Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis bana coreplayer lazım daha önce başka bi forumda bulmuştum ama program viürüslü çıktı.mümkünse son versiyonu olsun.

bildiğim kadarıyla n82'nin realplayer oynatıcısı 640*480'nin üzerindeki videoları oynatmıyor, bunlar çin core gerekli

http://rapidshare.com/files/175425688/CorePlayer.v1.3.0.Unsigned.zip

Benim siteye bakaydın ya.

gokhan1903bjk: v20'nin 1 açığı o. Bende de vardı. Zarar görmemiştir ne olacak onun titreşiminden. Pil yemiştir baya.

• quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

reis bana coreplayer lazım daha önce başka bi forumda bulmuştum ama program viürüslü çıktı.mümkünse son versiyonu olsun.

bildiğim kadarıyla n82'nin realplayer oynatıcısı 640*480'nin üzerindeki videoları oynatmıyor, bunlar çin core gerekli

coreplayer yüksek çözünürlüklü videoları oynatamıyor.hatta sadece real player oynatıyor 640*480 çözünürlüğü
  • POWER MP3 V1.05
    YENİİİİİİİİİ

Bir çok eksiklik giderilmiş orjinal mp3 çaların yerini tutabilecek bir program

İNDİR
  • quote:

http://www.then82blog.com/2009/04/whats-craic.html

Well, I bought my first N82 silver on its UK release date; I had it for five months before I got rid of it, why? I am still not entirely sure, since then this is the list of mobile phones I have had, OK deep breath and here we go...

Samsung G600
    Nokia N81
    SonyEricsson C702 X2
    SonyEricsson C902 X2
    Nokia N78
    Apple iPhone

And now I have a black N82, all this in the past 18 months.

So why did I come back to the N82, after going through all that? Simple really no other phone does everything that the N82 does.

What over phone, has a good level of battery life, a fantastic camera, that still seems to surpass any other camera phone that comes out, even though the N82 is over a year old? When it was realized I can’t recall any other phone that had a specification list like the N82, even now as I look at future handsets I can’t see any phones that have the same level of specifications sheet as the N82.

The phone genuinely does absolutely everything I want in a phone and more.

N82 büyüsü

• cidden ben de çok cihaz değiştirirdim ama N82 aldım o kadar model çıktı hala N82'deyim.

N86'da da değiştirmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

cidden ben de çok cihaz değiştirirdim ama N82 aldım o kadar model çıktı hala N82'deyim.

N86'da da değiştirmem.

Birde E71 i dene bak bidaha arayacak mısın?
    1500 Mah pil ile 3-4 gün dolaş, klavyesi, Nokia nın push maili , Mesaj vede mail yazmak çok ama çok kolay, birde çoklu uygulamalarda takılma filan yok oda çok hoşuma gidiyor. Arka planda 4-5 uygulama aç sistem canavar gibi halen.
    N82 de symtorrent de DL başlamazdı E71 de DL dı geç Upload bile yapıyor mesela, Dizileri direk at seyret takılma yapmıyor, bence E71 kesinlikle daha iyi bana göre. Ayrıca N82 yi kullandığım süre boyunca her zaman fotograf kalitesinin gündüz cekimleri orta uzak mesafede berbat olduğunu söylemiştim.
    Ben E71 e geçtikten sonra N82 nin kesinlikle çok yavaş bir telefon olduğunu anladım. User interface çok yavaş,Arama durdurma rehber olayları menülerde gezmeler, çok program yükleyince sistemde yavaşlama oluyordu, bunların hiçbiri E71 de yok kesinlikle daha hızlı. N82 nin yavaşlığından çok şikayetçiydim vede gerçekten insanın sinirini bozan bişeydi E71 sayesinde o yavaşlıktan kurtuldum.
    Birde N82 birden programdan atardı veya bazı oyunlarda şak diye resetlenirdi yada oyunu kapatırdı böyle saçmalıklar olmuyor mesela.
    Ben N82 den sonra HTC Diamond aldım oda yavaş, bir telefon araması yapaken kırk tuşa bastırıyor filn aman aman dedim benden uzak dursun şuan gerçekten E71 ile epey rahatım.
    N82 den memnun olmayanlar E71 e geçinde forumu biraz canlansın

• Kesinlikle yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum e71 kullanıp tahammül edemeyip n82 ye dönen biriyim e71 çok sorunlu bir cihaz bence almayı düşünenler hiç bulaşmasın.n82 kullandığım en hızlı tellerden
    şimdi mecburen blackberry kullanıyorum çok arıyorum n82 yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

Kesinlikle yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum e71 kullanıp tahammül edemeyip n82 ye dönen biriyim e71 çok sorunlu bir cihaz bence almayı düşünenler hiç bulaşmasın.n82 kullandığım en hızlı tellerden
    şimdi mecburen blackberry kullanıyorum çok arıyorum n82 yi

E71 sorunlu mu? En son firmware" 210" yeni çıktı, foto kalitesi bile gündüz çekimlerinde süper, Kesinlikle problemsiz bir telefon. Belki ilk çıktığında 100 lü firmware ile kullanmışsındır ama şuan cihaz gerçekten harika.

