Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benım telde V 10.0.046 yazıo ben başka versiyonamı geçip hack yapmalıyım yoksa direk hack yapabilirmiyim.ve en kolay tavsiye ettiğiniz yöntem hangisidir...
  • quote:

Orjinalden Alıntı : Reis-i Eagles
    talisman55: Sağlıksız olur çünkü her yeri yüklemez. Mesela netin olmadığı 1 durumda başka konumdaysan orayı yükleyemez.
    En iyisi baştan yükle.

Anladım hocam sağolasın en baştan yapıyorum hepsini.. Bilgilerin için çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: jancker_9

arkadaşlar benım telde V 10.0.046 yazıo ben başka versiyonamı geçip hack yapmalıyım yoksa direk hack yapabilirmiyim.ve en kolay tavsiye ettiğiniz yöntem hangisidir...

Şimdi HelloCarbide metodu ile hack yapıp ardına Y diskine sys\bin klasör yapısını oluşturup içine de installserver.exe yi atıp Nokia Software Updater ile son sürüme (31.0.016) güncellemek en kolayı,

ama yok "değecekse uğraşabilirim biraz" diyorsan Phoenix ile 20.0.062 sürümüne güncelle ve yine hack yapıp ardına Y diskine sys\bin klasör yapısını oluşturup içine de installserver.exe yi at.

Neden son sürüm olan 31.0.016 varken eski bir sürüm olan 20.0.062'yi araya soktuğuma gelince;

1. 20.0.062 de en az 31.0.016 kadar stabil.
    2. 20.0.062 sıfırdan hack için sertifika gerektirmiyor ama 31.0.016 gerektiriyor.
    3. 20.0.062'yi beğenmezsen 31.0.016'ya her zaman terfi edebilirsin ama 31.0.016'yı beğenmezsen 20.0.062'ye asla geri dönemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 2 Temmuz 2009; 20:53:45 >

• Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var tel v.10 iken @reis-ieagles sitesinde anlatıldığı gibi garminin son versiyonu kurdum sorunsuz çalıştı daha sonra hafıza kartına format attım ve teli 31 sürümüne update ettim aynı şekilde garmini kurdum fakat program deneme sürümü olarak açılıyor anladığım kadarıyla benim unl dosyalarını hiç iplemiyor. Sorun nedir arkadaşlar acaba ?
  • UNL dosyalarını yeniden oluşturmayı denediniz mi?
  • evet yeniden yaptık yine deneme sürümü açılıyor ne yapmam lazım 2 defa kaldırdım yukledım sorun devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 2 Temmuz 2009; 23:54:34 >
  • Programı hiç bir dosyası kalmayacak şekilde tamamen kaldırın, Reis'in sitedeki root kurulumunu yapın, programı cihaza kurun (ama açmayın) ardına da son olarak UNL dosyalarını yeniden oluşturun. Bu şekilde sorun vermemesi gerek
  • Hocam hafta sonu deneyeceğim sonucu mutlaka yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Whiteday20,bizim buradaki KVK bayisinde 820.

saol kardeş biraz pahalı yaa acaba burda denizlide fiyatı nekadar gidip ögrensem ii olcakk 600 geçmese imiş ama böle olursa 6220 c almak zorundayım buda guzel telefon sanırsamm...
  • ..bir arkadaşım daha sormuş bende sorayım bari: n82 imin kapağı çok eskidi kapağını değiştiren bir yer varmıdır (siyah veya gri)?
  • Arkadaşlar 1 senelik n82'mi satıyorum maalesef.mali krizden dolayı.İçinde 8gb sandisk hafıza kartı var.Aldığım günden itibaren ekran koruyucu jelatin kullandım.Hiçbir yerinde tek bir çizik bile bulamazsınız.Orijinal kutu ve kullanım kılavuzu,kulaklıklarını sadece denemek için kullandım.V31 hackli.hiçbir sorunu yok.kvk-genpa garantili faturasıyla birlikte.hepsiburada dan aldım.Kayserideyim ilgilenenlere duyurulur.
  • arklar benim n82 tarihi sürekli kendi kendine 1-2 gün ileri atıyor.sebeke güncellemesi de kapalı ama sürekli yapıyor bunu.yardımcı olabileccek varmı??
  • Arkadaşlar bugun n82'm geldi.
    Benide n82 sevenler derneğine üye ediniz :)

bir sorum olacak.
    Kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı.
    Sadece genpa nın şubelerinin bulunduğu tek yarpak kağıt çıktı.
    sizdede öylemi.
    not= hepsiburadadan aldım.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 3 Temmuz 2009; 14:19:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okg53

Arkadaşlar bugun n82'm geldi.
    Benide n82 sevenler derneğine üye ediniz :)

bir sorum olacak.
    Kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı.
    Sadece genpa nın şubelerinin bulunduğu tek yarpak kağıt çıktı.
    sizdede öylemi.
    not= hepsiburadadan aldım.

şimdiden teşekkürler.

Bende yaklaşık bir ay önce hepsiburadan aldım aynen kutunun içinde Genpa ya ait bir yaprak çıktı. Zaten fatura yeterli oluyo herhangi bir teknik servislik durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteday_20

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Whiteday20,bizim buradaki KVK bayisinde 820.

saol kardeş biraz pahalı yaa acaba burda denizlide fiyatı nekadar gidip ögrensem ii olcakk 600 geçmese imiş ama böle olursa 6220 c almak zorundayım buda guzel telefon sanırsamm...

hepsiburada.com'da şuan indirimde 599 lira.

okg53: Zaten çıkmaz öyle 1 belge. Eskiden çıkardı. Şimdi herşey IMEI'den belli oluyor. Okuyucu ile okutuyorar, tamam... Sadece cihazı götürmen yeterli oluyor servislere. Cihaz değşim kararı falan çıkınca fatura lazım olur tabi.
  • ya arkadaslar bı sey sorcam ıssallah olumlu cvp yazarsınız v.31 hack yöntemleri arasında sertifika almadan hack yapan bir metod var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno66

ya arkadaslar bı sey sorcam ıssallah olumlu cvp yazarsınız v.31 hack yöntemleri arasında sertifika almadan hack yapan bir metod var mı

Yalnızca cihazınızda v10 / v11 / v20 yüklüyken v31'e terfi ederseniz hack için sertifikaya ihtiyacınız yok, diğer tüm durumlarda var.
  • ya benımkı v10 du dun guncelledım v31 oldu sımdı olurmu artı sertıfakasız hecleme programı bılıyonuzmu
  • Hack işlemini güncellemeden önce yapsaydınız, olurdu ancak artık sertifika almak zorundasınız. Ayrıca size bir önceki sayfada ihtiyacınız olan cevabı verdim, zahmet edip dikkatlice okursanız aynı soruyu tekrar tekrar sorma ihtiyacı hissetmeyeceksiniz.
  • Benim bayağı uzun zamandır bir problemim var.

1.veri aktarma modunu bir türlü aktifleştiremiorum.uygulamalar kullanıo dio sürekli.
    hafıza kartını çıkar diorum.gene aktifleştiremiyorum.bi çözümü var mı

2.cihazın v20 ve hackli. kvkya cihazımı vermeyi düşünüyorum. bana yazılım dosyalarıyla oynanmış.garanti dışı gibi bişey derler mi?kısaca hack garantiden çıkarıo mu? bi de hard format atsam hack kaybolur mu?yeniden mi hacklemek gerekir

şimdiden tşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.