Ilk basta sadece Ankara ve Istanbul var, ama guncellerseniz tumu olur
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller004
quote:
Orjinalden alıntı: khaos
quote:
Orjinalden alıntı: khaos
wayfinder hangi illeri kapsıyor acaba?
Mümkense soruya bir cevap!
Ilk basta sadece Ankara ve Istanbul var, ama guncellerseniz tumu olur
o zaman baya iyiya her şehir olucaksa
MobiGenie Kartın içinden çıktı, arayanı bloklama gibi özellikleri var.painkiller biraz geç oldu ama
n95 için halen güncelleme duyurulmadı sitesinde ben halen 15-03-07 kullanıyorum. Smart2go da ise maalesef köprülerimiz (istanbul için) yok herhangi bir güncelleme de görünmüyor.Bu sorunu çözebilen var mı? Wayfinder yükledim ama map coveragede istanbulu göremedim gerçekten türkiyeyi kapsıyor mu?Wayfinder senelik 20€, smart2go 60$ lisans ücretleri.Ayrıca crackleri internette dolaşıyor mu(bildiğim kadarıyla her iki program da program çalışmadan önce keyi internetten kontrol ediyor)
N95de çalışan programların isimlerini veya linklerini buraya yazarsak iyi olur.Henüz hangi programların 9.2 uyumlu çalıştıklarını bilmiyorum.painkiller senin kullandığın porgramlar neler?ve telefondan screenshot aldığın programın ismi nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: elninom1
N95de çalışan programların isimlerini veya linklerini buraya yazarsak iyi olur.Henüz hangi programların 9.2 uyumlu çalıştıklarını bilmiyorum.painkiller senin kullandığın porgramlar neler?ve telefondan screenshot aldığın programın ismi nedir?
Ceptenhttp://mobile.wapain.net adresine girip orada 3rd Edition kismina girdikten sonra search'e screenshot yaz ilk cikan program N95'e uyumlu.
Ben bir cok program kullaniyorum ama benim icin en onemlilerini yazayim; Opera ProfiMail X-Plore LCG Jukebox Turbo MSN Fring Smart Movie Screenshot World Mate Ultimate Voice Recorder Freeware bir FTP programi ile remote admin programi
incelemen cok guzel olmus eline saglik.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mh.
yaa arkadaşlar ne olur bana bir yardımcı olun bu tel bana kafayı yedirecek şarj konusunda yani şarjı çok az gidiyor yoksa sadece benim teldemi bir sorun var. bugün tam iki kere şarj ettim ve şimdi gine bitti. acaba n73 emi tekrar dönus yapayım yada n93i alayım. sadece değiştirme sebebim şarj yuzunden. bana bir yardımcı olun. VARYA ZATEN NOKİA NE ZAMAN TAM BİR ŞEY YAPTI, BİZLERİ MEMNUN ETTİ.
Ben bir ipucu vereyim sana boylece pil omrun neredeyse 1,5-2 kat artacak :)
Araclar > Ayarlar > Telefon > Sebeke > Sebeke Modu > GSM secili olsun. Cift Mod secili iken cok daha fazla pil harciyor.
N93 ile bu ayarı yapsak kaç ay gider ?
Kardeş paylaşımların için teşekkürler. N95 de kabahat bulanlar zamanında N80 de kötüleyen kafalar.Onlar morda görür dandikde der başka kabahatlarda bulur.Boşver emeğini beğenen arkadaşlarda var saygı duyuyoruz.Şimdi kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi gibi muhabbetlerden uzaklaşalımda gelelim sorulara BU cihaz kesin olarak ne zaman başlar bizde satılmaya.Tarih verebilirmisin? N80 ilk geldiğin de 1462 ytl ye almıştım.Ve çok süper bir telefon kim ne derse desin..Bunun muadili ise ancak N95 olur .N95 gelir gelmez hemen alacağım ( parası mühim değil ) eğer uzun sürecekse çıkması benim için sen kendi aldığın yerden tedarik edebilirmisin?
quote:
Orjinalden alıntı: mga93
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mh.
yaa arkadaşlar ne olur bana bir yardımcı olun bu tel bana kafayı yedirecek şarj konusunda yani şarjı çok az gidiyor yoksa sadece benim teldemi bir sorun var. bugün tam iki kere şarj ettim ve şimdi gine bitti. acaba n73 emi tekrar dönus yapayım yada n93i alayım. sadece değiştirme sebebim şarj yuzunden. bana bir yardımcı olun. VARYA ZATEN NOKİA NE ZAMAN TAM BİR ŞEY YAPTI, BİZLERİ MEMNUN ETTİ.
Ben bir ipucu vereyim sana boylece pil omrun neredeyse 1,5-2 kat artacak :)
Araclar > Ayarlar > Telefon > Sebeke > Sebeke Modu > GSM secili olsun. Cift Mod secili iken cok daha fazla pil harciyor.
N93 ile bu ayarı yapsak kaç ay gider ?
ne ayı yaw 2-3 gün en fasla
slm arkadaşlar bende yarın n95 alıyorum spot yanlız bir sey danısmak istiyorum kutulu full madein by nokia buldum kutusuz finlandiya ama aksesuarları var madein nokia ile fillandiya arasında fark varmı kalite vs gibi acil cevaplarsanız cok sevinirim...herkese iyi forumlar....
quote:
Orjinalden alıntı: oguzmete
slm arkadaşlar bende yarın n95 alıyorum spot yanlız bir sey danısmak istiyorum kutulu full madein by nokia buldum kutusuz finlandiya ama aksesuarları var madein nokia ile fillandiya arasında fark varmı kalite vs gibi acil cevaplarsanız cok sevinirim...herkese iyi forumlar....
