Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maşalah yine foruma dönmüşsün ve tüm hızınla çözüm üretiyorsun.N79 bölümündede aynı,yani telefonun fiatı biraz düşünce alan çok oluyor ve soru soranda haliyle fazlalaşıyor.Aslında sorulan soruların tüm cevapları var ama her nedense DH nin arama motoru pej sağlıklı çalışmıyor yada ben de beceremiyorum.
    N79 bölümünde herkes benim gibi kulaktan dolma bilgileri paylaşmaya çalışıyoruz.Reis ve senin gibi uzmanlar pek yok maalesef.Tekrar N82 ye mi dönsem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi
    Öncelikle en son ve sorunsuz harita 2009.02 haritası, bunu belirteyim.

Garmin, ilk kurulum yapıldığında Garmin dünya merkezlarinden birini (Avrupa/Amerika veya Asya, hangisiydi hatırlamıyorum) orayı gösterecek şekilde programlandığı için Türkiye haritası yüklüyse haritayı görmek için Türkiye'deyken GPS fix gerektirir; yani bir diğer deyişle bir kez Garmin'i açın ve uyduya bağlansın, Türkiye'yi göstermeye başlasın.

Zaten uydu açık tam çekim halinde yarım saat bekliyorum ama yine olmuyor.Başka sorun ne olabilir acaba benim aklıma başka birşey gelmiyor
    acaba başka haritamı indirip kursam ? Geçende kuzenin N95 8gb telefona yükledim haritayı gördü ama nedense bunda görmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Pardon , garminden bahsediyorum en son haritayı ve yazılımları indirip kurdum ama 3-5 kez silip tekrar kurmama rağmen sorun aynı haritayı görmüyor.

Garmin, ilk kurulum yapıldığında Garmin dünya merkezlarinden birini (Avrupa/Amerika veya Asya, hangisiydi hatırlamıyorum) orayı gösterecek şekilde programlandığı için Türkiye haritası yüklüyse haritayı görmek için Türkiye'deyken GPS fix gerektirir; yani bir diğer deyişle bir kez Garmin'i açın ve uyduya bağlansın, Türkiye'yi göstermeye başlasın.

Sanırım sen hala garmini kullanmıyorsun
    Bence çok güzel bir program helede bilmediği bir yere giden arkadaşlar için.

• quote:

quote:

Zaten uydu açık tam çekim halinde yarım saat bekliyorum ama yine olmuyor.Başka sorun ne olabilir acaba benim aklıma başka birşey gelmiyor
    acaba başka haritamı indirip kursam ? Geçende kuzenin N95 8gb telefona yükledim haritayı gördü ama nedense bunda görmüyor

Bence sadece ilk bağlanmada şebeke tabanlıyıda işaretli olarak bekle haritayı gördükten sonra şebeke tabanlıdaki işareti kaldır.

• Allah Allah bir önceki haritayı ekledim çalıştı sorunsuz olan çalışmadı

Bu arada diğer haritalarda ne sorun var ?
  • arkadaşlar yardım lütfen. 2 gündür. yeni aldığım n82 yazılımı güncellemeye çalışıyorum olmuyor. forumda yazılanları okudum nafile.
    yaptıklarımı anlatayım önce.
    tlf la gelen versiyon v11 kontrol ettim. pc suiti kurdum tlfla bağlantısını sağladım. copier ile bir backup aldım .
    nokia software uptdater çalıştırdım. ama program 2 saat çalışıyor. hiçbişey olmuyor.
    haritaya bağlanmaya çalışırken sürekli kontor yutuyor bu turkcell.

bu arada bilgisayarımın iişletim sistemi windows 7 bu bir sorun oluşturuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

GeceBekcisi
    Maşalah yine foruma dönmüşsün ve tüm hızınla çözüm üretiyorsun.N79 bölümündede aynı,yani telefonun fiatı biraz düşünce alan çok oluyor ve soru soranda haliyle fazlalaşıyor.Aslında sorulan soruların tüm cevapları var ama her nedense DH nin arama motoru pej sağlıklı çalışmıyor yada ben de beceremiyorum.
    N79 bölümünde herkes benim gibi kulaktan dolma bilgileri paylaşmaya çalışıyoruz.Reis ve senin gibi uzmanlar pek yok maalesef.Tekrar N82 ye mi dönsem acaba

Alışkanlıktan N82 dışındaki konulara girmiyorum ama çözülemeyen bir sorun olduğunda bizlere haber verirseniz gelip yardımcı olmaya çalışırız

Ve evet, arama motoru cidden süs için duruyor orada, bir işe yaradığı yok.

quote:

Allah Allah bir önceki haritayı ekledim çalıştı sorunsuz olan çalışmadı

Cihazınıza Garmin kurulumu ile yüklenen herşeyi silip tamamen temiz bir kurulum yapmayı denediniz mi?

