Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Dediğim gibi,
    N82'de yok.
    N79'da var.

Tamam teşekkürler.En kısa zamanda birini alacağım ama karar veremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Dediğim gibi,
    N82'de yok.
    N79'da var.

Tuşları sorun etmez isen N82 al.Hem fotoğraf konusunda daha iyi.Ve radyasyon oranı[SAR] N79'a göre daha düşük.(1.35)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

arkadaşlar bugün n82 de bir fotografı döndürüyordum ama ne oldu anlamadım bir anda tüm fotograflar yok oldu silindi hepsi bir anda..bunun nedeni nedir hafıza kartından mı kaynaklanıyordur?hafıza kartını usb den bağlamak istediğimde hafıza kartı bir uygulama tarafından kullanılmaktadır diye hata verdi ve tele bağlanmadı.kapadım açtım cihazı yine düzelmedi..kart okuyucuyla taktım bilgisayara images klasörünün içerisinde R diye bir klasör vardı sadece.bu sorunun nedeni nedir hafıza kartından mı kaynaklanmaktadır yoksa n82 yazılımından mı??

bir de n82 yanında gelen kart dandik bir şeye benziyor 4 gb kart siparişi vermek istiyorum

http://www.hepsiburada.com/toshiba-4-gb-micro-sdhc-cardsd-donusturucu-blister-pack/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72284

http://www.hepsiburada.com/kingston-4gb-micro-sdhc-kart-sdc44gb/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72955#tablnk

bu ikisine baktım bunlar uyumlu mudur n82 ile ve hangisini tavsiye edersiniz yada başka tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?tşkrler

Hafıza kartından gibime geldi.
    Benim E250'ye de olmuştu.Bir anda bütün dosyalar mort idi.
    Eğer silinmişse Restorer 2000 Pro[ilaçlı] programı ile bilgisayarından kurtarabilirsin.
    Ben öyle yapmıştım.

tşkrler hangi kartı önerirsiniz peki uyar mı onlar?

• quote:

tşkrler hangi kartı önerirsiniz peki uyar mı onlar?

http://www.hepsiburada.com/team-8gb-micro-secure-digital-class6-ultra-hizli-kartsd-adaptor-tmmsd8gc6/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd53106

ben bunu aldım, ama daha bugun taktım, şimdlik sorun yok gibi, kendi kartı çok dandik, pek güveniip resim vs. çekme.

• bende aldım ekleyin benide :D
  • o verdiğim linktekiler uyar mı yani?kingston almak istiyorum başka düşünmüyorum marka olarak.
  • quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi,
    N82'de yok.
    N79'da var.

Tuşları sorun etmez isen N82 al.Hem fotoğraf konusunda daha iyi.Ve radyasyon oranı[SAR] N79'a göre daha düşük.(1.35)

tuşların sorun oluşturacağını sanmıyorum.Ama sarj konusunda tereddütlütüm.Wi-fi ve radyoyu çok kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

pazartesi ALLAH'ın izniyle N82'ime kavuşucam sizden ricam bana uygun bi hafıza kartı önermeniz.. 4 Gb düşünüyorum uygun olursa 8 GB bile olabilir.. :)

quote:

Orjinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar ben yarın alcam n82, sizce nerden alayım? istanbul avrupa yakasındayım.

electro world veya darty iyi gibi geldi bana 600 liralık fiyatı var sizce nasıl

ben pazartesi electro wordden alıcam..

4GB class6 kart olarak Transcend alabilirsiniz. ( SD adaptörü ile birlikte gelenlerden) 25 TL kadar. (teknosa)

peki 50 liraya falan 8GB'lığı yokmudur..?

quote:

bende aldım ekleyin benide :D

usta bu arada hayırlı olsun nerden aldın Electro World'den mi? kaç liraya aldın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galileo Galilei -- 11 Temmuz 2009; 21:52:56 >

• arkadaşlar en uygun n82 nerde var.teşekkürler
  • quote:

o verdiğim linktekiler uyar mı yani?kingston almak istiyorum başka düşünmüyorum marka olarak.

