Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu telefonu beğendim ama batarya ve ses sorunu benı kotu duruma soktu hadı batarya neysede ben telefon almak için ipodum usaatım onun kalıtesınde olamsada cx300 umle dınleyebılecgım kalıtelı bı alet dusunuyorum.

kaliteli müzik ön plandaysa 5700 al derim sana.
  • muzik fotograf sonrada video ön planda tabi şarjda iyi olsa fena olamzdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mh.

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

sizde wlanda ram sorunu yaşadınıs mı hiç???

ilk başlarda değil ama şimdi arasıra yaşıyorum. wlanda ram sorunuda...

hadi yaa! tühh
    yazılımsal galiba inşallah düzeltirler
  • http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

arkadaşlar bu siteye n95 lerin imei kodunu yazdığınız zaman neler çıkıyor acaba karşınıza ? bu siteye yazdığınız imei kodlarının hangi telefona ait olduğunu, üretim zamanı ve bölgesini veriyor. bı sayede klonlanmış cihazları anlayabiliriz. yeni n95 lerde işe yaraması durumunda bende doğubankdan bu sistemle kontrol ederek n95 almak istiyorum
  • Herkese slm arkadaslar ,

Bugun sonunda N95 ıme bende kavustum, uzun bır bekleyısın ardından bugun telefoncumdan garantılı olarak aldım,

Hızlı olarak ılk ızlenımlerım telefonun ele guzel oturdugunu soyleye bılırım, tusların kullanımı guzel her sey yerlı yerınde ve cıhaz gercekten hızlı menulerı muzık ve resım galerılerının acılma hızları programlar cok hızlı baslıyor. Fakat işçilik kalıtesı cok dusuk benım aldıgım cıhaz Made in Finland ama bırlesım yerlerınde ve genel olarak kullanımda cok kalıte hıssı uyandırmıyor, kızak mekanızması guzel cok yumusak bır kullanımı var ve net bır sekılde calısıyor, herhangı bır sorun goremedım cebımde tuttugum donemlerdede acılma gıbı sorunlar yasatmadı bana.

GPS ı deneme fırsatım oldu su andada turkıye harıtalarının ındırıyorum, ılk aldıgımda sırkecıde otoparkda aracımın ıcındeyken GPS alıcısının acıp konum bılgısı ıstedım, ( menude var ) ve aldıgım koordınatları kayıt ettım, ( yer ımlerı gıbı ) sonra ıs yerıme dondugumde Google Earth programına bu koortınatları gırdıgımde bulundugum yerı ( aracımı ) 2 araba ıskalamıs oldugunu gordum bu gercektende cok ıyı bır deger ( arabanın ıcınde olmamdan dolayı ) ve ılk actıgım anda baglantı surem 1dk nın altındaydı, ıs yerımden baglanmak ıstedıgımdeyse etrafımdakı bınalar yaklasık 7 katlı bınalardı ve gok yuzu cok az gorunuyordu uydu baglantısı kuramadım.

Bu konuda harıtaları ındırdıgımde sızlere daha fazla bılgı verecegım. Sormak ıstedıgınız bır sorunuz olursa yardımcı olmaktan memmun olurum.

Arkadaslar telefonun bırkac resmını koyucam fakat baglantımın tamamını MapDownload er programı kullanıyor galiba birazdan update edıcem postumu.

• bagaöyanaleks arkadaşım sana hayırlı olsun.Darısı başımıza.
    Garantili dedin.Hangi firma garantisinde ve nereden aldın.
    Şimdiden teşekkürler.
  • İthalatçı garantisinde Sanayi Bakanlığı Garanti BElgesi ile birlikte aldım, servis noktaları olarak İthalatçıya bağlı servis noktalarına gidebiliyorsun, benim telefonumda kızak mekanızmasında bir problem oldu sımdı goturuyorum, yenisi ile degistirecekler, sag alt bölümünde bir oturma problemi var zannedersem havada kalıyor o yuzden tuslara bastıgında sureklı oynama var. Bugun degistiricem yenisi ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

İthalatçı garantisinde Sanayi Bakanlığı Garanti BElgesi ile birlikte aldım, servis noktaları olarak İthalatçıya bağlı servis noktalarına gidebiliyorsun, benim telefonumda kızak mekanızmasında bir problem oldu sımdı goturuyorum, yenisi ile degistirecekler, sag alt bölümünde bir oturma problemi var zannedersem havada kalıyor o yuzden tuslara bastıgında sureklı oynama var. Bugun degistiricem yenisi ile.

