Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reısın lınklerını dıyosan oyle bı sey yoktu artı hello carbıde ıse yarıyomu ve nerden bulabılırım gece bekcısı kusura bakma daha acemıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN

Benim bayağı uzun zamandır bir problemim var.

1.veri aktarma modunu bir türlü aktifleştiremiorum.uygulamalar kullanıo dio sürekli.
    hafıza kartını çıkar diorum.gene aktifleştiremiyorum.bi çözümü var mı

2.cihazın v20 ve hackli. kvkya cihazımı vermeyi düşünüyorum. bana yazılım dosyalarıyla oynanmış.garanti dışı gibi bişey derler mi?kısaca hack garantiden çıkarıo mu? bi de hard format atsam hack kaybolur mu?yeniden mi hacklemek gerekir

şimdiden tşekkürler

hafıza kartından çalıştırılan uygulama falan var. taskman kurun sonlandırın her ne ise.

hack'in h sini bile anlamazlar. hard formatta hack kaybolur. ayrıca servis kesin sürüm günceller sen aksini belirtmedikçe.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN

Benim bayağı uzun zamandır bir problemim var.

1.veri aktarma modunu bir türlü aktifleştiremiorum.uygulamalar kullanıo dio sürekli.
    hafıza kartını çıkar diorum.gene aktifleştiremiyorum.bi çözümü var mı

2.cihazın v20 ve hackli. kvkya cihazımı vermeyi düşünüyorum. bana yazılım dosyalarıyla oynanmış.garanti dışı gibi bişey derler mi?kısaca hack garantiden çıkarıo mu? bi de hard format atsam hack kaybolur mu?yeniden mi hacklemek gerekir

şimdiden tşekkürler

hafıza kartından çalıştırılan uygulama falan var. taskman kurun sonlandırın her ne ise.

hack'in h sini bile anlamazlar. hard formatta hack kaybolur. ayrıca servis kesin sürüm günceller sen aksini belirtmedikçe.

teşekkürler.müzik çaları kapatınca bağlandı

• bişey sorcam tel hafızasında yer açmanın yolu var mı?
  • Nokia N82 10 gün önce aldım ve aldıktan sonra 1-2 gün wirelessden evde internete bağlandım
    fakat daha sonra hiçbirşey yapmadığım halde bağlanamıyorum
    evdeki kablosuz şifreli ağımı ( wpa ) cep telefonum görüyor,
    şifresini giriyorum,kabul ediyor ,

tam sörfe başlayacam.....

hata....

kablosuz ağ bulunamadı / ağ cevap vermiyor uyarısı alıyorum...

oysa lap top ile tıkır tıkır giriyorummmm

derdime bi çareeee...

ayrıca şifreyi kaldırıp denedim ...

aynı hatayı aldım....

çaresi varmı????

lütfen yardım edin!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

bişey sorcam tel hafızasında yer açmanın yolu var mı?

Cihaz hafızasına kurduğunuz programları kaldırıp karta kurma vb çözümler var da, şu an ne kadar boş yeriniz var ki bunu sorun ediyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: beşiktaşlı emre

Nokia N82 10 gün önce aldım ve aldıktan sonra 1-2 gün wirelessden evde internete bağlandım
    fakat daha sonra hiçbirşey yapmadığım halde bağlanamıyorum
    evdeki kablosuz şifreli ağımı ( wpa ) cep telefonum görüyor,
    şifresini giriyorum,kabul ediyor ,

tam sörfe başlayacam.....
    hata....
    kablosuz ağ bulunamadı / ağ cevap vermiyor uyarısı alıyorum...
    oysa lap top ile tıkır tıkır giriyorummmm
    derdime bi çareeee...

ayrıca şifreyi kaldırıp denedim ...
    aynı hatayı aldım....
    çaresi varmı????
    lütfen yardım edin!!!!!!

1. Menü > Araçlar > Ayarlar > Bağlantı > Erişim Noktalarına girin ve evdeki ağınıza ait erişim noktasını kaldırın.
    2. Menü > Araçlar > Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz LAN > Seçenekler > Gelişmiş Ayarlara girin, çıkan soruya Evet diye cevap verin ve ardından Oto Yapılandırma'nın Etkin olduğundan emin olun.
    3. Menü > Araçlar > Bağlantı > WLAN Sihirbazı ile mevcut ağınızı yeniden telefona tanıtın ve sonra internete girmeyi tekrar deneyin, sonuçları da bizimle paylaşın.

