Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazı ilk aldığımda ben de aynı şekilde güncelleyememiştim. Foruma konu açtım, cevabımı aldım ve güncelledim. Sana da vereyim,

http://forum.donanimhaber.com/m_32770534/tm.htm#32770635
  • Sağolun okan ve grolof şimdi güncelliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

quote:

arkadaşlar birkaç sorum daha olacak..

kulaklıkla müzik dinlerken kulaklıkla yada cihaz üzerinden bir sonraki parçayı dinlemek istemediğimizde onu atlatamıyor muyuz kulaklık kumandasızya yada cihaz üzerindeki butonla??

bir diğeri de okan arkadaşımın verdiği sözlük ingilizceden türkçeye.türkçeden ingilizceye olanı da var mıdır?

reis sağolasın.buna yanıtın varmı peki?

bir de se w800 ile rehberdeki kişileri outlok ile yedeklemiştim.peki bunları n82 ye nasıl atabilirim.

^^
  • Pisikopat Nuri ;

PC suite ile atabilirsin sanırım. Orada görmüştüm kişiler ve outlook ile alakalı şeyler ama tam olarak ben de bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Pisikopat Nuri ;

PC suite ile atabilirsin sanırım. Orada görmüştüm kişiler ve outlook ile alakalı şeyler ama tam olarak ben de bilmiyorum...

500 e yakın kişi vardı.250 sini simden attım geri kalan 250 yi de tek tek bt ile gönderdim yeni bitti yardımların için tşkrler
  • Merhabalar,

geçen yazmıştım telde 3G ibaresi çıktı die, konuyla ilgili vodafone'u aradım, gerçekten 3G testlerine başlamışlar, kısa süre daha sürecek dedi, sadece sorun bu ibare belirince tel operator networkunden kopuyor, yani arama yapamıyorum yada ulaşılmaz olyorum arayana, neyse sorunu çözdüm,

Ana Menüde -->Araçlar --> Ayarlar --> Telefon --> Şebeke ' de Şebeke Modu = Çift Mod seçili idi, GSM'e çevirince sorun düzeldi, belki birilerinin işine yarar,
  • O menüde bir de UMTS diye birşey var acaba o ne işe yarar. Bilen anlayan kullanan varmı ?
  • 3G işte, google dan aratabilirsin UMTS ( Universal Mobile Telecommunication System )
  • Sim kartlar değişcekmiyidi sanki UMTS sim kart diye bişey aklımda kalmış!!
  • bir kez daha
    benim tam ekran duvar kağıdına çözüm bulabilecek olan avarmı acaba?ben 240x320 yi bile tam ekran olmuyor.program kurdum arka plana da aynı resim geldi.yani tema gibi oldu.
  • slm arkadaslar...2 hafta önce n82 aldım...bundan once normal renksız ekran telefon kullanıyordum...n82 tıpı telefonlar karısık dıye hosuma gıtmıyordu:)ama bır gaza geldım ve tel cok hosuma gıttı aldım...nette bılgı ararken bu formu buldum ve cok guzel....formdan bır kac program ındırdım ama yuklemeyı bılmedıgım ıcın sadece masa ustumu susluyo:)bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım...nasıl program yukleyebılırım....sımdıden teskkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pusatto

slm arkadaslar...2 hafta önce n82 aldım...bundan once normal renksız ekran telefon kullanıyordum...n82 tıpı telefonlar karısık dıye hosuma gıtmıyordu:)ama bır gaza geldım ve tel cok hosuma gıttı aldım...nette bılgı ararken bu formu buldum ve cok guzel....formdan bır kac program ındırdım ama yuklemeyı bılmedıgım ıcın sadece masa ustumu susluyo:)bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım...nasıl program yukleyebılırım....sımdıden teskkurler...

Öncelikle hayırlı olsun telefonunuz umarım hiç düşürmezsiniz

İndirdiğiniz proğramı Bluetooth veya USB kablosu ile telefonunuza atın ve üstüne tıklayın gelen uyarıların hepsine eveti veye devamı seçin eğer proğram imzalı ise yüklenicek yeri sorar hafıza kartı veya telefon hafızasını seçin (tavsiyem hafıza kartı) sonra telefon otomatik kurar..kurulum tamamlandıkdan sonra menüden uygulamalar klasörüne gidin orda en altta size göz kırpar

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 10 Temmuz 2009; 16:16:06 >

• tesekkurler:)pc suit programıyla baglansam dosya yonetıcıne mı atmam lazım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pusatto

slm arkadaslar...2 hafta önce n82 aldım...bundan once normal renksız ekran telefon kullanıyordum...n82 tıpı telefonlar karısık dıye hosuma gıtmıyordu:)ama bır gaza geldım ve tel cok hosuma gıttı aldım...nette bılgı ararken bu formu buldum ve cok guzel....formdan bır kac program ındırdım ama yuklemeyı bılmedıgım ıcın sadece masa ustumu susluyo:)bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım...nasıl program yukleyebılırım....sımdıden teskkurler...