firma bilgisi ve telefonunu verebilirsen seviniriz
    birde kaca aldin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmete -- 28 Nisan 2007; 10:04:02 >
  • Tahtakale Major İletişim ( Vahap Bey ile görüşünüz firma sahibi )

Telefonu : 0212 511 0461

( Not olarak Aleks tarafından arıyorum diyebilirsiniz. )

Fiyat :1900 YTL
  • quote:

Tahtakale Major İletişim ( Vahap Bey ile görüşünüz firma sahibi )

arkadasim birde telefonun hangi firma tarafindan getirildigini bana bildirebilirmisin acaba?
    garantisini hangi grey firma veriyor??

rica edecegim tesekkurler

cem
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemmete

quote:

Tahtakale Major İletişim ( Vahap Bey ile görüşünüz firma sahibi )

arkadasim birde telefonun hangi firma tarafindan getirildigini bana bildirebilirmisin acaba?
    garantisini hangi grey firma veriyor??

rica edecegim tesekkurler

cem

ÇELİK TİCARET TARAFINDAN İTHAL EDİLİYOR., (Resim upload yapamıyorum
    yoksa garanti belgesi ve telefonun resimlerini koyucam.)

• sevgili bağamyanaleks kardeşim türkiyedeki illerin haritalarını nasıl indrip ayarlarını nasıl yapıyoruz anlatırsan sevinirim..teşekkürler....
  • mayıs geldi bi türlü çıkmadı yaw
    bu arada N95in çektii bütün fotoları biriktiriyom
    210küsür tane var
  • altındag43 arkadaşım ve N95 deki GPS sistemini merak eden diger arkadaşlar, bugun epeyi bir deneme fırsatım oldu sabah ilk işim Mapdownload 'er programını kullanarak Türkiye haritasını indirdim ( Toplam 21 Mb civarında ).

Mapdownload er programı çok yavaş çalışan bir sistemi var ( Nokia bedava verdiği için servisi BETA aşamasında ve öyle kalacak ama serverlarının arttırması gerekli bende 6GB sınırlı 1024luk ADSL var 21MB 40dk civarında download oldu) birde telefonumu USB den bagladıgımda Mapdownload er programı tanımadı telefonu ( Windows Vista yuklu ondan dolayı olabilir ) bende kart okuyucu kullanarak yaptım.

Telefondaki Gps e gelince eger gok yuzunu goren acık bır alanda hareket etmıyorsanız GPS 1dk dan kısa zamanda uydulara baglanıyor be 2 - 5 mt saptama ıle yerınızı belırlıyor, araba ıcerısınde baglanmak ıstersenız o zaman 2-3 dk arası bır surecınız var o da (ben oyle yaptım) sol elınızde cama cok yakın tutmak kaydı ıle GPS uydularından bılgı alabılıyorsunuz. Forumda daha once arkadaslarında bahsettıgı gıbı UYDU BILGISI GORUNTULE secenegını secersenız Forumda resımlerını bulabılırsınız, karsınıza barlardan olusan sol tarafında rakamlı bır grafık cıkıyor, bu grafık ( her bır bar 1 uyduyu temsıl edıyor ) o ankı uydular ıle olan baglantı gucunu gosterıyor, ılk baglantıda 6 adet uyduya en az 10 rakamının uzerınde olursa hepsı anında baglantı gerceklesıyor ve barlar SIYAH renge burunuyor, 1 kere baglantı kurulduktan sonra 4 uyduya kadar cıhaz baglantıyı kopartmıyor, 3 ve daha azında ıse baglantı kopuyor tekrar ıyı sınyal alana kadar beklemenız gerekıyor.

GPS baglantılarında sıze gosterılen hız bılgısı ıse cok yakın degerlede oluyor , bugun yaptıgım denemede yanımda arkadasımla o n95 ı tutarken ben kadranda hızı okuyordum cok yakın bılgıler aldık E5 karayolu uzerınde Sıslıden Levent ıstıkametıne gıderken.

Turkıye harıtası ıcınse sadece sunu soyleyebılırım, su ankı harıta sadece harıta olarak var, adres veritabanı ( sokak / cadde ) ismi ile arama yapamıyorsun, ( Sadece Turkıye ıcın gecerlı Amerıkada Anneannemın adresını tam olarak bulabıldı ) ıkı noktayıda harıtadan secerek yol tarıfı alabılıyorsun, paralı olan sıstemı daha denemedım, ama ıs yerımden rumelı caddesını ısaretledım ve bana benım herzaman kısa yol olarak kullandıgım yoldan tarıfı gerceklestırdı. Bu arada ıkı nokta arası Simulasyon yapabılıyorsunuz bu esnada Turkce bır bayan sesı harıtada sıze seslı tarıf verıyor, ama dedıgım gıbı paralı olan sıstemı anlık tarıf sıstemını kullanmadım.