• selam arkadaşlar telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bi sorun çıkarmadı ama bir haftadır durup dururken kendi kendine açılıp kapanmaya başladı özellikle müzik dinlerken kapanıp açılıyor telefon. kendi müzik çalarıyla dinliyotum müziği verison 2.0... 1.5 yıldır format yemedi bu teledon acaba format çözermi yoksa donanımsal bi problemmi acaba fikriniz varmı?
  • Cradl3 dediğin gibi uzun süre formatsızlıktan cihazda programların artıkları birikmiştir, bir format kendine getirecektir donanımsal sorun yoksa, çünkü v20 bu konuda sorunlu bir sürüm değildi
  • gecebekçsi: 48 mb boş var.temaları telefona kurdum.o yüzden sıkıntı ediyordum.
  • Temalar cidden çok yer kaplıyor, kullandığım tema hariç hiç bir ek tema barındırmıyorum bu yüzden. SMS'ler de çaktırmadan fena yer kaplıyor cihazda :)

Ek olarak OTA Firmware Update'ler için cihazın içerisinde 5 mb'lık bir reserved.bin dosyası bulunuyor, silmenizde bir sakınca yok ancak nerede bulunduğunu şimdi anımsayamıyorum.

Sistem dosyalarına hakim olsanız aslında kurcalayıp teker teker lüzumsuzları silebilirsiniz, baya lüzumsuz dosya birikebiliyor cihazı kullandıkça. Şu an için aklıma gelen ilk örnek, IM+ programının log dosyası. Her programı kullandıktan sonra 2-3 mb'lık bir dosya siliyorum.
  • arkadaşlar n82 de n79 da olduğu gibi fm aktarıcı varmı
  • showtime3737,

Hayır, malesef...

Benim de bir sorum olacak ayrıca, bazı oyunlar telefonumda kasıyor. Neden acaba? 30 MB'lik Brothers İn Arms bile kasmazken...
  • okanb3 cevabın için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Benim de bir sorum olacak ayrıca, bazı oyunlar telefonumda kasıyor. Neden acaba? 30 MB'lik Brothers İn Arms bile kasmazken...

Hangi oyunlar bunlar? Daha çok detay verirsen daha kolay cevap veririz

• gsmarena'nın sitesinde N82 nin ses kalitesi grafiği var ama çok zikzaklı bu kadar kötümü N82 nin kulaklık performansı? yeni fw ile düzelebiliyormu bunlar?
  • Yeni FW ve ekolayzer ile kısmen düzeltilebilse de, OMAP2420 kullanılan diğer cihazlarda da grafik bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 4 Temmuz 2009; 15:28:46 >

• http://rapidshare.com/files/251819620/smooth_circles_by_danut.rar
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

gsmarena'nın sitesinde N82 nin ses kalitesi grafiği var ama çok zikzaklı bu kadar kötümü N82 nin kulaklık performansı? yeni fw ile düzelebiliyormu bunlar?

arkadaşlar bu ses grafiklerine nereden bakıyosunuz gsmarena ya girdim bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar yabancı bir sitede benim arkadaş okumuş oda n82 kullanıyor ve eğer yalan bir haber deilse ağustosta yeni yazılım kapıdaymış v35...ve nokia'nın bu kadar qeç vermesinin sebebi Hello0x ile hack mevzusunu çözmek içinmiş ve başardığı söyleniyormuş...

Bilginize

Saygılarımla
  • iyi günler arkadaşlar n82 yi yeni aldım.
    hiçbir version,hack vs yapmadım.
    signed uygulamaları yüklerken veya yüklemeden önce dosya yöneticisindeyken telefon donuyor.

bazen resetliyor.
    bazen ; "uygulama kapandı bekleme modu viewsrv 11" diye hata veriyor.

niçin böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 4 Temmuz 2009; 18:06:39 >
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.