Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Çok güzel 1 W7 teması. İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/223456001/Windows.7.by.Alfa.zip

• tema için teşekkürler reis
  • yukarıda verilen temanın ekranındaki balığı çok severim baya beslemiştim siyam kavgacısı Betta splendens.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 21 Nisan 2009; 17:23:31 >

• N82 ile N82 Black arasındaki farkları söyleyebilr misiniz?

burda işlemci ve işlemci hızları farklı, değişen tek şey renk değil gibi sankiyada burada yazanlar doğrumu?

birde şarja koymadan önce süre tuttum ve tam 1 saat 27 dakika sürdü bu süre normal mi?sizde ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Nisan 2009; 13:05:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

10-15sn'de bağlanmak şebeke üzerinden olur. operatör sinyallerinden faydalanarak 10sn içinde yerinizi bulur ama 10 kontör alır.

ayrıca 1 kere uyduya bağlandıktan sonra kapat aç hemen bağlanır hatta bağlı başlar uygulama.
    nokia maps'te bağlan garmin'i aç yine olur bu.

onların ki de böyle 1şey sanırım. yoksa şebekesiz 15sn imkansız. cihaza res atsınlar onların da 5dk çeker.

Bence bağlantı hızında versiyon da önemli. v20'deyken benim bağlantı hızım 30-40 sn olurdu, v31'e geçtim resmen uçtu bağlantı. Kaç kez denedim, en fazla 10sn sonra bağlanıyor. Ayrıca kapalı bir ortamda bile bağlanıyor. Belirteyim, internet bağlantısı kapaılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

N82 ile N82 Black arasındaki farkları söyleyebilr misiniz?

burda işlemci ve işlemci hızları farklı, değişen tek şey renk değil gibi sankiyada burada yazanlar doğrumu?

birde şarja koymadan önce süre tuttum ve tam 1 saat 27 dakika sürdü bu süre normal mi?sizde ne kadar?

renk farklı sadece gerisi aynısının tıpkısı belki sitede yanlış yazılmış olabilir
    şarz dolma süresi normal

• PHOTO BROWSER v0.9.4

Değişik ve güzel bir uygulama

http://rapidshare.com/files/223625005/PhotoBrowser.zip.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

telefoncu işine geleni satmaya çalışıyor ne yapsın... N82 tüm testlarda N95'ten üstün olduğunu kanıtladı... Eksileride yok değil bana göre 2 eksiği var...
    N82'nin eksileri
    1. Kızılötesi yok
    2. Ekranı 0,2" daha küçük

ama +'ları saymakla bitmez :D hangisini sayacam bilemiyom ama şunu bariz diyebilirim Xeon flash bin basar tüm fotolarda mükemmel kalite yakalıyor hatta benim çektiğim soğuk hava fotosuna bakarak gözle görülmeyen soğuk hava akımını resimde xeon flash sayesinde tüm netliği ile görebilirsin (zaten bu foto son çekimim oldu telefon o soğukta ekranı iyice sıkılaşarak sertleşti ve 20cmden yere düşerek ekranın patlamasına sebeb oldu bundan sonra bi bileklik tacakam ve monton cebindeki kalite etiketini söktüm onun yüzünden telefon cebime girmeyip düşmesine neden olmuştur )

N95 8gb n82'ye oranla daha pahalı ama ekran kalitesi bakımından bana pek iyi gelmedi... (ekrnaın büyük olması ve aynı pixel sayısına sahip olması n95'in daha kalitesiz bir görüntü vermesine sebeb oluyor. n82'de ise aynı sayıda pixel bulundurması ve ekranın 0,21 daha küçük olması daha keskin görüntüler vermesine olanak sağlıyor.

N95 8GB satarak n82'den daha fazla kar etmeyi düşünüyor yada bu telefoncu o n82'ye kendi göz koydu satmak istemeyip kendisi kullanacak :D bu kadar harika bir ürünü şahsen bende kendime saklardım :D

quote:

Orjinalden alıntı: H.M.

ark.lar bugün bi tel. bayiinde adam N82 için hiç iyi bi tel. değil , ben şahsen satmıyorum zaten kimse de almıyor pek dedi ve N82 yerine N95 8gb al daha iyi dedi..ya ama adam pek inandırıcı gelmedi neye dayanarak böyle diyosun deyince hafıza ve performans dedi.. ben de araştırdım N82 en iyi telefonlardan biri..Bi de size sorim dedim böyle buna benzer bişe duydunuz mu başka biyerden?

n82 de kızılötesinin olmayışı telefona ne dezavantajlar sunuyor?

• bana kalırsa kızılötesi gereksiz artık.n73 kullanırken belki bi kaç kumanda programı ile kullandım.
    zaten o da doğru dürüst çalışmıyodu :P
  • v20 nin hack anlatışının olduğu sayfanın linkini verebilirmisiz aradım amabulamadım:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

bana kalırsa kızılötesi gereksiz artık.n73 kullanırken belki bi kaç kumanda programı ile kullandım.
    zaten o da doğru dürüst çalışmıyodu :P

kızılötesi olmadan kumanda programı kullanılımaıyomu?
  • N82 de kullanmak için limewire tarzı program varmı?
  • N82 için N-GAGE oyunu,program,tema vb gibi indirelebilecegimiz güzel bir site varmı?
  • imzamdan benim siteme gir.
  • JETAACK post kasıyorsun gibi geldi bana bunların hepsini tek mesaj içinde yazabilriisn neden 3 tane mesaj yazarak mesaj kalabalığı yaratıyorsun?

arkadaşlar bir sorum olacak ben N82'ye orjinal siyah kapak taktırmayı dşünüyorum.bunun standart fiyatı ne kadar yada fiyatları ne aralıklarda bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Nisan 2009; 23:49:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

JETAACK post kasıyorsun gibi geldi bana bunların hepsini tek mesaj içinde yazabilriisn neden 3 tane mesaj yazarak mesaj kalabalığı yaratıyorsun?

arkadaşlar bir sorum olacak ben N82'ye orjinal siyah kapak taktırmayı dşünüyorum.bunun standart fiyatı ne kadar yada fiyatları ne aralıklarda bilgisi olan varmı?

• tamam tamam özür :) bilmiyordum

ye ben telimde video, foto vs baktıktan sonra * tuşu basmıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum telefonu açıp kapadıktan sonra tekrar çalışıyor versiyondan kaynaklı mı sizce?birde siyah kapak soruma cevabınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 21 Nisan 2009; 13:41:13 >
  • Selamlar. 2 gün önce bir n82 aldım.

Ancak bir sorunum var: 2gb kingston hafıza kartı var telefonda. Hafıza kartını takmadan video, fotoğraf çektiğimde süper bir hızda kaydediyor ancak hafıza kartını takıp video çektiğimde videoda takılmalar olmakla beraber kayıt süresi 3-4 saniyeyken 1 dakikaya kadar çıkıyor. Bu sinirimi çok bozuyor. Kartı biçimlendirsem düzelir mi? Bu sorunla daha önce karşılaştınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkaya

Selamlar. 2 gün önce bir n82 aldım.

Ancak bir sorunum var: 2gb kingston hafıza kartı var telefonda. Hafıza kartını takmadan video, fotoğraf çektiğimde süper bir hızda kaydediyor ancak hafıza kartını takıp video çektiğimde videoda takılmalar olmakla beraber kayıt süresi 3-4 saniyeyken 1 dakikaya kadar çıkıyor. Bu sinirimi çok bozuyor. Kartı biçimlendirsem düzelir mi? Bu sorunla daha önce karşılaştınız mı?

Kartta sorun olmalı
  • 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.