Arkadaşlar ben nokia akdeniz ve ege bolgesı egıtım muduru tolga beyın telefonu alıp baya bır kurcalayıp kıyasladıktan sonra su kanaate vardım daha once de yazdım kıyasladıgım telefonlar N91+6233+N73 hepsinde aynı mp3 u caldım kulaklık olarak cx300 u kullandım ses olarak en ıyı sesı kesınlıkle N91 verıyor ardından 6233 ve N73 N95 ise sesın net olmasına karsın cok kısık ve oteko telefonlara nazaran baya hıssedılır bır farkla sınıfta kalıyor dısarı ses konusunda 6233 bırıncı sırada yer alırken N73 2.sırada N95 ancak 3.sırada olabılıyor N91 herzaman kı gıbı sonuncu N95 in en guzel ozellıgı bana sorarsanız ınternet e baglanma hızı kucumsenecek bır rakam degıl 7.2 megabit hızla baglanıyor ve cok cok ıyı fotolarını sorarsanız bana o kadar ıc acıcı gelmedı tasarım olarak guzel ama kullanılan malzeme olarak ne N91 ne N73 nede 6233 un yanına yaklasabılır gps ıse hızlı ve anlasılır ızmır de oldugum ıcın ızmır harıtası var ama seslı yonlendırmesı mevcut degıl tolga beyın soylemı ıle bu telefon turkıyede satısa sunuldugunda 37 ılın seslı yonlendırmesı mevcut olacakmıs benım beklentılerımı veremedıgımı soyluyebılırım ayrıyetten almak ısteyen arkadaslar ınceledıkten sonra alırlar ıse cok sey kazanmıs olurlar bu arada sunuda soylemeden gecemıyecem telefon cok cok hafıf bır cıhaz ama bu telefonu 3.5 mm cak ı var ses de cok ıyı cıkıyordur dıye alacak arkadaslara bence bır deneyın sonra kararınızı verın derım ızmırde olan arkadaslar ıse cankayada N95 satılıyor su anda
nokia bayisindemi satiliyor??? yoksa grey mi??
Walla buyuk bır satıcı Nokia bayısı kvk ve genpa calısırlar ama grey de olabılır bırsey dıyemıcem kapısında yazıyordu N95 gelmıstır dıye gecerken gordum arabayla ısın acıkcası sormadım
ARKADAŞLAR N95 ANKARADA 1.550 YTL İMİŞ KAZIKLANMAYIN,DUYURULUR...SANIRIM İSTANBUL DAHA UCUZDUR...
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller004
quote:
Orjinalden alıntı: tristen
Dün gece telefonu nette iyice inceledikten sonra, bugün öğlen doğubanka almaya gittim. e tabi tel piyasada olmadığı için kara borsa satılıyor. 1.380ytl'den 2.000ytl'ye kadar fiyat salladılar. telefonu inceleme fırsatı buldum. açtım kurcaladım. gayet güzel ve hızlı. Pili hariç herşey istediğim gibi.
şimdi kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak
1- şarj wi-fi açıkken ne kadar dayanıyor 2 - bu benim için çok önemli (telefonun zil sesleri nasıl çalıyor. (özellikle mp3lerde)her zamanki nokia boğukluğuyla mı yoksa hakkını vererek net bir sesle mi? Kulakluk sesi nasıl? yani sonyericssonlar kadar berrak mı? 3 - 1gb hafıza tam kapasite doluyken, telefon afallama yapıyor mu?
Biliyorum çok soru sordum ama az buz para değil.
Dolayısıyla şu an internet storlarda satışta. 1800le 2000ytl'ye kadar fiyat vermişler. ve paralel ithalat diyorlar. yalnız telefon ellerinde var mı yok mu bilmiyorum.
ereyonu az çok biliyorum ama koysepete ne kadar güvenilirdir onu bilemem.
cevaplarınız için şimdiden tşk ederim
1. ve 2. sorularinin cevabi forumda mevcut , sadece zil sesi kismina cevap vereyim, zil sesleri oldukca iyi bir kalitede caliyor,hareketli parcalari zil sesi yapinca hoparlorde patlama olmuyor. 3. soru icin ise su an 1 gb lik kartin 730 mb i dolu ve herhangi bir yavaslama yok.