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

E71 sorunlu mu? En son firmware" 210" yeni çıktı, foto kalitesi bile gündüz çekimlerinde süper, Kesinlikle problemsiz bir telefon. Belki ilk çıktığında 100 lü firmware ile kullanmışsındır ama şuan cihaz gerçekten harika.

Aynısının sen ve N82 için geçerli olabilme ihtimali yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Bende mi firmware'imi güncelleyim diyorsun

• arkadaşlar sadece tümleşik gps in mi aktif olması gerekiyor yoksa yardımlı gps i de aktif hale getirecek miyiz.
    Bir de v31 de de konuşma sonrası zaman zaman donma problemi yaşanıyor iki üç sn. sizde de oluyor mu
  • quote:

quote:

quote:

Bende mi firmware'imi güncelleyim diyorsun

hayır yani sen n82 kullanırken hangi versiyonu kullandın bi de şimdi kullan Starforces,SE nin idou forumuna da yazdım her insanın telefon beklentileri farklıdır ama profesyonel anlamda telefonla uğraşan biriyseniz yani bu bir hobiyse sizin için gercekten N82 nin bugün zirvedeki tek telefon oldugunu anlarsınız,diger bircok modeli kullanmış biri olarak söylüyorum.bi tek şu se nn idou sunu merak ediyorum,kagıt üstünde cok iyi duruyor cünkü.elbette n82 nin de eksigi var,piyasadaki en iyi tel diyorum sadece ,o da şimdilik..

• zaten e71 n82 farklı kulvarlarda sayılır e71 klavye ile ve batarya ömrü ile sıyrılıyor ama n82 5mp xenon kamera ve boyut olarak e71 den çok üstün kaldıki yukarıda yazmışsınız n82 fotolarını beğenmiyorum diye foto kalitesini tartışacak değilim şuan mobil cihazlar içinde en kalitelilerden biri.E71 firmware en son ne zaman çıktı bilmiyorum ama eylül ayında klavyesi için aldım ama 2 hafta katlanabildim.
  • Veee oLan oLdu TaLisman-55^de n82 ßüyüsüne katıLdı bugün itibariyle sıfır 1 n82 almış bulunmaktayım. . uzun zamandır peşinde olduğum için soruLarm az olucak ama en önemlisi yazılım. . .

V 10.0.046
    24-10-07
    RM-313
    Nokia N82(02.01)

Ne deRsiniz. . ?
  • İlk sürümdesin. Sertifika alırım dersen versiyon güncelle. Uğraşamam derse phoenix ile v20 yap. amao da uğraş.
  • quote:

quote:

http://www.then82blog.com/2009/04/whats-craic.html

Well, I bought my first N82 silver on its UK release date; I had it for five months before I got rid of it, why? I am still not entirely sure, since then this is the list of mobile phones I have had, OK deep breath and here we go...

Samsung G600
    Nokia N81
    SonyEricsson C702 X2
    SonyEricsson C902 X2
    Nokia N78
    Apple iPhone

And now I have a black N82, all this in the past 18 months.

So why did I come back to the N82, after going through all that? Simple really no other phone does everything that the N82 does.

What over phone, has a good level of battery life, a fantastic camera, that still seems to surpass any other camera phone that comes out, even though the N82 is over a year old? When it was realized I can’t recall any other phone that had a specification list like the N82, even now as I look at future handsets I can’t see any phones that have the same level of specifications sheet as the N82.

The phone genuinely does absolutely everything I want in a phone and more.

N82 büyüsü

GeceBekcisi keşke açıklamada yasaydın anlatılmak istenen nedir? çok merak ettim doğrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: mustank

arkadaşlar sadece tümleşik gps in mi aktif olması gerekiyor yoksa yardımlı gps i de aktif hale getirecek miyiz.
    Bir de v31 de de konuşma sonrası zaman zaman donma problemi yaşanıyor iki üç sn. sizde de oluyor mu

geyikten başka muhabbet dönmüyo anlaşılan burda.
  • reis h0cam suan telden yaziyorum bunu peki V2o iLe V31 araSnda 1 farK vaRmi. . .kulakLik ve dis ses gps&wifi baglanti hizlari falan?
  • N79 un N82 Den farkı nedir? Bayadır nete giremiyorum Öss yüzünden fakat n79 u görünce giriyim dedim. Açıklar mısınız?

Forumda buldum ve içim rahatladı N82 Forever...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 17 Nisan 2009; 21:34:29 >
  • 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.