Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİTEDE BENİM YORUMALRIMI OKUYANIZ VAR İSE N93 İALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM HİÇ KUSURSUZ AMA N93İ BEKLEMEYE BAŞLADIM SABIRSIZLIKLA ÇIKMASINI BEKLİCEM N93İ NİN ACABA N93İ NE ZAMAN GELİR TÜRKİYEYE SIFR BUNU ALICAM DİYE N90 TEELFONUMU SATTIM FİYAT OLARAK 650 YTL + 5210 TELEFON ALDIM ÜZERİEN NASIL SİZCE İYİ VERMİŞİMMİ KENDİMDE 750 YTL ALMIŞTIM ZATEN

BU ARDA MOBİLE REVİEW SİTESİNDE FOTO KARŞILAŞTIRMASI YAPILMIŞ N93 İLE N93.İ ARASINDA N93İ BANKO ARKADAŞALR GÖZÜMÜZ AYDIN NOİSE OLAYI BİTMİŞ TİR N93İ NİN FOTOLARI MANYAK ÇIKMIŞ N93 DE AYNEN NOİSE VAR YANİ N93İ LE FOTO SORUNUDA ÇÖZÜLMÜŞ GÖZÜKÜYO BİR SİTESİNDEN İNCELEYİN DERİM

N93 ALMADAN N93İ BEKLERİN DRİM BEN BENİM GİBİ TASARIM SÜPER N93İ NİN HAFİFLİK VSS ÇABASI

• dostum bence iyi satmışsın ben bundan 3 ay önce 520ye almıştım valla n90ı piyasası yerine göre değişiyor ama en fazla 400-450 diyorlar şu anda n90a
    hangi şehirdesin o ayrı tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

VALLA BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİTEDE BENİM YORUMALRIMI OKUYANIZ VAR İSE N93 İALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM HİÇ KUSURSUZ AMA N93İ BEKLEMEYE BAŞLADIM SABIRSIZLIKLA ÇIKMASINI BEKLİCEM N93İ NİN ACABA N93İ NE ZAMAN GELİR TÜRKİYEYE SIFR BUNU ALICAM DİYE N90 TEELFONUMU SATTIM FİYAT OLARAK 650 YTL + 5210 TELEFON ALDIM ÜZERİEN NASIL SİZCE İYİ VERMİŞİMMİ KENDİMDE 750 YTL ALMIŞTIM ZATEN

BU ARDA MOBİLE REVİEW SİTESİNDE FOTO KARŞILAŞTIRMASI YAPILMIŞ N93 İLE N93.İ ARASINDA N93İ BANKO ARKADAŞALR GÖZÜMÜZ AYDIN NOİSE OLAYI BİTMİŞ TİR N93İ NİN FOTOLARI MANYAK ÇIKMIŞ N93 DE AYNEN NOİSE VAR YANİ N93İ LE FOTO SORUNUDA ÇÖZÜLMÜŞ GÖZÜKÜYO BİR SİTESİNDEN İNCELEYİN DERİM

N93 ALMADAN N93İ BEKLERİN DRİM BEN BENİM GİBİ TASARIM SÜPER N93İ NİN HAFİFLİK VSS ÇABASI

• alın buda n93 i

türkçe sitesinde bir açıklama var

bu arda n93i de yanında 1 gb hafıza kartı geliyo arkadaşalr nokia şua na dek en yüksek hafıza kartını bu telefona veriyo tek tasamız beklemek olucak türkiyeey çıkmasını beklemek için karizma tasarım ve özellikler süper n93 e göre daaah hoş

bu arda n93 i n93 e göre artılarında

1 n93 i16 milyon renk ( cam canlı renkli ekran demek oluyo bu) n93 ise 262 renk

2 n93i de pakette 1 gb hafıza kartı veriliyo n93 de 128 verildi
    3 n93i de mını usb girişi var n93 de yok
    4 n93i boyut ve tasarım plarak daah hoş ve küçük kibar 163 gram 108 ml boyut vs n93 ise 180 gr 1
    5 n93i de noise olayı bitirmşler yani fotolar daah net bizaat siteden inceledim ve gördüm karşıalştırdım n93 den