Koysepete Ankara'da Epdata bilgisayarin internet alisveris sitesi, bildigim kadari ile guvenilirdir.
bugün koysepeteyi arayıp konuştum. ürün ellerinde yokmuş ve sipariş verdiğim taktirde 3 gün içinde elimde olacağını söylediler. bana pekinandırıcı gelmedi. en azından mayısı beklemek niyetindeyim. o zaman fiyatlar daha net olur. bakalım hayırlısı..
quote:
Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *
EX AŞKIM N95 İN NEDEN HALA ÇEKTİĞİ FOTOLARI EKLEMİYORSUNUZ. MERAK EDİYORUZ. MORLUK SORUNU HALLEDİLMİŞMİ DİYE...
Arkadaşım telefonda morluk sorunu falan yok .Morluk görünen resimlerde de kesin ihtimal ayar yapılmamıştır.Telefon yeni yavaş yavaş çözülecektir.Bben bile 6 ay önce aldığım N80 i güncelledikce yeni özelliklerini daha yeni öğreniyorum.Adamlar arızalı yada böylesine bariz hatası olan telefonu piyasaya sürermi hiç.N95 az sayıda kullanıcı sı var şimdilik kullanıcılar çoğaldıkca ilerde herşeyi belli olur merak etmeyelim.
galiba piyasaya çikiomuş çok yakında öbür topicte haberi vardı
hocam bu benim için gerçekten önemli bir bakarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: anilsengenc
hocam bir de rica etsem İzmir Smyra aydı değitirmişler mi
sonunda bende aldım n95 1450 ylt ye kıbrıstan "made in finland" painkiller san bir sorum olacak bende kamera da, çekim tuşuna bastıgımda pozladıktan sonra takılmalar oluyor ve hareketli goruntuleri yaklayamıyor sendede böylemi oluyor?
bide daha önce w800 ve siroccokullandım fakat symbian kullanmadım hafıza kartında, müzikleri nereye kaydediyoruz hangi isimdeki klasöre buarada açtığımdan beri batarya zayıf diyor hala kapanmadı telefon ki bayada kurcalıyom
bu arada tasarım çok hoşuma gitti özellikle boyut olarak mucize bi telefon n93 neden bu kadar büyükmüş anlayamadım
sorusu olan olursa bende yanıtlamaya çalışırım
SAYGILAR
sizde wlanda ram sorunu yaşadınıs mı hiç???
henüz bi ram sorunu yaşamadım ama kamerada biraz problemler var şu anda onları halletmeye uğraşıyorum ama kesinlikle mor fotoğraf çekmedi ayarları düzenledikten sonra morluk sorunu yok bende, hatta renk ayarları ile oyanyıp aynı fotoları ard arada çektim bazıları biraz morumsu cıkmıs ama bazlıarının renklerini çok güzel biraz daha kullanayım eklerim resimleri tabi bu benim ilk symbian telefonum olduğu için hala müzik ve program ekleyemedim biliyorsanız yardım edermisniz? hafıza kartında neyi nereye yüklicem other dosyasına sys dosyasına mı sounds dosyasına mı anlayamadım?
farrabi 1450ytl garantili cihazmıdır ?
bugun doğubank piyasasını araştırdım 1300 ytl ye kadar kaçak kayıtlı telefon bulmak mümkün ama ne kadar güvenli olur acaba bir türlü kendimi şu güven meselesine inandıramadığım için telefonu alamadım sizce daha sonra bir problem çıkma ihtimlai nedir yada bu problemi çözme ihtimalim nedir? yoksa bekleyip garantili tel mi almak lazım ?