şimdiden hayırlı olsun fotoları ve yaşadığın sorunları paylaşırsan seviniris
bence kalite arasında fark yoktur
msn olarak en iyisi hangisi bu telefona? varsa linki ni yollarsanız sevinirim, ceptemsn kullanıyorum ama bence cok basit, msn live uyuyor mu acaba? varsa nerde
sevgili oğuz mete kardeşim hayırlı olsun.bende yarın doğubanka gidip alacağım,sn nereden buldun.......
benimde kayıtsız spottu, full kutulu finlandiya üretimi 1300ytl üzeri vermeyin! kayıtsızsa tabii
sevgili emrah doğubankta kutusuz kayıtsız N95 e 1400 ytl istiyorlar sen 1300 ytl ye kutulu bulabilirmisin....
slm kardeş ilk olarak hayırlı ugurlu olsun anladıgım kadarıyla sende benım gıbı bır nokia hastasısın :D bende baska bır formda N80 le ılgılı yazılar yazıyorum... bu arada nazardegmeden kulanırsın umarım evet gelelım soruma daha oncede dedıgım gıbı ben bır N80 kullanıcısıyım ve fuller fulu kullanıyorum ve bır suru prog v.s sana sorum N95 almama degermı evet ellerıne saglık baya guzel anlatmısın emek harcamısın ama aralarında cok fark yok gıbı nedersın ;) bu arada bende yurt dısına cıkıcam ona gore uygun bulursam alıcam bana cabuk donersen sevınırım bırde benım telefonda bır cok navıgasyon denedım enson tomtom6 yuklu ve toplam 1.4 gb cıvarında cok yer kaplıyo ve baya telı yavaşlatıyo evet orada ankara ve ıstanbul var ama senınkınde farkı oldugu zannetmıyorum ama yurt dısındakılerı super gosterıyo bır porg senınkıbı turkce ve cok detaylı ben ındırmek ıcın cok ugrastım ısteresen benım formlardan alabılırsın adresı veya sana ıstersen tekrar atarım....
quote:
Orjinalden alıntı: altindag43
sevgili emrah doğubankta kutusuz kayıtsız N95 e 1400 ytl istiyorlar sen 1300 ytl ye kutulu bulabilirmisin....
yarın sana kesin cevap verim acıkcası ben 1420ye aldım 30ytl de turkçe menü için verdim.. ama suan 1300civarına düştü, araştırım haber verim sana
N95i olan arkadaşlar çok merak ettiğim bişey var.Cevaplarsanız sevinirim.
Sorum şu: N95'de bilgisayarda olduğu gibi çoklu ses çalma özelliği varmı?Örnek vermem gerekirse bi yandan video oynarken ve sesi açıkken aynı zamanda müzik çaları açtığınızda ses aynı anda çalabiliyormu?Veya bi yandan radyo açıkken müzik çalardan müzik çalabiliyormu?Her iki sesinde aynı anda çıkma durumu varmı?Bu konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılar.
sevgili emrah ben yarın orada olacağım zaten sonuç olarak 1300 ytl den başka para vermiyelimmi.ayrıca senin bildiğin yer varsa oradan alalım.....
quote:
Orjinalden alıntı: sarsistsevren
Kardeş paylaşımların için teşekkürler. N95 de kabahat bulanlar zamanında N80 de kötüleyen kafalar.Onlar morda görür dandikde der başka kabahatlarda bulur.Boşver emeğini beğenen arkadaşlarda var saygı duyuyoruz.Şimdi kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi gibi muhabbetlerden uzaklaşalımda gelelim sorulara BU cihaz kesin olarak ne zaman başlar bizde satılmaya.Tarih verebilirmisin? N80 ilk geldiğin de 1462 ytl ye almıştım.Ve çok süper bir telefon kim ne derse desin..Bunun muadili ise ancak N95 olur .N95 gelir gelmez hemen alacağım ( parası mühim değil ) eğer uzun sürecekse çıkması benim için sen kendi aldığın yerden tedarik edebilirmisin?
Oncelikle tesekkur ederim. N95 icin Mayis ortasindan sonra KVK cikacak diye duydum, ama ne kadar dogru tartisilir. Fiyat olarak 1700-1900 araliginda gelir seklinde konusuluyor cogu yerde ve bu fiyatlar bana pek mantikli gelmiyor ilk ciktigi zamanlar icin. Bence KVK max 1500 YTL civarinda olmali. Ben telefonu Ingiltere'den almistim, daha sonra 3 tane daha getirdim ancak hepsi satildi o yuzden bir daha gidilene kadar getirmem mumkun olmayacak :)
quote:
Orjinalden alıntı: oguzmete
Made by Nokia olanlar uzakdogu ve cin fabrikalarinda uretiliyor, bu cihazlar icin kullanilan malzeme orjinal finlandiya malina gore daha ucuz ve kalitesiz diyorlar. O yuzden Made in Finland olan cihazi almani oneririm.