Şimdi Ara

Nokia N90 Hakkında Kullanıcı Deneyimleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu ayrı olarak buraya açmak istedim çünkü N serisi cep telefonu meraklısı çok arkadaş olduğunu gördüm ve telefon almadan bazı şeyleri bilmeleri gerektiğini düşündüm... Birkaç arkadaşımın yaşadığı yazıyı hiç değiştirmeden aynen buraya koyuyorum..

1) ÇOK ÖZENDİM ÇOK METETTİLER GÖRÜNÜŞÜ HOŞUMA GİTTİ ÖZELLİKLERİ İYİYDİ ALDIM TAKSİTLE DAHA TAKSİTİ BİTMEDİ 16.GÜNÜNDE TEL.BOZULDU!!! HAVAALANINDAN GELİYODUM TAKSİYE BİNDİM MECİDİYE KÖYDE İNDİM BAVULLARIMI BAGAJDAN ÇIKARIRKEN TELİN KILIFI AÇILDI TELEFON BAVULUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ YERE DEĞİL BAVULUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ VE BİRDAHADA AÇILMADI GÖTÜRDÜM SERVİSE KULLANICI HATASI DEDİLER MASRAFI İSE 500 YTL İMİŞ BU NE YAAA!!ALMAYIN KARDEŞLERİM ALMAYIN BU GÜN BANA YARIN SİZE GİDİN O PARAYLA W800 ALIN K750İ ALIN ALDIĞIM ADAM ÖNERMİŞTİ AMA BEN NOKIA YAZISINI GÖRÜNCE ÇAKILDIM PİŞMANIM ŞİMDİ EVLAT ACISI GİBİ KOYDU!!!! :-(

2) Merhaba.
    ben 3 gün once aldığım N90ımı kutusundan çıkarırken masanın üstüne düşürdüm yaklaşık 10cmden düşen telin kamerası zarar görmüş. servis dün bana 600 YTL masraftan bahsetti.

3) sakın kazık yemeyin.
    çözünürlüğü çok düsük çok da kaba bir telefon mp3"leride bozuk PLAK gibi çalıyo.hiç tavsiye etmem.Benim Bu telefondan başım yandı itfaiyebile kurtaramadı sakın almayın,paranız boşa gider.satacam alanda yok.Bunu alacanıza Ericson A1018 alın ne güzel her işe kullanılıyor.Mubarek Daş gibi daş daş daş.hiç para vermeyin.ben battım türkiye batmasın.Gavur bu sefer iyi yapamamiş.işi bilmiyo.telefonu çok övdüm ...saygılar selamlar..

Arkadaşlar bu yazımda sizinde başınıza gelebilecek durumları önceden size bildirmek için yazdım... Günümüzde para kazanmak kolay değil..

ARKADAŞLAR SİTEDE REKLAM YAPMAMAK İÇİN KAYNAĞI YAZMAMIŞTIM AMA GÖRÜYORUM Kİ KİMSE İNANMIYOR.. BENDE BU DURUMDA YAYINLAMAK ZORUNDA KALIYORUM BUYRUN VE SİZE YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN....

http://www.iyimi.com/inceleme_oku.fullnews-1-82.html+fiyat+nokia+n70&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer3419 -- 29 Eylül 2005, 11:52:48 >

• Vay be. Demek çok alçak bir yerden yumaşak yere bile düşse alet bozuluyor... Yazık o verilen milyarlara.
  • Sitede N90 ve türevi tellere karşı "Değmez" babında en çok yorum yapanlardanım.
    Ama topiği açan arkadaş verdiği örneklerin kaynağını belirtmek zorunda.Zira kaynak olmazsa
    modeli karalayıcı ve yanıltıcı bilgi vemeye girer olay.Bu kişiler kim ve bu yorumları nerde yapmışlar.
    Lütfen ZAFER3419 bize bu kaynağı bildir.
  • realgs + 1000
    kaynak vermeli yoksa bana pek inandırıcı gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 28 Eylül 2005, 14:01:41 >
  • Bu kadar n90 hayranı ve fanatiği varken kimse bunlara inanmak istemez. Bence sonuna kadar doğrudur. Ona verilen para ile en kral fotoğraf makinesi, iyisinden video kamera, laptop bilgisayar, en iyi cep telefonundan 2-3 tane alınır.
    Bence de yazık ve gereksiz bir lüks, telefon niyetine alıyorsanız da tam bir hantallık heykeli. N90 'ım var diye hava atanlara gülerim sadece.
  • heee
    evet
    biz de yedik

bu smili kullanmayı hiç sevmem ama bana zorla kullandırmayın

hiç bir telefonun tamiri 500-600 ytl tutmaz
    bunu da böylece bilin
  • bende n90 alacaktim ama durum ortada ...