Büyük ihtimal sizin indirdiğiniz programlar unsigned. yani imzasız. forumda bu konu ile bir sürü yazılmış çizilmiş şey vardır. boşferin siz de benim gibi signed programları kurun. Kurulum çok basit telefonunuzun içinden Nokia N82 CD si cıkıyor. onun icindeki tüm programları kuruyorsunuz. Onlardan bir tanesi Nokia application installer.
    Programı çalıştırın, indirdiğiniz dosyaların üzerine çift tıklayın. Telefondan uyarı gelecek yüklensin mi ? HEpsine evet evet yükleme tamamlanırsa program veyaa oyunun kısayolu uygulamalar klasörünün en altına eklenecektir.
    En güzel gün sizlerin olsun

• tesekkurler dedıgın gıbı yaptım ve cuk dıye oldu:):)ama bır soru daha unsigned olanı yapma sansızmız yokmu.....
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Ben de n82 kullanıcıyım ve telefonumdan çok memnunum.
    Telefonuma son versiyonu (31...) ı attım ve hackledim.Çok daha iyi hale geldi.
    Size nasıl yaptığımı anlatacağım.

Anlatacağım yöntemle Opda mopda gibi sitelere imei nizi vermenize gerek yok. (Bu çok önemli ben salak gibi opdaya gerek kalmadan hacklememe rağmen verdim opdaya imei yi,kimse bişey olmaz diyor ama korkuyorum.sonuçta çin sitesi, taklit mallar nerde yapılıyo? çinde )

Bu yöntemi öğrenmemi sağlayan GeceBekcisi ve Reis-i Eagles e sonsuz teşekkürler.

sırasıyla anlayım ,3 aşama var. üçünüde sırasıyla uygulayınız.

1- Birinci Hack = Telefonunuz heniz 10... versiyonunda olduğu için HelloCerbide yöntemi ile telefonu kırıp,installserver.exe dosyasını c(orta yere) , c/sys/bin , y/sys/bin , z/sys/bin
    klasörlerinin içine kopyalayınız. HelloCerbide nasıl kullanılır,kopylama işlemi nasıl ve hangi programlar ile yapılacağı burada =
    http://www.reis-ieagles.com/ileti17.html
    ayrıca installserver.exe dosyasının telefonunuza uygun olanını başka yerden bulabilirsiniz google ile aratarak.
    not= neden telefonu kırıp instalserver.exe yi atıyoruz? kırmadan atsak olmazmı?
    -olmaz,hellocerbide bizim telefonun sistem dosyalarını görmemizi sağlıyor kırmak bu.instalserver.exe yi gerekli yerlere yapıştırırsanız buda hacklemek oluyor.
    not2=önce x-ploreyi çalıştırın sonra menü tuşuna basarak hellocerbide yi uygulayın. hello cerbide uygulanınca hiçbir dosyaya girilmiyor. hellocerbideyi uygulayınca menüye basılı tutup x-plore ye geçiş yapın. instalserver.exe yi gerekli yerlere atınca teli açıp kapatınki , hellocerbidenin verdiği işlevsizlik gitsin.
    not3= x-plore (yani instalserver.exe yi kopyalamamızı sağlayan dosya yöneticisi program) i kullanmayı bilmemiz gerek. sağa sola yön tuşları ile klasörü açıp kapatıyor.klasöre orta tuşla tıklarsanız oraya yapıştırır. copy dediğiniz dosyayı , yapıştıracağınız klasörün üstüne gelip edit/move deyin.
    not4=c/sys yi göremezseniz x-plore yi açınca 0(sıfır) tuşuna basıp tikleri işaretleyin.
    not5=bunlar reis-i eagles in sitesinde yazıyor ama ben bi daha yazayım dedim. :)

2- Güncelleme = Telefonunuzu PcSuite ile Pc ye bağlayıp.Nokia Software Update programını çalıştırarak telefonunuzu son versiyona güncelleyiniz.
    http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe

3- İkinci ve Son Hack =http://www.reis-ieagles.com/ileti572.html
    burada yazan yöntemi uygulayınız.
    Not= Opda,mopda çart çurt serfikama,mertifika larla ilgilenmeyin sadece HelloOx i kurun.

gerekli programlar reis in sitesinde var.bitek installserver.exe yi orda göremedim.Onun size uygun olanını başka forumlardan bulabilirsiniz.

haaa bu işleri niçin yapmamız gerektiğini yazmayı unutmuşum :)
    Unsigned(sertifikasız) veya sertifikalı tüm program,tema ve oyunları sorunsuz yükleyebiliyoruz.
    bu işlemler tüm nokia n60 3rd (9.1.9.2 ve 9.3 lerde oluyor).9x versiyonuna göre installserver.exe dosyası değişiyor sadece.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 10 Temmuz 2009; 17:07:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

bir kez daha
    benim tam ekran duvar kağıdına çözüm bulabilecek olan avarmı acaba?ben 240x320 yi bile tam ekran olmuyor.program kurdum arka plana da aynı resim geldi.yani tema gibi oldu.
  • quote:

quote:

arkadaşlar birkaç sorum daha olacak..

kulaklıkla müzik dinlerken kulaklıkla yada cihaz üzerinden bir sonraki parçayı dinlemek istemediğimizde onu atlatamıyor muyuz kulaklık kumandasızya yada cihaz üzerindeki butonla??

bir diğeri de okan arkadaşımın verdiği sözlük ingilizceden türkçeye.türkçeden ingilizceye olanı da var mıdır?

reis sağolasın.buna yanıtın varmı peki?

bir de se w800 ile rehberdeki kişileri outlok ile yedeklemiştim.peki bunları n82 ye nasıl atabilirim.

müzik çalarda iken sağ yön tuşuna bas sonraki parçaya geçer.

özel kumandalı kulaklıklar var nokia'nın onlara da bakabilirsin.

• selam arkadaşlar elimde 30 gunlük filan n 79 var siyah kutusu her türlü aparatı naylonları ile birlikde duruyor. n 82 ile takas etmek istiyorum. ilgilenen olursa özel mesaj atsın sevinirim iyi gunler.
  • 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.