Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • y sürücüsüne attım.ama direk attım.şimdi unsigned program atcam.heralde olmaz.y nin içine sys diye şimdi klasör açılmıyor na yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fzt_66

reisin imzasındaki gibi ngage kurabildim ve oynuyosam heralde hackleyebilmisimdir. ama emin olabilmek için bir tane unsigned program verebilirmisiniz yükleyeyim ve tam olarak hackleyip hackleyemediğimi anlayım ayrıca reisin sitesinden quick office ve officesuite yükledim. ve kullanıyorum
    teşekkür ederim gecebekçisi

Forum kuralları gereği link veremiyorum ancak bahsettiğiniz programları yükleyebildiyseniz başka deney yapmaya ihtiyacınız yoktur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

y sürücüsüne attım.ama direk attım.şimdi unsigned program atcam.heralde olmaz.y nin içine sys diye şimdi klasör açılmıyor na yapayım

Y sürücüsünde klasör oluşturabilmek için sistem güvenliğini devre dışı bırakmanız veya TCB yetkisine sahip bir program (Modo) ile bunu yapmanız gerekiyor.

Ayrıca installserver.exe dosyası \sys\bin şeklinde bir klasör dizisinin içerisinde bulunmazsa işe yaramıyor.
  • aslında ben x-plore diye bir program kullanıyorum.şimdi yeni klasör açıyorum ama adı sys olmuyor.bu isim verilemiyor.modo yu deneyeyim.
    bu arada şu an unsigned programlar yüklenmiyor.heralde ben de opda ile falan uğraşacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 1 Temmuz 2009; 23:48:42 >
  • Unsigned programlar yüklenmiyorsa orada o klasörü de açamazsın, hack yapmamışsın. Dediğin gibi OPDA yolu gözüküyor yazılımın v30 veya v31 ise
  • müzik çalarda karıştır özelliği seçili olmasına rağmen şarkılar 1-2-3 diye sırayla gidiyor çözüm nedir
  • evet bugün son sürüme (v31) yükselttim.opda sitesine de başvurdum.imei yi falan verdim bakalım.bekliyorum şimdi.ne kadar sürer sizce gelmesi cer'in.
    quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Unsigned programlar yüklenmiyorsa orada o klasörü de açamazsın, hack yapmamışsın. Dediğin gibi OPDA yolu gözüküyor yazılımın v30 veya v31 ise
  • Reis Haritalar'ın son sürümü gerçekten çok güzel paylaştığın için sağolasın, ellerine sağlık gerçekten şu kasma sorununu kaldırmışlar baya hiç kasmıyor..fakat ben her zaman olduğu gibi map loader yerine kendi ayarlarından nete bağlanıorum ve haritaları kendi indiriyo bu iyimi kötümü sence

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisman_55 -- 2 Temmuz 2009; 1:47:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

müzik çalarda karıştır özelliği seçili olmasına rağmen şarkılar 1-2-3 diye sırayla gidiyor çözüm nedir

1-2-3 diye gitmez ama yine belli sırayı izler.

Yazılım yazılırken random (rastgele) fonksiyonu ( rand() ) başka 1 seed ile ( srand() ) desteklenmemişse hep aynı rastgele(!) sayı gelecektir ve aynı şarkı çalacaktır.

Ben de N82 kullanıyorum ama v31'de falan öyle 1 durum yok senin sürüm kaç?

Tekrar-Tümünü Yenile'yi de aktifleştir istersen.

talisman55: Sağlıksız olur çünkü her yeri yüklemez. Mesela netin olmadığı 1 durumda başka konumdaysan orayı yükleyemez.
    En iyisi baştan yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Temmuz 2009; 8:35:28 >

• opda dan cer dosyasını ve keyi aldım ama.şimdi unsignedi signed yaptım attım telefona.güncelleştirme hatası diye bir uyarı veriyor.sebep ne acaba?

çözdüm galiba o programın bende başka sürümü mevcu şimdi başkasını deniyorum.tmm tmm hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 2 Temmuz 2009; 12:24:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    Uygulamayı kurun. Karttan cities klasörünü silin. Uygulamayı 1kez açıp kapatın. (Gerenkli dosyalar kopyalansın.)
    Sonra harita aktarımına geçebilirsiniz.

Nokia Maps uygulaması free değil mi? neden imzalanmamış dağıtılıyor? ben hack vs. yapmadım, sadece navigasyon için lisans alıyoruz biliyordum ben, yanlış mıyım?
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

arkadaşlar hem kart hemde yanında kart okuyucu veren bi site varmı bildiğiniz bulamadım bir türlü yardım edin resimdeki şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

Nokia Maps uygulaması free değil mi? neden imzalanmamış dağıtılıyor? ben hack vs. yapmadım, sadece navigasyon için lisans alıyoruz biliyordum ben, yanlış mıyım?