Diğer haritalarda adres girince bulamama vs sorunlar var, tam olarak hatırlamıyorum tüm sorunları.

quote:

Orijinalden alıntı: teachersad

arkadaşlar yardım lütfen. 2 gündür. yeni aldığım n82 yazılımı güncellemeye çalışıyorum olmuyor. forumda yazılanları okudum nafile.
    yaptıklarımı anlatayım önce.
    tlf la gelen versiyon v11 kontrol ettim. pc suiti kurdum tlfla bağlantısını sağladım. copier ile bir backup aldım .
    nokia software uptdater çalıştırdım. ama program 2 saat çalışıyor. hiçbişey olmuyor.
    haritaya bağlanmaya çalışırken sürekli kontor yutuyor bu turkcell.

bu arada bilgisayarımın iişletim sistemi windows 7 bu bir sorun oluşturuyor mu?

Windows 7 bildiğim kadarıyla Nokia yazılımları tarafından henüz tam olarak desteklenmeyen bir işletim sistemidir, siz güncelleme işini en iyisi temiz bir Windows XP'de yapın ve mümkünse Nokia Software Updater ile son sürüme güncellemektense Phoenix kullanarak v20'ye güncelleyin.

• quote:

Alışkanlıktan N82 dışındaki konulara girmiyorum ama çözülemeyen bir sorun olduğunda bizlere haber verirseniz gelip yardımcı olmaya çalışırız

Benim sorunum çözülmedi ama?
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Benim sorunum çözülmedi ama?
    />

Size cevaben
    quote:

BmCpRo827 WLM'i tavsiye etmiyorum ve sorununuzu Nokia Support Package'lerden birini kurunca çözeceğini biliyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum, o yüzden sayfanın başında --Destroyer--'ın alıntı yaparak yinelediği Slick'i kurun, cihazınızı salaklaştırmayacaktır.
    demiştim, acaba bunu denediniz mi?

• Sn Gecebekçisi, o yolu da denedim ama DNS hatası veriyor.
    Diğer arkadaşlarda Msn direk, sorunsuz çalışırken benim telefonda neden böyle yaptı bir türlü anlam veremedim.
  • n82mde sorun var mesaj çekmiyor hattımı başka bir telefona taktım sorun yok yani sorun telefonda niçin olduğunu anlamadım çok acill yardıma ihtiyacım var
  • Varsayılan ayarda bile msj çekmesi lazımdı
  • bi sorun olmaz demi n82 yi alıyorum.
  • quote:

quote:

Allah Allah bir önceki haritayı ekledim çalıştı sorunsuz olan çalışmadı

Cihazınıza Garmin kurulumu ile yüklenen herşeyi silip tamamen temiz bir kurulum yapmayı denediniz mi?

Diğer haritalarda adres girince bulamama vs sorunlar var, tam olarak hatırlamıyorum tüm sorunları.

Zaten herseferinde adam akıllı temizleyip kurdum ama sadece bir önceki sürüm olan harita ile değiştirdiğim zaman çalıştı
    galiba son sürüm haritayı indirme anında bir sorun oluştu.Bir önceki harita dada ben bir sorun göremedim çıtırçıtır çalışıyo

• hiç anlamadım v31 yaptıktan sonra oldu onla bir ilgisi var mı kvk ya götürücem lütfen yardım edin

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Varsayılan ayarda bile msj çekmesi lazımdı
  • hiç anlamadım v31 yaptıktan sonra oldu onla bir ilgisi var mı kvk ya götürücem lütfen yardım edin

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Varsayılan ayarda bile msj çekmesi lazımdı
  • Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Orijinalden alıntı: engineer_06

cihaz yazılımı V 10.0.046
    hiçbir proğram yüklemedim daha, telefonu alalı 3 ay kadar oldu, garantili
    processleri görüntüleyecek proğramı nasil kuracagimi da bilmiyorum
    menü>araçlar>dosya yöneticisi>hafıza kartı>görüntüler içinde çekmiş olduğum resimleri görebiliyorum fakat
    menü>galeri>görüntü ve video içinde görüntü veya video yok diye yazıyor, derdime bir çare arkadaşlar
    Size bir takım öneriler sunmayı planlıyorum ancak öncesinde sormam gereken iki şey var,

- uğraşmak istiyor musunuz?
    - teknolojik aletlerle aranız nasıldır?

Bu soruların cevabına göre sorununuza çözüm üretmeye çalışacağım

1)uğraşacağım cihazdaki bu sorunu halletmek için
    2)teknolojik aletlerle siz kadar iyi degilimdir tabi ki ama yön gösterilirse yapabilirim dediklerinizi

• Herkese iyi günler
    Tam da bu günlerde N82 almaya karar vermişken son sayfaları gezeyim ve bir şeyler öğreneyim dedim ama açıkçası gözüm korku, genellikle sorunlardan bahsedilmiş bu N82 gerçekten sorunlu bir cihaz mı? Bir de N79 ile arasında kalmışken hiç iyi olmadı

Ekleme: Ne mutlu sayfa başı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 23 Ağustos 2009; 13:54:56 >
  • N82nin sorunlu bir cihaz olduğunu nerden çıkardınız?
  • benim açtığım n82 de mesaj sorunu tamamen benim yüzümden mesaj merkez nosunu yanlı yazdım o yüzden oldu yani tamamen benim yüzümden kafanı karıştırma n82 çok güzel bir cihaz hem hızlı hem xenon flaş 3d hızlandırıcı iyi düşün o zaman
  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.