Şimdi Ara

^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ (631. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.332
Cevap
15
Favori
1.224.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garmin de bir rota istedigimizde gps yi devre dısı bırakıp rotayı simule et dedigimizde yol kısaysa demo olarak veriyor ama km biraz artınca simulasyonu vermiyor sizlerde dikkat ettiniz mi sorun sizde de aynı mı ???
  • @ ishan : Abi dikkat ettiysen sen demiştin bir ara sahil yolundan gitmek istiyorum ancak garmin beni ordan götürmüyor demiştin.

Peki sen sahil yoluna saptığın zaman zaten rotayı yeniden hesaplamıyor mu ??
  • slide helper sertifika hatası yazıyor. telefonu yeni aldım bu yüzden ne ypmam gerektiğini bilmiyorum..
  • hesaplıyor ama elinden gelse beni elimden tutup cekicekhesaplıyor en yakın cevre yoluna sokmıya calısıyor ben de inatla yoluma gidiyorum cevre sapakları bitince o zaman mecbur kalıyor benim istedigimi yapmıya bir puf noktası var ama bulamadım sımdılık simulasyonu kullanıp bakıyorum ama o da yol uzun olunca vermiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ ishan : Abi dikkat ettiysen sen demiştin bir ara sahil yolundan gitmek istiyorum ancak garmin beni ordan götürmüyor demiştin.

Peki sen sahil yoluna saptığın zaman zaten rotayı yeniden hesaplamıyor mu ??

• http://forum.donanimhaber.com/m_19054971/mpage_187/key_//tm.htm#22998642 ya burdan anlatımı yani yazılanı yapıcan ya da yazılanı yapıcan yap ve her imza gereken leri rahatlıkla kullan ya da opda sitesinden sertifika al ki bu da sana sorun olabilir bence sen bu sitede yazılanları uygula
    quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

slide helper sertifika hatası yazıyor. telefonu yeni aldım bu yüzden ne ypmam gerektiğini bilmiyorum..

• masallah beyler 211 sayfa olmus allah tamamına erdırsın
  • aklıma gelmisken arkadasımızın biri yazmıstı ..sorum su gps olayında bazen internete girebilir diye bir yerlerden kapıyorduk tlf programından ama neredendi hatırlıyan var mı ??
  • enigma nerede4sin yahu ozlettin kendini nasıl gidiyor tr de durumlar tlf nunu sattın mı
  • Merhaba herkese.. Telefonla konuşurken telin sağındaki ses ayarları dışında başka ses ayarı var mı? Karşı tarafın sesi kısık geliyor :( Telefonun dahili -Handset- modunda karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum.
  • dahili -Handset modunda konusurken joystık i saga dogru basılı tut veya sola ses azalıyor veya cogalıyor sanırım senin sorunun cevabı bu
    quote:

Orjinalden alıntı: umutozk

Merhaba herkese.. Telefonla konuşurken telin sağındaki ses ayarları dışında başka ses ayarı var mı? Karşı tarafın sesi kısık geliyor :( Telefonun dahili -Handset- modunda karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 19 Haziran 2008; 9:06:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Sertifika Sorununa Kesin Çözüm

Bu yöntem ile artık bütün Unsigned programları imzalayıp yükleyebileceksiniz.

İlk olarak ROMPatcher konusunda anlatılanları uygulamalısınız ve sistem klasörlerine erişimi açmalısınız.

Ekte bulunan gerekli dosya ve programları indirin.

00000001.rar dosyasını cihazınıza gönderin.
    X-plore programı ile 00000001.rar dosyasını açın. "4" tuşuna basın ve çıkarılacak sürücüyü yani "C:" sürücüsünü seçin ve onaylayın.

Telefonu her yeniden başlattığınızda veya kapatıp açtığınızda bu dosya düzenlenmektedir. Bu yüzden bu dosyanın özelliğini Salt-okunur olarak değiştireceğiz. "c:\resource\swicertstore\dat\00000001" dosyasının üzerine X-plore programı ile gelin ve "6" tuşuna basın. Salt-okunur seçeneğini işaretleyin ve onaylayın.

Sıra geldi unsigned programları imzalamaya.
    Ekte bulunan Mobile Signer v1.03 OS9.sisx programını cihazınıza yükleyin.
    İmzalamak istediğiniz unsigned programı cihazınıza gönderin "C:" veya "E:" sürücüsüne kopyalayın. Mobile Signer programını açın ve imzalayacağınız programı "Sis File" kısmından seçin. Daha sonra "Options-SelfSign" 'i seçin. Programınız imzalanmış olacaktır. Artık bu programı yükleyebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gerek bir nokta da imzalayacağınız program isminin Türkçe karakterlerden oluşmamasına ve uzantısının sis olmasına dikkat edin. İmzalanan program aynı isimle sadece uzantısı sisx şeklinde olacaktır.