Uygulama ücretsiz, uygulama ile navigasyon değil. Normal sürüm, imzalı. İmzasız sürüm, kırılmış sürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

Uygulama ücretsiz, uygulama ile navigasyon değil. Normal sürüm, imzalı. İmzasız sürüm, kırılmış sürüm.

Ben kırılmış istemiyorum, 2,5 ay daha bedava var, normal halini nokia maps ile mi atacaz ki? sitelerinde .sis uzantılı bir dosya bulamadım 3.0 için,
  • Kırılmamış halini cihazınıza kurmak için bilgisayarınıza indirmeniz gereken program:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Setup_Nokia_Maps_Updater_1.0.7.exe
  • gece bekçısı sen bu konuda uzmansın anlattıklarına gore hackleme programın lınkını nerden bulabılırım artı v31 versıyonu kursam daha ıyı yoksa v20 yı mı
  • quote:

@http://forum.donanimhaber.com/m_32564352/tm.htm

2. Bekleme ekranında *#0000# tuşlayarak görebileceğiniz yazılım sürümünüz 20.0.062 veya 31.0.016 değilse bir bu sürümlerden birine güncellemeniz faydanıza olacaktır. Bu iki sürümden hangisini seçeceğinize gelince; 31.0.016 sürümüne güncellemek kolaydır ancak hack işlemi IMEI numaranızı tanımadığınız kişilerle paylaşmanızı gerektiriyor. 20.0.062 sürümüne güncellemek zordur ama hack işlemi IMEI numaranızı tanımadığınız kişilerle paylaşmanızı gerektirmiyor (Aralarındaki diğer farkları dahttp://forum.donanimhaber.com/m_30708307/tm.htm adresinden inceleyebilirsiniz) Çünkü...

Cihazınıza maalesef her istediğiniz uygulamayı ücretsiz olarak yükleyemeyeceksiniz çünkü bu cihazda crackli uygulamaların yüklenmesini engelleyen bir güvenlik sistemi mevcut fakat bizler bu güvenlik sistemini iki yolla aşıyoruz ve buna "hack" deniyor (bu konuda detaylı bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_29468091/tm.htm adresindeki Symbian, Sertifika ve Hack Hakkında Detaylı Bilgi konusunu okuyabilirsiniz).

Bu yollardan birisi (MetroTRK/HelloCarbide metodu) IMEI numaranızı tanımadığınız kişilerle paylaşmanızı gerektirmiyor ancak 20.0.062 üstü sürümlerde çalışmıyor. Diğeri (MapDrives + HelloOX metodu) ise IMEI numaranızı tanımadığınız kişilerle paylaşmanızı gerektiriyor ve tüm sürümlerde çalışıyor. Yazılım güncellemek için iki yol mevcut:

- Sizler gibi son kullanıcılar için tasarlanan Nokia Software Updater kullanmak. Her zaman son sürümü yükler, kullanımı kolay ve basittir. 31.0.016 sürümüne güncellemek için NSU kullanılmalı.
    - Teknik servisler için tasarlanan Phoenix kullanmak. Alt sürüm olmamak kaydıyla istediğiniz sürümü yükler, kullanımı zor ve karışıktır. 20.0.062 sürümüne güncellemek için Phoenix kullanılmalı.

Seçim sizin.

Hackleme işlemi için de, 20.0.062 kuracaksan:http://www.reis-ieagles.com/ileti17.html
    31.0.016 kuracaksan:http://www.reis-ieagles.com/ileti572.html adreslerine girmelisin.

• yenı fw ne demek eskı nedemek bu arada sagolasın ıyıkı varsın:)
  • Arkadaşlar önceden belirlediğimiz görüşme süresi bitince görüşmeyi kesen bir program var mı?
    Örneğin trcell in 15 dakikası 2 kontör kampanyasında 14:59 süre sonunda görüşmeyi kesen bir program lazım. Böyle bir program var mıdır?
    Var ise adı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno66

yenı fw ne demek eskı nedemek bu arada sagolasın ıyıkı varsın:)

Yeni 31.0.016 demek eski 20.0.062 demek.

(aslında eski: "HelloCarbide metodu çalışan", yeni: "HelloCarbide metodu çalışmayan"" demek ama sen ilk dediğim gibi bil, birşey farketmiyor...)

quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

Arkadaşlar önceden belirlediğimiz görüşme süresi bitince görüşmeyi kesen bir program var mı?
    Örneğin trcell in 15 dakikası 2 kontör kampanyasında 14:59 süre sonunda görüşmeyi kesen bir program lazım. Böyle bir program var mıdır?
    Var ise adı nedir?

Smartbian Auto Hang Up

• 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.