Şimdi Ara

Nokia N86 8MP|||N97 Mini - Almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay başına kaldı telefonu almam. 1025 lira N86 8MP.
    Almamı onerır mısınız.Ben almayı dusunuyorum.Cok ıyı her yonden arastırdım kıyasladım.
    N96 ve N95 8gb falan artık satılmıyor neden bılmıyorum..
    Beklıyorum tavsıyelerınızı.

N97 mini 1400-1500 arası.

Hala karar verebılmıs değilim.Zaten fazla kişi ilgilenip akıl vermedi.Sızlerın onerılerınızı beklemekteyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 24 Ocak 2010; 19:21:31 >

• biraz arastir 800e kadar düştü bazi magazalarda
  • Samsung i8910HD alın bence..
  • Vatanda bugün 880 TL idi.
  • N95 8gb ve N96 artık üretimilyor.N86 bana göre Nokia'nın en iyi cihazıdır.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

N95 8gb ve N96 artık üretimilyor.N86 bana göre Nokia'nın en iyi cihazıdır.Kesinlikle tavsiye ederim.

Tamam cok tesekkurler zaten kıyasladım hepsıyle harıka bı cıhaz oldugunu anladım.Ay basında alacagım.
    Ama neden onlar uretılmıyor anlamadım.

Diğer arkadaslarada cok tesekkurler.Fıyatları arastıracagım.
  • N85 e de baktım oda fena değil ozellık olarak ama n86 dan ustun mu yoksa daha altta mı anlayamadım.Sızın hala tavsıyelerınızı beklemekteyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam biraz daha beklerdim.N86 N95 N82 bunlar artık geride kalmaya başladı.Artık telefonlar klavyeli dokunmatik 1 ghz işlemcili ve çok yönlü oldu,bunlarıda görmeye başladık.
    Bence acele etme 2-3 ay daha idare et alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

N85 e de baktım oda fena değil ozellık olarak ama n86 dan ustun mu yoksa daha altta mı anlayamadım.Sızın hala tavsıyelerınızı beklemekteyım.

N85 5mp kamerası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safari80

Ben olsam biraz daha beklerdim.N86 N95 N82 bunlar artık geride kalmaya başladı.Artık telefonlar klavyeli dokunmatik 1 ghz işlemcili ve çok yönlü oldu,bunlarıda görmeye başladık.

Peki mesela siz şimdi alıp n97 mini almamı tavsiye eder mısınız ?

N97 mini çok daha üstün müdür n86 8mp'den.

Bu arada n97 mini mi alsam n86 8mp mı karar veremedım.Sağlam akıl versenızde alsam bende ay başında :)
  • n86 almanı tavsiye ederim fiyatı da 800-900 lira aralığında
  • bence n97 daha hos duruyor hocam mini almayin bence normali daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

bence n97 daha hos duruyor hocam mini almayin bence normali daha iyi

N97 mini N97 den üst versıon olarak tanıtılıyor su anda.Tip olarakta daha şık geldi mini :) Tskrrler tavsıyenız ıcın.

Bu arada karar verdım N97 mini alıyorum
  • quote:

quote:

N97 mini N97 den üst versıon olarak tanıtılıyor su anda.Tip olarakta daha şık geldi mini :) Tskrrler tavsıyenız ıcın.

Hayırlı olsun hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safari80

Ben olsam biraz daha beklerdim.N86 N95 N82 bunlar artık geride kalmaya başladı.Artık telefonlar klavyeli dokunmatik 1 ghz işlemcili ve çok yönlü oldu,bunlarıda görmeye başladık.

Peki mesela siz şimdi alıp n97 mini almamı tavsiye eder mısınız ?

N97 mini çok daha üstün müdür n86 8mp'den.

Bu arada n97 mini mi alsam n86 8mp mı karar veremedım.Sağlam akıl versenızde alsam bende ay başında :)

bnce n97 mınının n86 dan tek eksıgı kamerası kamerası dısında bır suru artıları var dokunmatık ekran q klavye vsvs

• quote:

quote:

inşallah kararinizdan dönüp iphone 3GS alirsiniz

• Bende iki model arasında kaldım.. n 97 mini yi 950 liraya 6 taksite buldum n86 735 lira 9 taksite buldum.. 200 lira civarı fark var.. İki telefon arasında ciddi şekilde kaldım 1 haftadır bunun üzerine yoğunlaştım.. N97 mini daha cazip gelmeye başladı.. Diğerinin 8mp oluşu ve çaldırdığım n81 i anımsatması kafamı kurcalıyor..

İki ürünün birbirleri arasında artıları eksileri nelerdir.. yardımcı olur musunuz arkadaşlar... Ayrıca 3. bir üründe tavsiye ederseniz düşünürüm.. Bu arada son çıkan nokia ürünü x6 buldum 1100 liraya 12 taksit yapıyor..
  • tabiki n86
  • N86 alman daha iyi olur bence. Nokia'nın son iki yıldır çıkardığı en stabil cihaz bence.
  • bende iki telefon arasında kalmıştım. n86 ya karar verdim.kamera benim için önemli çünkü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.