Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mawoix

doğubankta bu telefonun yurtdışı olanları ne kadar??

850 ile 950 tl arasında değişiyor...
  • kızaklı telefonlarında kızak sallanması problemini minimuma indirmedi ne yazık ki,indirdi de biz mi farketmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

quote:

doğubankta bu telefonun yurtdışı olanları ne kadar??

850 ile 950 tl arasında değişiyor...

yuh.gif

N97nin normal satışı en ama en az 1.500e gidio ve doğubankta 1.000 e bile satan varmış.. N86nın normal satışı ortalama fiyatı 1.100 e nie bunun doğubanktaki fiyatı 900 civarı gezio..
  • paylaşıma devam edelim...

yeni katılan arkadaşlar yokmu bu aralar,,

hepsiburadanın kampayası hakkında ne düşünüyorsunuz, n86 alana 50 tl lik hediye çekiye vermesi konusuna..
  • Yeni Harita | Garmin için Navcity Turkey 2009.06 (NT - IKLTL yani ENG versiyonu)

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/288459713/200906.rar

NT versiyon olduğu için daha da sıkıştırılmış versiyon. 97,7mb
    TKLTL versiyonu çıkınca da yine güncellicem.

IKLTL'nin olayı şu: Gözlemlediğim kadarıyla sadece TR karakterler yok ama POI'lerde büyük ya da küçük harfle içeren TR karakterli 1 kelime kullandığınızda kelimeyi buluyor, problem olmuyor. Lakin, görüntülerken TR karakterleri dönüştürüyor. Örnek:

Denemek için "Trafik Işığı" diye (içinde hem büyük harfli TR karakter ve küçük harfli TR karakterler içeren) bir kelime yazdım ve buldu ancak görüntüleme şekli:"TRAFIK ISIGI" yani TR karakter içermeden görüntülüyor. (Garmin'in her zaman büyük harfle görüntülediğini de unutmayınız.)

Ararken arıyor buluyor, görüntülerken göstermiyor. Olayı bu.

Konumlarımda yine kurulum sayfasında belirttiğim gibi kayıt yapılması gerekiyor yoksa atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Ekim 2009; 13:39:50 >

• ucuz yurtdışı veya normal 2. el N86 bulsam alıcamda
  • kullandığım en sorunsuz telefon. ben böyle bir telefon beklemiyordum. bundan önce n82 kullanıyordum. flaşlı fotoğraflarda beyaz baloncuklar belirmeye başlamıştı.
    bu telefonun maşallahı var.
  • kardeş N86nın hoparlör kalitesi ve yüksekliği nasıl??
  • arkadaslar bende aranıza katılıyorum.uzun arastırmalarım ve forumu takip etmem sonucu n86 da karar kıldım.bircok telefonu yerinde inceledim ama n86 da karar kıldım.bu süre zarfında kafamı en cok hem karıstıran şey,n86 nın diger cihazlara oranla reklamının az yapıldıgı hatat nokıa reyonlarında bile gorunmedigi olmustu.bircok nokiacı ile konsutum hepsi cihazın gereken degeri gormedigiyle ilgiliydi.fikir edinmemde forumda yorum yapan tüm arkadaslara emekleri için tesekkür ederim.
  • yüksek de kalitesi derken mesela n95e göre tiz
    asıl hattımı iphonedan çıkarıp buna taktım
    neye niyet neye kısmet resmen:D
  • slm tritone n85 le arasındaki farklar nelerdir yazarsan sevinirim bende sipariş verdim n86 gelince versiyon yukseltmemmi gerekiyor nsu dan saygılar
  • arkadaşlar n86 nın finlandia üretimi varmış bu gün bir turkcel bayisine gittim (istanbulda) sipariş ver getirtiriz dediler. sızce finlandia üretimini mi alsam çin üretimini mi?..ayrıca finlandia üretiminde türkçe menü varmıdır? bunu telefoncuya sormayı unutmuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_1905

slm tritone n85 le arasındaki farklar nelerdir yazarsan sevinirim bende sipariş verdim n86 gelince versiyon yukseltmemmi gerekiyor nsu dan saygılar

slm, n85 ile arasındaki farkı bilmiyorum çünkü kullanmadım....versiyon ben eve gelirgelmez yükselttim eskiye göre çok daha stabil bi prog yapmış nokia yani n95den beri versiyon nokiada yükseltmemiştim, gayet sorunsuz basit bi işlem zaten...özetle öle bi telefon ki iyiki bunu almışım diyeceksin, kutudan çıkan kulaklık da güzel ama sennheiserlara da hepsiburdadan bakabilirsin cx300 veya street 200 gibi (bas ve ses seviyesinde yükselme olur)
  • dün telefonu kapalı olarak bir telefoncuda inceledim sadece görünüşe dayalı şeyler adına youm yapacağım alacak arkadaşlara belki faydası dokunur her şeyin başında nokia yı tebrik ediyorum yıllarca bir çok nokia telefon kullandım ama malzeme kalitesine hayran kaldım bu telefonun adamlar bu konuda çok eeştiri alıyorlardı n86da bu bir nevi aşılmış kızağı da bana sağlam geldi denedim hafif kurcaladım kolay kolay arıza yapmaz o kızak bana sorarsanız ama şunları da söylemeden edemeyeceğim ah be nokia ya kocaman 8mp carl zeiss mercek yazar orada yanında 2 tane led flaş oldu mu bu insan koyar bi xenın flaş led ler oyuncak gibi durmuş resmen ayrıca kızağın altındaki tuşlar da oyucnak gibi o çin malı oyuncak satan seyyarlardaki oyuncak telefonlar gibisinden tasarım olarak ama kullanımında sorun olacağını zannetmiyorum parmakları büyük arkadaşlar dışında ve şunu da söylemeden edemeyeceğim nokia bu ne ya telefon mu gülle mi ben bu cihazı 2yıl kullansam ellerim ya nasılr tutar ya kaslar gevşer romatizmam olur ya da elim kanser olur çok ağır ya bir telefon için

• İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/279212016/TTPod.v3.50.English.rar

• 1-2 hafta önce telefonum bozuldu n95 veya n96 almayi düsünüyordum (görüntüleri bayagi kaba olsalarda) telefoncu arkadasin yanina gittim bana N86 tavsiye etti hem daha kibar ve zarif görüntüsü var hemde özellikleri bakimindan yeni ciktigi icin bayagi üstün oldugunu söyledi ve aldim suana kadar cok memnunum gercekten dedigi kadar var ama nedenini bilmiyorum millet tutturmus n95-96 diye ama özellikleri bakimindan n86 nin yaninda bunlarin lafi bile olamaz adamlar gercekten güzel telefon üretmis
  • cidden çok güzel bi telefon..
  • arkadaşlar bir şey soracağım.. NOKIA N95 8GB kullancısıyım ve telefonun fotoğraf kalitesinden çok memnunum..

şimdi N95 8GB'a göre N86'nın fotoğraf kalitesi nasıldır?? bu aralar telefon değiştirmeyi düşünüyorum da...
  • arkadaşlar sizce bu telefonun siyahı mı güzel beyazı mı??
  • quote:

arkadaşlar sizce bu telefonun siyahı mı güzel beyazı mı??

renkler ve zevkler tartisilmaz ama benim görüsüm siyah daha asil ve agir bir renk
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.