Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v 31 ile ben de de kalan pil gücü gösterimiyle ilgili sorunlar oluştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

v 31 ile ben de de kalan pil gücü gösterimiyle ilgili sorunlar oluştu.

Bende de benzer sorun var. Aslında süre bakımından (yaklaşık iki gün gidiyor orta kullanımda) ve tam doluyken sorun yok, ama diş düştükten sonraki süre çok az, hemen bitiveriyor pil. Bi de yoğun kullanımda (foto, video vb) sanırım telefon kendini ve pili korumaya alıp pil zayıf uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arustamov71 -- 22 Nisan 2009; 14:10:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

anladım hocam yani ep-630 n82 için biçilmiş kaftan diyorsun öylemi

n82 ile müzik dinlemeye ep-630 ile başlamıştım başlarda mükemmel ikili olduğunu düşünüyordum daha sonr arkadaşımdaki cx300 ile dinleme fırsatım oldu ve ep-630 un mid seslerde ve ses netliğinde cx300 den geride olduğunu gördüm cx300 aldım kullandıkça tadına doyamadım sennheiser bu işi gerçekten iyi yapıyor şuan sennheiser ie4 kullanıyorum cx300den biraz daha ilerde ama aradaki fiyat farkına değmiyor tr fiyatları düşünldüğünde.Eğer imkanın varsa cx300 al nette 100 lira civarında bulabilirsin 60-65e ep630 alacağına 100 liraya cx300 daha uygun olur.Keşke dinleme fırsatın olsa o zaman daha iyi anlardın beni

• cx350 nasıl?
  • selamlar n82 i (gb lık hafıza kartını destekliyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcgrady59

selamlar n82 i (gb lık hafıza kartını destekliyor mu ?

Kaç gb lık olduğunu yazamamışsın ama ben 8 gb lık kullanıyorum,problem yok.
  • arkadaş 8 yazmak istemiş ( tuşu 8 rakamlı tuşta yer alıyor:D
  • arkadaşlar bekleme menüsündeyken V31 de n82 yan ekran oluyormu? ben V10 kullanıyorumda
  • quote:

arkadaşlar bekleme menüsündeyken V31 de n82 yan ekran oluyormu? ben V10 kullanıyorumda

olmuyo malesef
  • neden böyle 1 sorun var peki hocam n95 te oluyor. .
  • quote:

neden böyle 1 sorun var peki hocam n95 te oluyor. .

sanırsam multimedia tuşlarının olması bu sorunun cevabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

neden böyle 1 sorun var peki hocam n95 te oluyor. .

sanırsam multimedia tuşlarının olması bu sorunun cevabı
    varda noluyo (: 5o mb ram
  • beyler hala en güncel versiyon 31.0.016 mı?
  • evet v31
  • Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaş 8 yazmak istemiş ( tuşu 8 rakamlı tuşta yer alıyor:D
    [/quotevet

evet 8 gb demek istemiştim..oww destekliyorsa n82 me yarın 36tl ye 8gb mini sd alıyım...teşekkür ederim..bu arada hafızayı 8 gb a cıkardığında telefonda herhangi bir yavaşlama gibi bir problem yaşadın mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet v31

Reis merhaba
    Ben daha önce garminin 121 mb.lık haritasını kullanırken uyduya çok çabuk bağlanıyordu ama bu son haritayı yükledikten sonra bu süre bayağı uzadı.Bağlanma uzun sürünce Nokia maps'ı açıyorum anında bağlanıyor.O vaziyette garmine geçince bakıyorum oda bağlanmış oluyor.Bu gecikme son haritadan kaynaklanıyor olabilirmi acaba.
  • ya arkadaslar bende N82 aldım arkadasımdan tel kimi zaman duruduk yere kitleniyo donup kalıyo neden olur böle bişey sizce
    Cihaz yöneticisinde V30.0.019 gösteriyor versiyon bu herhalde. yorumlarınızı bekliyorum
  • birde ses kalitesi bana çok kötü gibi geldi sanki içine sadce twitır koymuşlar gibi. bununda bir çözümü varmıdır acaba
    tiz lerin fazlalıgından sesler belli olmuyor ekodan azaltınca buseferde boguk bises veriyor bu nasıl iş ben anlamadım bildiginiz bişey varsa banada sölein lütfen tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 23 Nisan 2009; 20:45:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

evet v31

Reis merhaba
    Ben daha önce garminin 121 mb.lık haritasını kullanırken uyduya çok çabuk bağlanıyordu ama bu son haritayı yükledikten sonra bu süre bayağı uzadı.Bağlanma uzun sürünce Nokia maps'ı açıyorum anında bağlanıyor.O vaziyette garmine geçince bakıyorum oda bağlanmış oluyor.Bu gecikme son haritadan kaynaklanıyor olabilirmi acaba.

haritayla alakası yok.

sen garmin'i açıp beklediğinde belli kademeye gelmiş oluyor bağlantı. kapatıp nokia maps açtığında geldiği yerden devam edince hızlı bağlanmış olan nokia maps gibi gözüküyor ama değil.

aynı şeyi ters yap cihazı kapatıp garmin daha hızlı bağlanıyor gibi olur.

GPS ortak donanım olduğu için hangi uygulamayı aç ya da kapat bağla kalırsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

evet v31

Reis merhaba

haritayla alakası yok.

sen garmin'i açıp beklediğinde belli kademeye gelmiş oluyor bağlantı. kapatıp nokia maps açtığında geldiği yerden devam edince hızlı bağlanmış olan nokia maps gibi gözüküyor ama değil.

aynı şeyi ters yap cihazı kapatıp garmin daha hızlı bağlanıyor gibi olur.

GPS ortak donanım olduğu için hangi uygulamayı aç ya da kapat bağla kalırsın.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.