• BİDE ŞU SİTEDEN İNCELEYİN DRİM TÜRKÇE OLARAK

http://www.letsgodigital.org/tr/12126/nokia_n93i/
  • @tekno2007 süpersin abi walla şu noise olayına çok sevindim bende n93 almayı düşünüordum ama n93i'yi görünce vazgeçtim.n93i çıkınca onu alacam.yabancı sitede biyerde 2007 1.çeyrekte çıkacak yazıyordu inşallah çabuk çıkar...
  • n93i her yönüyle n93 den daha iyi tasarım ve hafiflik bir kaç + özellikler de cabası

1 n93i de noise olayı bitmiş yani fotolar cap canlı n93de foto çekimelri sorun oluyodu noise olayı yani
    2 n93i de 16 milyon renk var buda demek oluyoki bir tv ekranı bir palzma ekranı kadar parlak ışık veriyo her açıdan görünebilir ekran n93 de ise sdandart haline gelmiş 262 renk var
    3 n93i de mını usb girişi var buda mını usb girişli birçok veri trasveri yapmak için olanaklı ve hzılı usb ddaha iyin93 de bu giriş yok
    4 n93i de dış ekran ayna şelki kapak verilmiş buda foto ve video çekmeden önce bir bakım yapmanıza ve yansılmalrınıza çekmek için bir avantaş
    5n93i 163 gr n93 ise 180 gr
    6 n93i 5 yünlü joistik var n90 gibi /n93 de ise bu biraz problemli olmuş
    7 n93i tasarım ve ince ve zarif kibar hatalrı ile kendini tam bir video kamera şelki ve cebe daah uygun ve hafifliği ve zerafeti sağlıyo n93 ise bunun yanında biraz kaba ve kullanışsız olarak görünüyo yani n93 i de n93 deki zorunalrın giderilmesi ve birkaç özelliğinde yerien gerililmesi ortaya konmuş

((8 N93İ DE 1GB HAFIZA KARTI PAKETTE GELİYO N93 DE İSE 128 VERİLLİYO ))

BENİM GÖZÜME YUKARDA YAZDIĞIM ÖZELLİKLER DİKKATİMİ ÇEKTİ VEDE ŞİMDİ N93 İ BEKLER OLDUM TÜM N93 ALACAKLARA SESLENİYORUM BEKLEYİN DERİM YUKARDA YAZIALN + GÖZE BATAN ÖZELLİKLERİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK (MARTTA TÜRKİYEDE ÇIKAMSI MUHTEMELEN BEKELNİYO )

FİYAT İSE N93 DEN AYNI ÇIKAMSI BEKLENİYO

• aslında kamera o kadar iyileştirilmemiş
    dikkatli baktığınızda hala noise mevcut.bazı noise silen program kullandıımda renkler soldu.

şu bi gerçek ki N73ün kamerası apayrı bişey ya! N73ümle çektiim resimlere baktımda N93i ve N93ü katlar,geçer...
    bence N73 suan nokianın en iyi 3.2mp kamerası. hatta N95le bile baş edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 17 Ocak 2007; 22:37:50 >
  • ARKADAŞLAR N93İ KESİN NE ZAMN GELİR TÜRKİYE BİLENİNİZ VARMI

VE YABANCI SİTELERDE SATIŞI ÇIKTIMI ADRESİ VE FİYATI NEDİR YAZARSANIZ SEVİNİRİM BİR HASTASI VE TAKİPÇİSİ OLARAK MERAK EDİYORUM
  • mart nisan gibi gelicekmiş galiba fiyatı N93ün aynısı olur o zamana kadar N93 düşer
  • EVET N93İ BEKLEYENLERİN GÖZÜ AYDIN ARTIK TÜRKÇE SİTEMİZEDE GELDİ TANITIMI TEELFONUN BU DEMEK OLUYOKİ ÇOK YAKINDA TÜRKİYEYE SATIŞI ÇIKACAK DEMEK BEN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM N93İ Yİ ŞİMDİDEN