BENCE N70 buyuk deil,kamerasi n90la ayni sayilir super
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zafer3419 nerdesin???

• eğer kamera dersenız Siemens sx1 alın + oyun konsolu var bende N_GAGE QD buna hayranım tavsiye ederim 350 ytl en hızlı telefon olma özelligi var + ram de var
  • kaynağı belli olmayan yada üyeleri yanıltıcı şekilde mesajlar yazmamaya özen gösterelim. Ayrıca bu konu hakkında açılmış konular var
  • kaynak gerkli ama nokia lar konusunda çok sağlam değil die duymuştm yani doğru olabilir
  • wishne bu arada bnde sıkıldm n serisi topic inden kimse okumuo çok iğrenç oldu

bn de bu yorumlara inanmıyorm
  • ARKADAŞLAR SİTEDE REKLAM YAPMAMAK İÇİN KAYNAĞI YAZMAMIŞTIM AMA GÖRÜYORUM Kİ KİMSE İNANMIYOR.. BENDE BU DURUMDA YAYINLAMAK ZORUNDA KALIYORUM BUYRUN VE SİZE YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN....

• Kaynak belli oldu. Demek dayanıksız bir telefon N90. Yada şanssız birkaç kişi çıkmış sorun yaşayan.
  • Sorun inanıp inanmamak değil,forumda konuları ciddi olarak ele alabilmek adına ve insanları yanıltacak,
    karar verdirecek veya vazgeçirecek vs.. mesajların spekülasyona yolaçmaması için doğruluğunu belli etmektir.
    Aksi takdirde herkes işkembeden birşey sallar,kırk akıllıda debelenip durur.
    Bilgilendirdiğin için teşekkürler......

quote:

Orjinalden alıntı: zafer3419

ARKADAŞLAR SİTEDE REKLAM YAPMAMAK İÇİN KAYNAĞI YAZMAMIŞTIM AMA GÖRÜYORUM Kİ KİMSE İNANMIYOR.. BENDE BU DURUMDA YAYINLAMAK ZORUNDA KALIYORUM BUYRUN VE SİZE YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN....

• evet arkadaşlar buyrun fikirlerinizi bekliyorum...
  • valla bana masal gibi geliyor.Bavulun üstüne düştü bilmem kaçyüz milyon,
    10 santimden düşürdüm yandım bittim vs... masal gibi geldi bana.İnşallah doğru değildir.
    Öyleyse başta Faikmaraş arkadaşımız başta olmak üzere tüm Nxx severlere sabır ve bol kazanç dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Sitede N90 ve türevi tellere karşı "Değmez" babında en çok yorum yapanlardanım.
    Ama topiği açan arkadaş verdiği örneklerin kaynağını belirtmek zorunda.Zira kaynak olmazsa
    modeli karalayıcı ve yanıltıcı bilgi vemeye girer olay.Bu kişiler kim ve bu yorumları nerde yapmışlar.

Burda maksat maraka karalamak değil fikirleri paylaşmak kaynak göstermeden yapılan her yorum çamur at izi kalsın türü bişey oluyor,ben K750i kullanıyorum Bence N90 o para etmez bi telefon ama burda yapılan bence karalamadır kütfen kaynak gösterelim..
  • eeev göstermiş ya adam kaynağı,daha ne istiyorsun
    teli düşüren heriflerle tanışıp ,geçmiş olsun demeyimi
    quote:

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Sitede N90 ve türevi tellere karşı "Değmez" babında en çok yorum yapanlardanım.

Burda maksat maraka karalamak değil fikirleri paylaşmak kaynak göstermeden yapılan her yorum çamur at izi kalsın türü bişey oluyor,ben K750i kullanıyorum Bence N90 o para etmez bi telefon ama burda yapılan bence karalamadır kütfen kaynak gösterelim..

• bence çok iyi bir telefon ama o fiyata deymez

o kadar pahalı telefona da karşıyım açıkçası işini görsün yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.