quote:
Orjinalden alıntı: Farrabi
henüz bi ram sorunu yaşamadım ama kamerada biraz problemler var şu anda onları halletmeye uğraşıyorum ama kesinlikle mor fotoğraf çekmedi ayarları düzenledikten sonra morluk sorunu yok bende, hatta renk ayarları ile oyanyıp aynı fotoları ard arada çektim bazıları biraz morumsu cıkmıs ama bazlıarının renklerini çok güzel biraz daha kullanayım eklerim resimleri tabi bu benim ilk symbian telefonum olduğu için hala müzik ve program ekleyemedim biliyorsanız yardım edermisniz? hafıza kartında neyi nereye yüklicem other dosyasına sys dosyasına mı sounds dosyasına mı anlayamadım?
arkadaşım other dosyası rehber yedekleme için sys yi hiç elleme o dosya sistem dosyası muzikleride direkmen sound yani ses klipleri ardanda gigital seslere at muzikleri ve ses klipleri çunku daha öncede ben çok yaptım ve buda öyle yani makina muzik attığın zaman direk otomatik digital seslere gidiyor sende araya direk bilgisayardan at.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
sizde wlanda ram sorunu yaşadınıs mı hiç???
ilk başlarda değil ama şimdi arasıra yaşıyorum. wlanda ram sorunuda...
quote:
Orjinalden alıntı: dou147
farrabi 1450ytl garantili cihazmıdır ?
bugun doğubank piyasasını araştırdım 1300 ytl ye kadar kaçak kayıtlı telefon bulmak mümkün ama ne kadar güvenli olur acaba bir türlü kendimi şu güven meselesine inandıramadığım için telefonu alamadım sizce daha sonra bir problem çıkma ihtimlai nedir yada bu problemi çözme ihtimalim nedir? yoksa bekleyip garantili tel mi almak lazım ?
bence bekleyip garantili al hatta garantisiz bile alcaksan beklefiyatları çok düşecek çünkü ama en iyisi garantili almak, benim telefonumu getiren arakdaş bilmem nerden garantili diyo de pek bilmiyorum bişey olursa gidip ona vereceğim için benim için problem yok ama bence garantili bekleyin özellikle n95 ler biraz loto telefonu bazılarında hiç sorun olmazken intertte bazı insalar 2 kere değiştirmişler telefonlarını..
buarada wlan da değilde video çektikten hemen sonra videoyu izlicektim ki hafıza dolu uyarısı çıktı ama bunlar ufak seyler, symbian larda olur heralde (tekrar; bu benim ilk symbian tel.im oldğu için karşılaştırma yapamicam)
mh. bu arada çözdüm hafıza kartı işini olay dosya yöneticisindeymiş meğer
ayrıca tekrar söylüyorum kesinlikle alınası telefon her eve lazım
quote:
hocam bu benim için gerçekten önemli bir bakarsan sevinirim
quote:
hocam bir de rica etsem İzmir Smyra aydı değitirmişler mi
Simdi baktim evet degistirmisler Izmir olarak geciyor.
ankarada nerde sattılıyor ben bahçelievlerde oturuyorum fiyat ne kadar
quote:
Orjinalden alıntı: sekobaba
ankarada nerde sattılıyor ben bahçelievlerde oturuyorum fiyat ne kadar
Necatibey caddesinde Telefon Borsasi, Telefon Pazari, Balikcioglu Pasaji vs buralarda bulabilirsin. Ama iyi bir dolas millet tutturabildigine satiyormus. 1400 YTL ye falan dusmus bugunlerde fiyati.
çook tşklr yarın gidip bir bakacam
ben bu telefonu beğendim ama batarya ve ses sorunu benı kotu duruma soktu hadı batarya neysede ben telefon almak için ipodum usaatım onun kalıtesınde olamsada cx300 umle dınleyebılecgım kalıtelı bı alet dusunuyorum.
arkadaslar özellikle N95 N95 N95 kullanan veya sahibi olanlardan bir ricam var tabiki formlardan okudum ama cok karısık kımı evet ıyı derken kımı cok kotu dıyor sızden rıcam burada okadar kısı konusuyokı sonucta az para degıl olumlu ve olumsuz noktalaranı bir kalemde yazan arkadaşa şimdiden emeğine sağlık sadece yazı yeterlı fotoya gerek yok bundan oncekı yorumlar içinde tişkler ama bu detay olacaktır can alıcı noktalar lutfen dıkkate alın kolay gelsın