cevap için çok teşekkür ederim , peki gps için ne yapabilirim maalesef bir türlü bağlantı kuramıyor ilk aldığım zamanlar sorunsuzdu ancak son zamanlarda hiç işe yaramadı :(
gps de çok deneyimli değilim ama sorun yazılımsal ise formatla o da düzelecektir, donanımsal bir problem oluştu ise servise götürmen gerek sanıyorum, aynı durumu yaşayan arkadaş varsa daha fazla bilgi verebilir,,,
Reis merhaba nasılsın,uzun zamadır görüşemiyoruz.
sana birşey soracağım n82 telefonla wireless ile bağlanacağımız mobil tv programı varmı bildiğin.tv seyretmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
imobile mı ne öyle bir siteden de alabiliyorsun.
başka da 1 yolu yok resmi olarak
arkadaşlar inanmayacaksınız ama sizin lebir şey paylaşmak istiyorum nokia yeni çıkardığı telefonların hepsini çin de üretiyor ve hepsinde made in chına yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: hha
Reis merhaba nasılsın,uzun zamadır görüşemiyoruz.
sana birşey soracağım n82 telefonla wireless ile bağlanacağımız mobil tv programı varmı bildiğin.tv seyretmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
imobile mı ne öyle bir siteden de alabiliyorsun.
başka da 1 yolu yok resmi olarak
Reise sordun ama ben cevap vereyim,Spbtv diye bir program var ama sadece 6 tane trt kanalı ve 100 kadarda yabancı kanalı kablosuzdan seyredebilirsin.
Uzun süren 5800 mı N82 mi kararsızlığından sonra ben de bir N82 sahibi oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: assault79
arkadaşlar inanmayacaksınız ama sizin lebir şey paylaşmak istiyorum nokia yeni çıkardığı telefonların hepsini çin de üretiyor ve hepsinde made in chına yazıyor
Arkadaşım iyi güzelde; Bunu bir tek Nokıa yapmıyorki! Aklına bile gelmeyecek o kadar çok şirket ve ünlü firmalar var ki, çinde üretim yapan....
Ve şunuda söliyim, köklü ve ünlü bir firmanın, Çin de üretim yapıyor olması; O firmanın orada ürettiği malın Çin malı olduğunu kesinlikle göstermez. Örnek olarak; Dünyanın en ünlü markalarından, ADİDAS neredeyse ayakkabılarının yarısını Çin deki fabrikasında üretmektedir. Ve bunun gibi bir sürü örnek verilebilir...
Mori arkadaşım çok haklısın. Sizinkini bilmem ama benim n82'm Tayland üretimi.
sözlük olarak slovoed kullanabilirsin. onun icine farklı diller de atılabiliyor sonradan
benim bi sorunum var ve çözemedim bir türlü... 1.gps'e her bağlandığımda 1kontör atıyo.bunu düzeltmenin bi yolu var mı?şebeke tabanlı kapalı ama gene de atıyo.haritaları güncelleştirdikten sora böle oldu.önceden kontör gitmiodu
2.bir de 3g hakkında soracaktım.şimdi 3gdeyken daha çok radyasyon yaydığı söleniyor cihazlar için;merak ettiğim şey şu:mekleme modundayken gsm seçiliyken yaydığı radyasyon 3g modundayken yaydığı radyasyondan daha mı az yoksa,göüşme yaparken mi bu aşırı radyasyondan bahsedilio.lütfen yorumdan ziyade emin olarak cevap verin buna.kendimi inandırmak için benim de hoş yorumlarım var;ama emin olmak istiorum...
şimdiden teşekkürler
merhaba ben telefonumu dün nokia ya verdim versiyon 31 yaptılar şu an için hiçbir sorun yok ama ngage yüklüyemiyorum lütfen yardım edin
arkadaşlar ngage sayfasına giriyorum oyun yükleme sayfasına girdiğimde ekran gidip geliyor sallanıyor daha nokia servisinden bugün aldım kafayı yiyicem
shamanmuratcan ;
Reis-i Eagles'in imzasında n-gage kurulumu mevcut. Lâkin oradaki kurumu yapabilmeniz için telefonunuzun hackli olması gerekiyor.
hacli değil ama v31 nokia ya verdim olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: okanb3
shamanmuratcan ;
Reis-i Eagles'in imzasında n-gage kurulumu mevcut. Lâkin oradaki kurumu yapabilmeniz için telefonunuzun hackli olması gerekiyor.
Os9.1 ve 9.2 için karışık programlar ve olması gereken bazı programları topladım arayüzleri bu şekilde
@shamanmuratcan nerde gözat diyor rarda iken nokia yı tıklatınca bu ekranın gelmesi lazım normalde
Güzel bir çalışma olmuş. Ancak resimlerde Advanced Device Locks adlı programın olduğunu gördüm. O program hakkında birçok sitede virüs olduğu uyarısı yapıldı. Bilginize...
gelmiyor normalde bide sorunu çözdüm küçük bi ücret karşılığında ihtiyacım olan programları nokiadan yüklettim en sağlıklısın bu hee bu arada sertifikayı da oradan aldım herkese tavsiye ederim
Arkadaşlar benim tel şu an v10 versiyon. Acaba son versiyonu yükleyeyim mi?