların için teşekkür ederim... peki bu product code u değiştirme işini nasıl yapabilirim bu konuda bir fikrin varmı ?
  • sayın bagamyanaleks bu telefonda barkod okuyucu varmı.?? eğer varsa nasıl çalışıyor.. şimdiden teşekkür ederim..
  • dou147 arkadaşım aşagıda link i bulunan programı ındırıp kuruyorsun, Sana hangı USB driverlarını kullanmak ıstedıgını soruyor yukleme esnasında Seceneklerden Ilkı Virtual USB .... yi sec. Sonra TElefonunu bılgısayara baglayıp programı calıstırdıgında, Product Code u goreceksın bu programı kullanarak değişikliği yapabılırsın.

Ardından Nokia nın N95 yeni firmware beklemelısın ardından Frimware ı yukselttıgınde hem turkce menuye hemde yenı yazılıma sahıp olabılırsın.

İşlemi yapmak cok kolay, umarım firmware de cabuk cıkar

http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103810.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

sayın bagamyanaleks bu telefonda barkod okuyucu varmı.?? eğer varsa nasıl çalışıyor.. şimdiden teşekkür ederim..

Evet telefonda barkod okuyucu var fakat bildigimiz bar tipi barkodları okuyamıyor, ben kendı sıketımdekı barkod yazıcıdan aldıgım cıktıları okutamadım, ama cep telefonları ıcın gelıstırılen kare tip barkodları okumada gercekten cok basarılı kameranın makro modu sayesınde 3sn de kare tıpı barkodu okutabılıyorsunuz. Fakat monıtorunuzden okutmak ıstersenız LCD dısında mormal CRT monıtorlerden barkod okuyamıyor, Ekran tazeleme hızı ıle kameranınkı farklı oldugundan sureklı bır karartı gecıyor ama LCD monıtorden sorunsuz okuma yapabılıyor.
  • NOKIA N95 YENI FRIMWARE I CIKTI!!!! ŞU ANDA DOWNLOAD YAPIYORUM DEGISIKLIKLERI SIZLERLE PAYLASACAGIM.

GÜNCELLEME:

ARKADAŞAR YENI FRIMWARE I YUKLEDIM SU ANDA ILK FARK ETTIGIM MULTIMEDYA MENUDE BENDE SES CIKMIYORDU O GIDERILMIS, VE YAKLASIK %20 LIK BIR HIZLANMA MEVCUT PROGRAMLARIN ACILMALARINDA ( HARITA PROGRAMINDA ) BU FRIMWARE DE GPS ILE ILGILI BAZI OPTIMIZASYONLAR YAPMILMIS DAHA DENEME FIRSATIM OLMADI DISARI CIKACAK OLURSAM DENEYECEGIM. KAMERANIN ILK CEKIM HIZI YAKLASIK 2SN HIZLANMIS AMA CEKIMI TEKRAR GOSTERIM HIZI HALA YAVAS ( 3 - 5 SN ARASI )

UYGULAMA KALDIRMA SECENEGI ( UNINSTALL ) PROGRAMI ESKI SURUMDE ILK CALISTIRMALARDA ONCE COKUYORDU ARDINDAN 2 NCI CALISTIRMADA UZUN BEKLEMEDEN SONRA CALISIYORDU BU SORUN COZULMUS SIMDI COK HIZLI OLARAK ACILIYOR VE SILME ISLEMI HEMEN GERCEKLESIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 30 Nisan 2007; 15:52:20 >

• DOU147 ARKADASIM

TURKIYE ICIN PRODUCT CODE 0536066 BU KODU TELEFONUNA GIRERSEN NOKIA SOFTWARE UPDATE PROGRAMINDAN TENI FRIMWARE I INDIREBILIRSIN. BOYLECE HEM YENI YAZILIMA HEMDE TURKCE MENUYE SAHIP OLACAKSIN.
  • bagamyalaneks arkadasim birazda radyosu hakkinda bilgilendirirsen sevinirim.. bir kısım insan internet üzerinden dinleniyor diyor.. bir kısım FM diyor sana zahmet bu konudada biraz yazarsan sevinirim.. görsel radyo dedikleri (RDS) midir yoksa başka bir anlamimi var ? ayrica radyodan kayıt olmuyor galiba öyle degilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

bagamyalaneks arkadasim birazda radyosu hakkinda bilgilendirirsen sevinirim.. bir kısım insan internet üzerinden dinleniyor diyor.. bir kısım FM diyor sana zahmet bu konudada biraz yazarsan sevinirim.. görsel radyo dedikleri (RDS) midir yoksa başka bir anlamimi var ? ayrica radyodan kayıt olmuyor galiba öyle degilmi ?

Radyoyu deneme fırsatım oldu sabah vakıtlerınde normal Philips kulaklıklarım ile (3.5 mm JACK GIRISI SAYESINDE ) ses cok temıs ve anlasılır gelıyor, genel olarak parazıtlenme cok nadır oluyor o da bınalardan kaynaklandıgına ınanıyorum, bulundugum yer genelde 5 - 7 katlı bınalardan olusuyor, ınternet radyosu varmı bılmıyorum acıkcası goremedım ama bakarım ve buraya post ederım varsa, fakat RDS hakkında sunu soyleyebılırım, radyo RDS desteklemıyor Virtual Radyo ( Görsel radyo ) su anda sadece Power FM ve ona baglı kanallarda olan bir sistem Turkcell GPRS uzerınden baglantı kurarak o anda calan sarkının album kapagı, sarkıcı hakkında bılgıler, sarkı sozlerı ve satın almak ıstersen powerclub uzerınden satın alma gıbı fonksıyonları var. Birde Power Quiz denilen bir yarısma sıstemı ıle hedıyeler kazanabılıyorsun, ama dedıgım gıbı bu sıstem sadece Power FM ve ona baglı kanallarda var.

Radyo Dınlerken kayıt yapılamıyor, ama bugun ses kayıt a gırıp oradan kayıt yapmayı deneyecegım sanmıyorum kı calıssın ama denemekten zarar gelmez.

• Harika Telefon & Paylaşım.
  • menünün ingilizce & yazım dilinin türkçe olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?Bendeki 10.0.018 update yapacam bundan önce yapmam gereken ayarlar var mı?
  • yorumlara gore n 95 ile n93i arasinda kalakaldim n 95 i kullanan arkadaslarin ekledikleri fotolar bekleneni vermedi cok yazik halbuki n 95 hayallerimi suslemisti
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.