Şimdi Ara

N82 Güncelleyemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucu N82 aldım. Yüklü versiyon 10'lu olan. Nokia'nın kendi sitesindeki güncelleme kısmına bakıyorum ama orada N82 yok. Çıldırmak üzereyim...

Bilenler yardımcı olsunlar lütfen...

• Bunu indirin kurun:

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe

Sonra cihazı PC Suite modunda bağlayın.
  • Silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 2 Temmuz 2009; 0:54:21 >
  • Telefondan güncellemek daha kolay sanırım. Yalnız anlayamadığım, cihaz yöneticisine girdikten sonra wlan'ı nasıl seçeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 2 Temmuz 2009; 0:34:30 >
  • Güncellemeyi kontrol et dediğimde Sunucu İsmi, Sunucu Kimliği gibi değerler var. Benden onları girmemi istiyor?
  • akay635 N82'nin S60v3FP1 olduğunu unuttu. Bilgisayardan güncelleme yapmak zorundasın
  • Peki. İndiriyorum şimdi güncellemeleri. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC DESİRE 820 EKRAN AÇILMIYOR !
    10 yıl önce açıldı
    N82 Yardım.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim galiba. Uzun süre N82 kullanmıştım ve w-lan üzerinden güncelleme yapılabiliyor diye aklımda kaldı. N78' de w-lan ile güncelleme yapabiliyorum. Belki bu nedenle karıştırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Peki. İndiriyorum şimdi güncellemeleri. Teşekkürler...

Arkadaşım w-lan ile güncellemeye çalışmıyorsun değil mi? N82' de w-lan üzerinden güncelleme yokmuş.
  • Yok bilgisayar üzerinden Reis-i Eagles adlı arkadaşın verdiği linkteki programdan yaptım şimdi sorunsuzca... x)

Tekrar teşekkürler hepinize...
  • Bir sorum olacak,

Reis-i Eagles'in verdiği imzasız dosya yükleme yeni FW'ler konusundaki anlatım benim telefonum için de geçerli mi acaba?
  • Evet :)
  • Peki. Yarınki adım önce izinsiz uygulama yükleyebilme ardından Garmin x)
    Bir de... N-Gage oyunlarını nasıl yükleyebilirim? Uzantısı nedir? Lisans gibi birşey gerekir mi?
  • Garmin için cihazı hacklemene gerek yok, onu şimdi kur. Diğer adım içinse sertifika edinmen gerek. Hatta henüz okumadıysanhttp://forum.donanimhaber.com/m_32564352/tm.htm başlığını oku

Oyunlarla pek aram yok, soruna eksik cevap vermektense hiç cevap vermeyeyim.
  • Sertifikaya başvurdum. Henüz yeşil ışık yanmadı x)

N-gage için de sanırım sertifika lazım?
  • Sertifika bir kez cihazı hacklerken lazım, sonrasında zaten güvenlik sistemi devre dışı kalıyor sertifika gereksinimi de bitiyor.
  • Cihazı hacklemek cihaza herhangi bir yük, yada bir sorun yaşatıyor mu?
  • Modifiye edilmiş installserver.exe kullanacaksan, kurulum işlemi çok daha yavaş oluyor.
    ROMPatcher ile kerneli kanırtacaksan, aslında ne olup biteceği belli olmayan bi metod. Ben pek güvenmiyorum code-injection metodlarına..
  • Reis-i Eagles'in verdiği sitedeki Yeni FW'ler için olan konudaki anlatımı uygulamayı düşünüyordum. HelloOX v1.03 Unsigned.sis dosyasıyla. Sertifikamı aldım bu arada.
    Reis-i Eagles'in verdigi konudaki işlemleri yaptım, n-gage bile oynayabiliyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 2 Temmuz 2009; 22:00:58 >
  • merhaba cihazımı şimdi güncelledim .ama kafamda bir soru işareti var.telefonumu gecen hafta yedeklemiştim şimdi o yedeklediğimi güncellemeden sonra tekrar telefona yükleyeyimmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.