NOKİA RESMİ TÜRKİYE SİTESİ N93İ TANITIMI

http://www.nokia.com.tr/idn228293.html
  • Telefonun tasarımı gerçekten şık görünüyor. Umarım fotoğraflardaki noise problemi de giderilmiştir.
  • modeli çok estetik olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonun tasarımı gerçekten şık görünüyor. Umarım fotoğraflardaki noise problemi de giderilmiştir.

galiba pek giderilmemiş önceki sayfalarda resimleri var
  • giderilmese bile foto kalitesi

dğer + ları ve tasarım ve zerafet bakımından n93 den daah kibar n93 alana kadar n93i almak daha mantıklı birakaçta özellik cabası

N93İ BEKLEYİN DERİM BEN N93 ALCAKTIM İSTESEM ŞU AN ALIRIRDIM AMA ALMIYORUM N93İ BEKLİYORUM N93 ALANA KADAR N93İ BEKLEYİP ALIRIM DERİM AKLIMCA VEDE BEKLİYORUM N93E GÖRE HAFİFİ KİBAR VE DAAH ZARİF OLMASI BİR KAÇ + ALRIDA CABASI
    ŞİMDİDEN ÇIKIŞ FİYATI NEDİR VE ELİMDE İLK İNCELEYECEĞİM FIRSATI BEKLİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

giderilmese bile foto kalitesi

dğer + ları ve tasarım ve zerafet bakımından n93 den daah kibar n93 alana kadar n93i almak daha mantıklı birakaçta özellik cabası

N93İ BEKLEYİN DERİM BEN N93 ALCAKTIM İSTESEM ŞU AN ALIRIRDIM AMA ALMIYORUM N93İ BEKLİYORUM N93 ALANA KADAR N93İ BEKLEYİP ALIRIM DERİM AKLIMCA VEDE BEKLİYORUM N93E GÖRE HAFİFİ KİBAR VE DAAH ZARİF OLMASI BİR KAÇ + ALRIDA CABASI
    ŞİMDİDEN ÇIKIŞ FİYATI NEDİR VE ELİMDE İLK İNCELEYECEĞİM FIRSATI BEKLİYORUM

Arkadaşım neden bekliyelim. Ben gittim N93 aldım, ileride N93i çıktığında satarım N93 ümü giderim alırım N93i yi! Bekle bekle nereye kadar? Hem öyle kesin bir tarih te var mı? 10 gün sonra 20 gün sonra diye? Hatta söylentilere bakılırsa Mayıs filan diyorlar, niye bekleyeyim? Mayıs 2006 da N70 aldım, Eylül 2006 da N80 aldım. Aralık 2006 da N93 aldım. N93 i çıkınca da onu alıcam tamam mı?

Herkese saygılar selamlar...

• arkadaşlar n93 le wirilessten internete girdiğimizde telefona truva atı bulaşması sözkonusumu nasıl korunaca bilgilendirirseniz sevinirim
  • bugün youtube da bisürü videosunu izledim hasta oldum telefona ya bi telefon anca bukadar değiştirilebilir ancak bukadar güzelleştirilebilir süper bişey yaaa
  • burası n93i bekleyen ve hastalarının alacak olalanalrın yeri bende bu topici açarak n93i hastaalrın ıbir aray toplamak istedim vede bende bu telfona hasta oldum ilk önce tabi yaaln yok n93 alacaktım ama n93i görünce caydım daha zarif daah kibar ve yumuşak hatalrı ve hafifliği bir arda suanan teelfon özelliklerien zaten dmeme gerek yok

EVET TÜM HAYRANLIĞIMAL N93İ BEKELİYORUM YA SİZ LER
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.