uyar yaw, hafıza kartında uyumsuzluk diye bişey duymadım hiç.16 gb bile destekliyor sanırım, forumda kullanan var diye hatırlıyorum.
  • hayır sdhc filan bir sürü uzantısı oluyor alanlar yorum yazıyor telime uymadı filan die onun için soruyorum..
  • HC kısmını bilmiyorum ancak boyut olarak uyar,
  • ovi maps v3 versiyonunu telefonuma ykledim ama sorun çıkarıyor srekli;

ilkinde çalıştırıyorum daha sonra çıkmak isteiğimde çıkıyorum ama şebeke göstergesiinde E simgeli bağlanmtı kalıyor ve ardından telefon donuyor açma-kapama tuşu bile çalışmıoyor mecbur bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum acaba sorun bendemi yoksa programdamı?telefonum v11
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi,
    N82'de yok.
    N79'da var.

tuşların sorun oluşturacağını sanmıyorum.Ama sarj konusunda tereddütlütüm.Wi-fi ve radyoyu çok kullanıyorum.

Evet bencede iyi düşünmen lazım,ben daha önce N892 kullanıyorum az bir fark ile N79 la değiştim.Bana tuşları ve şarjı pek uymadı.N82 de 1050ma n79 da 1200 ma batarya var şarz süresi bayağı farkediyor.N79 un tek tüşla tuş kilidi açma kapama ve fm transmitter ve bazı ilave menü farklılığı var.Ama N82 de gps si daha hızlı ve flaşı tartışılmaz.

• electro world den 599 liraya aldım arkadaşlar versiyonu 10 lu olanmış. daha hack falan yapmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

ovi maps v3 versiyonunu telefonuma ykledim ama sorun çıkarıyor srekli;

ilkinde çalıştırıyorum daha sonra çıkmak isteiğimde çıkıyorum ama şebeke göstergesiinde E simgeli bağlanmtı kalıyor ve ardından telefon donuyor açma-kapama tuşu bile çalışmıoyor mecbur bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum acaba sorun bendemi yoksa programdamı?telefonum v11

Bende son versiyon yüklü idi ve herhangi bir sorun olmadı.Ya sonsürüme geç yada programı kaldırıp yeniden kur.Programdan olsa herkeste oluırdu,sen çok eski yazılımda kalmışsın.
  • bide arkadaşlar bişe sorcam, bu hack olayını yaparsam telefonu bozma gibi bi ihtimalim varmı? sonucta bios atmıyomu yazılım yüklerken telefona? yaparsam istediğim programı yüklücem falan filan... Garminle navigasyon sınırsızmı oluyo yani bazı yerlerde 3 aylık navigasyon paketi veriyolarda o yüzden diorm, yoksa kontör mü gidiyo
  • quote:

hayır sdhc filan bir sürü uzantısı oluyor alanlar yorum yazıyor telime uymadı filan die onun için soruyorum..

Hc= High Capasity

N82 ile sorunsuz çalışıyor bakınız imzam

Ayrıca Kinston'a o kadar takılmayın şuan özellikle MicroSD kartlarda SanDisk daha başarılı Kinston biraz pc RAM'leriyle ilgleniyo şu aralar

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 11 Temmuz 2009; 23:30:33 >
  • quote:

bide arkadaşlar bişe sorcam, bu hack olayını yaparsam telefonu bozma gibi bi ihtimalim varmı? sonucta bios atmıyomu yazılım yüklerken telefona? yaparsam istediğim programı yüklücem falan filan... Garminle navigasyon sınırsızmı oluyo yani bazı yerlerde 3 aylık navigasyon paketi veriyolarda o yüzden diorm, yoksa kontör mü gidiyo

Hack telefon bozucak 1şey değil..

Garmin düzgün bir şekilde ilaçlandığı zaman navigasyon sınırsız ve ücretsizdir. Kontör gitmez

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

quote:

bide arkadaşlar bişe sorcam, bu hack olayını yaparsam telefonu bozma gibi bi ihtimalim varmı? sonucta bios atmıyomu yazılım yüklerken telefona? yaparsam istediğim programı yüklücem falan filan... Garminle navigasyon sınırsızmı oluyo yani bazı yerlerde 3 aylık navigasyon paketi veriyolarda o yüzden diorm, yoksa kontör mü gidiyo

Hack telefon bozucak 1şey değil..

Garmin düzgün bir şekilde ilaçlandığı zaman navigasyon sınırsız ve ücretsizdir. Kontör gitmez

Saygılarımla

Çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.