Bu kadar!

Şimdi istediğiniz unsigned uygulamayı ekteki sertifika ile imzalayarak yükleyebilirsiniz.

Herhangi bir PC tabanlı imzalama uygulaması ile de imzalayıp cihazınıza yükleyebilirsiniz. İmzalarken "Leftup_CertKey.rar" dosyasındaki "Leftup_Cert.key" ve "Leftup_Cert.cer" sertifikalarını kullanmalısınız.

Not: Asıl iş "00000001" dosyasını gerekli klasöre kopyalamakta yatıyor. Tabii imzalama işlemi için de ekteki sertifika dosyasını kullanmalısınız.

Lütfen izinsiz başka yerlerde paylaşmayın...
    (RealCeday by CEPTEAM)

Gerekli Dosyaları İndirin

For NEWMAN

ya arkadaşlar bu sertifika işlemini uygulayınca n-gage oyunlarındaki sertifika sorunlarıda çözülüyormubana onun için lazım da

• ARKADASLAR BU BI YUKARDA VERILEN SERTIFIKA SORUNUNA KESIN CÖZÜM MESELESINI YAPIYORUM AMA OLMUYOR, mobile signer i YÜKLERKEN DOSYA BOZUK UYARISI ALIYORUM. DAHA ÖNCE YAZMISTIM AMA KIMSE YARDIMCI OLAMADI...

GENEDE UMIT ISTE BI YARDIM ETSENIZ :
  • valla yazını okuyup da bilgisi olan muhakkak sana yardım eder ama bende sertifika isini cin sitesinden yani opda dan hallettim sen de orıya girsen bir denesen iyi olur gibi bu konularda sana yardımcı olucak 2 ..veya 5 kisi vardır bir cevap alıcagını biliyorum biraz sabır lutfen
    quote:

Orjinalden alıntı: shehzade

ARKADASLAR BU BI YUKARDA VERILEN SERTIFIKA SORUNUNA KESIN CÖZÜM MESELESINI YAPIYORUM AMA OLMUYOR, mobile signer i YÜKLERKEN DOSYA BOZUK UYARISI ALIYORUM. DAHA ÖNCE YAZMISTIM AMA KIMSE YARDIMCI OLAMADI...

GENEDE UMIT ISTE BI YARDIM ETSENIZ :
  • arkadaşlar bende telefonu yeeni aldım şöle güzel programlar varmı telefona yüklenecek ne bileyim şöle kalori falan diolar yada sizinde söyleyebileciğiniz güzel programlar n gage oyunlar yada nebileyim kamera ayaralarını düzenliyecek işlemler işte böle şeyler..

cihaz yazılımı V 20.0.015

garmini yükledim harita olaya çok güzel oldu.reis imzalıdan yükledim. işte bunun enson güncel haritalar falan varmı indirilecek.

şimdiden herkese teşekkürler.....
  • Arkadaşlar bana telefon için video izleme programı lazım..
    Özellikle .flv,.avi,.mpeg dosyaları için gerekli..
  • @ shehzade : Evet oradaki program setup ın da bir sorun var galiba.Aratıp bulabilirsin veya Pm den ulaş paylaşan arkadaşa

@ 4EveRaP :http://rapid+share.com/files/117496215/CoreCodec.CorePlayer.v1.2.4..sis

İmzalaman gerekiyor öncelikle

@ memre111 : kalori olayları için sports tacker diye program var ancak spor yaptığın zaman gps le bağlantıya geçerek o anki birçok veriyi sunuyor sana.

Diğer programlar için ise ya bu başlığın ilk sayfasına yada n95 8gb başlığının ilk sayfasına göz at

• quote:

@ 4EveRaP :http://rapid+share.com/files/117496215/CoreCodec.CorePlayer.v1.2.4..sis

Sağolasın hocam..Deniyorum hemen :)
  • garmin yeni haritası cıktımı bilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

İmzalayamadım :(
    Mümkünse imza gerektirmeyen bir program alabilir miyim :)

• buyur arkadasım sorunsuzca kur ve keyfini cıkar
    quote:

quote:

quote:

İmzalayamadım :(
    Mümkünse imza gerektirmeyen bir program alabilir miyim :)

http://www.upload.gen.tr/d.php/s1/9wyw2z6f/yer.v1.1.1.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.rar.html

• 
Sayfa: önceki 629630631632633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.