Turkıye harıtasında Ankarada var ama benım bıldıgım yerlerın harıtaları tam gıbı geldı fakat Istanbulda dahı harıtalarda bagzı hatalar mevcut ( Ornek olarak, benım ıs yerımın bıraz otesınde yol ınsaatı var orası kullanılabılır bır yol olarak gorunuyor oysa eskı dere oldugunda kapama yapılıyor su anda, ve bunun gıbı bazı yollarda hatalar mevcut, ama en kotu tarafı tabıkı verıtabanı olmaması adres arayamıyorsunuz. su anda.

Umarım yazdıklarım faydalı olmustur, sorularınızı olabıldıgınce yanıtlamak ve sızlerı aydınlatmak ısterım arkadaslar.

Iyı gunler dılerım

• GPS de gecikme vs vs var diolardı sen yaşamamıssın yazına bakarsak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

GPS de gecikme vs vs var diolardı sen yaşamamıssın yazına bakarsak?

Evt Yaşamadım ama uygun koşullar sağlanırsa, etrafında biraz yuksek bınalar varsa ve araba ıcerısınde hareket halınde yavas baglantı oluyor, bır sekılde ama en buyuk etken bınalar. Gok yuzu ne kadar gorunur olursa o kadar hızlı ( Ornegın Mecidiyeköyde alt yoldan giderken, E5 köprüsünun altına gırdıgımde baglantı 5 sn lıgıne koptu ardından sag serıde gectıgımde %50 gokyuzu(sag) %50 Ust kopru(Sol) baglantı gerı geldı, GPS bır kere baglandımı hersey kusursuz ve hızlı oluyor.

Ama gereklı kosulları yakalamak kosulu ıle,

=============================
    KONUMUZUN DISINDA NOT!!! :
    =============================
    Gecenlerde okudugum bır haberden alıntı yapıcam, GPS sıstemı amerıkanın konturolunde olan ve yaklasık 25 - 30 yıldır faalıyet gosteren bır sıstem, ve uzaydaki yaklasık 24 uydudan olusan bır sıstem, son zamanlarda guneste meysana gelen patlamalardan dolatı bu sıstem su anda tehlıkede, uydular cok eskı olduklarından bu patlamalardan gelen radyasyon ve tozlardan fazlası ıle etkılenıyorlarmıs haberde GPS uydularında bu sebepten dolayı baglantı hataları meydana geldıgı yazıyor, tabı bu N95 ıle ılgılı degıl ama yakın gelecekte GPS sıstemı daha ıyı hızmet vermek ıcın gelıstırılecek uydular yanılenecekmıs. Bılgınıze.

• ARKDAŞLAR BU GPS BAĞLANTISI İÇİN NE KADAR ÜCRET ÖDEYECEĞİZ?? ATIYORUM BİR SAAT GPS BAĞLANTISINDA KALDINIZ ÜCRET NEDİR?
  • Turkcell ın varsa ve GPRS paketı alısan daha uygun olur, ama GPS daha cok ( Onceden Mapdownload er ıle harıtaları ındırıyorsun ) o anda bulundugun yerdekı harıtada bır degısıklık varmı dıye kontrol edıyor varsa hemen ındırıyor, tabı bu arada GPRS den baglanyor, o yuzden en ıyısı GPS kullanmadan once Harıtalar programını acmak ve ıstanbul - ankara veya hangı sehırdeysenız ( su anda bu ıkısınden baska yok ) uzerıne gelıp programın Wi-Fi uzerınden kontrol yapmasını saglamalısınız yoksa ay sonu faturalarda bolbol MB hesabı ıle karsılasabılırsınız, veya kontorler bır anda bıtmıs olabılır.
  • YA ARKADAŞLAR BEN BAŞKA BİŞEYDEN SÖZEDİYORUM.GPS YARDIMIYLE BİR ADRESTEN BAŞKA BİR ADRESE GİTMEK İSTİYORUM.TABİ BU ESNADA FARZEDELİM Kİ 1 SAAT GPS BAĞLANTISINDA KALDIM NE KADAR ÜCRET ÖDERİM??(HARİTA İNDİRMEK TEN BAHSETMİYORUM)...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.