Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı yerden almışız arkadaşım çok doğrubir karar vermişsin süper bir cihaz
    quote:

Orijinalden alıntı: asusbey

selamlar bende aranıza yeni N82 ile katılıyorum.dartyden az önce 599 TL 3 Taksit sipariş verdim..tel geldiğinde başınızı ağrıtacağım.umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz.hepinize iyi geceler.
  • N82 de çekmiş olduğum resimleri galeri-görüntü ve video kısmınada görebiliyordum. Daha sonra bu kısımdan fotolar kalkmış. Lifeblog kısmında yer alıyor. Ben ayarlarda hiçbir oynama yapmadığım halde bu nasıl olur.
  • Telle gelen orjinal kartı kullanıyorsanız herşey olabilir, ne saçmalıklar yaptı bende de bir bilseniz, gittim 8 gb team marka kart aldım, şu an maşallah hiç sorun yok,
  • arkadaşlar batarya ne kadar dayanıyor size ?

hangi işlemleri yapıyorsunuz batarya bıtene kadar
  • 5 saat boyunca full msnde kaldım, bu arada n-gage'den bounce vs oynadım, opera ile internette dolaştım 2 diş kaldı. Geriye kalanı ise mesajlaşmama rağmen 2-3 saat dayandı.
  • arkadaşlar n 82 için word ve excel dosyalarını açabileceğim ve bu dosyalar üzerinde işlem yapabileceğim sertifikasız bir program var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
  • ücretsiz 1 uygulama yoktur sanıyorum. ücretliler ilaçlı olur ki bu da sertifika ister.

java bulursan olur.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ücretsiz 1 uygulama yoktur sanıyorum. ücretliler ilaçlı olur ki bu da sertifika ister.

java bulursan olur.

Reis

Sertifica aldım, HellOS'uda sign ettim, kurdum. Problem şu:
    HellOS çalışıyor sırayla, ROM Pather filan yüklüyor ama kurulumda Applying Patches kısmında takılıyor ilerleme olmuyor çok denedim olmuyor programı kuramıyorum.
  • reis şimdilik tuşlu telefonlar için son symbian sürümü os9.3 oluyor 9.3 ten sonra çıkan 9.4 dokunmatik telefonlar için yapıldı

bundan sonra tuşlular için 9.3 ten sonra symbian çıkmayacakmı, 9.3 tuşlular için artık sonmu?bundan sonra çıkacak sürümler hep dokunmatik symbian mı olacak
  • helloOX'un v2'si var onu dene

çıkar niye çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

helloOX'un v2'si var onu dene

çıkar niye çıkmasın

Saol Reis HelloOX V2 işe yaradı
  • gps ve xenon flaş konusunda iki sorum olacak
    gps samsung daki gibi ücretsiz direkt uydya mı bağlanıyor yoksa kontör gidiyor mu ?
    xenon flaş gece video çekiminde kullanıla biliyor mu ?
  • gps ve xenon flaş konusunda iki sorum olacak
    gps samsung daki gibi ücretsiz direkt uydya mı bağlanıyor yoksa kontör gidiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemchetin

gps ve xenon flaş konusunda iki sorum olacak

evet ücretsiz ancak şebeke tabanlıyı kaldırmanız lazım.

xenon video'da kullanılmaz. uzun süreli kullanılmaz mili saniyelerle kullanılır.
  • Arkadaşlar geçen sene aldığım gri N82 satmayı yada kapağını komple(ön arka kapak tuş takımı vs) değiştirmeyi düşünüyorum..
    1-)İlgilendiğim zamanlarda siyah kapak alsakta ortası beyaz kalıyodu orta tuş ve cevresi o sorun çözüldü mü?
    2-)Komple orjinal kapak satan arkadaş var mı acaba yoksa ne kadara değiştiriliyor bilen varsa?
    3-)Suanda satmaya kalksak 2.el fiyatları ne kadardır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugramert -- 6 Ağustos 2009; 0:46:32 >
  • n82 için türkce rusca veya türkce ingilizce sözlük varmı
  • Hepinizin kandili mübarek olsun...
  • Merhaba DH sakinleri , yaklaşık 2 ay önce bende bir n82 sahibi oldum ve 15 gün önce versiyon yükseltmek istedim o gün birşeyler ters gitti ve yarımyamalak birşeyler oldu versiyon hala v10 fakat telefon takılmakta gerekli gereksiz donmakta beni sinir etmekte , bende haydi dedim son çare yine güncelleme yapayım bu seferde software updater sürekli yeni sürüm bulundu uyarısı veriyor indirip kuruyorum en az 6-7 kere denedim ama hala aynı hatayı veriyor , ne yapabilirim bu sorun karşısında önerilerinizi bekliyorum ...
  • hard format atacaksın gibi, telefon kutudan çıktığı hale dönecektir, sonra yine version güncellemesi yapabilirsin, o takılmalar v10 dan kaynaklı, forumda sanırım reis'in bir mesajında nasıl hard format atılacağını yazmıştı, bir tuş kombinasyonu gireceksin, 2-3 sayfa gerilerde bulabilirsin,
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.