Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
  • spectrumalfa: temanın adı + "default icons" yazıp google'da şansını denedin mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

son wersiyonda sorun warmı arkadaşlar? sizce son wersiyona geçmelimiyim :)

birde full siyah kapakların fiyatları ne olur?

?????????????????
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29010023

Kesin orjinal parça satan Sam Elektronik diye bir yer var bildiğim, bir ara sorduğumda orjinal siyah kapağa 140$ dedi; ohannes dedim, KVK bile 100 YTL'ye takıyor diye duymuştum..

Sam Elektronik / Hasırcılar Cad. Hasırcılar İş Mrk. No: 45/305 Tahtakale/İSTANBUL / 0212 511 02 43
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29010023

Kesin orjinal parça satan Sam Elektronik diye bir yer var bildiğim, bir ara sorduğumda orjinal siyah kapağa 140$ dedi; ohannes dedim, KVK bile 100 YTL'ye takıyor diye duymuştum..

Sam Elektronik / Hasırcılar Cad. Hasırcılar İş Mrk. No: 45/305 Tahtakale/İSTANBUL / 0212 511 02 43

sağolasın

son versiyonda bir sorun varmış sanırım.. garmin ile çakışıyormuymuş neymiş? öle birşey varmı...

• Son sürümü resmen inatla kullanmadığım için bilmiyorum

Bu arada şaka maka kaldı mı benden başka hala v20 kullanan?
    Kendimi NSU tarafından zaptedilemeyen kale gibi hissetmeye başladım
  • quote:

Son sürümü resmen inatla kullanmadığım için bilmiyorum

çok inat iyi değil be hocam.. kurtar kendinide telefonunuda bu eziyetten
  • Son sürüme geçmek için ciddi bir sebep göremiyorum ki
  • aralarında ne farklar warki
  • Henüz farkları içeren resmi bir açıklama yayınlanmadığı için kesin bilgi yok ancak MetroTRK/HelloCarbide yöntemi ile hack'lenmenin engellendiği, bazı önemli konularda iyileştirmeler yapıldığı şeklinde kullanıcılardan alınan bilgiler var.

Aramızda v30'a uğramadan doğrudan v20'den v31'e geçen pek fazla kişi yok, bu şekilde geçenler de genel bir hızlanma dışında pek fark göremediklerini söylediklerinden; bozuk olmayanı düzeltmeye çalışma! ilkesi gereğince şu anda gayet mutlu olduğum yazılım sürümümü değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Henüz farkları içeren resmi bir açıklama yayınlanmadığı için kesin bilgi yok ancak MetroTRK/HelloCarbide yöntemi ile hack'lenmenin engellendiği, bazı önemli konularda iyileştirmeler yapıldığı şeklinde kullanıcılardan alınan bilgiler var.

Aramızda v30'a uğramadan doğrudan v20'den v31'e geçen pek fazla kişi yok, bu şekilde geçenler de genel bir hızlanma dışında pek fark göremediklerini söylediklerinden; bozuk olmayanı düzeltmeye çalışma! ilkesi gereğince şu anda gayet mutlu olduğum yazılım sürümümü değiştirmeyi düşünmüyorum.

En iyisini yapmışsınız... Hatta Firmware Update yapim deme kardeş hiç sen... telefonum bum oldu

bakınız;http://resim.donanimhaber.com/m_29687253/mpage_1/key_//tm.htm#29687253

•  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Nokia Maps v3.0 Beta FP1

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/196303871/Nokia.Maps.v3.0.0302.FP1.Unsigned-illusion.rar

Çok önemli not: Cities klasörünüzü silin. (Yoksa yeterli hafıza yok uyarısı alırsınız.) Nokia Maps 3'ü yükleyin. Uygulamayı 1 kere açın gerenkli dosyaları kopyalasın, geri kapatın. Nokia Maps v3 Loader'ı indirin kurun ve haritaları yükleyin.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaMaploaderSetup_3060.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 10 Şubat 2009; 12:59:55 >

• quote:

Son sürümü resmen inatla kullanmadığım için bilmiyorum

ben hala v10 dayım ama ne yazık ki hala telefonumu kullanamıyorum

• ben v 20 den direkt v 31 e geçtim ilk farkettiğim garmin uyduyu 10 katı daha bir hızlı şekilde buluyor baya bir fark var..bi tek hello ox kullandım ve eski secman ve trk yı silince şu an yüklü n-gage oyunlarına giremiyorum var mı ki bir çağresi?teşekkürler.

quote:

Henüz farkları içeren resmi bir açıklama yayınlanmadığı için kesin bilgi yok ancak MetroTRK/HelloCarbide yöntemi ile hack'lenmenin engellendiği, bazı önemli konularda iyileştirmeler yapıldığı şeklinde kullanıcılardan alınan bilgiler var.

• Evet bende de garminin açılışında bariz hızlanma oldu..30 saniye sürmüyor uydu bulması ve kapalı ortamlarda bile algılaması yükseldi.. benim gibi garmini sık kullananlara tavsiye ederim son sürümü
  • sonuna kadar v20 kral gibi hack yapılıyor her türlüsüne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

ben v 20 den direkt v 31 e geçtim ilk farkettiğim garmin uyduyu 10 katı daha bir hızlı şekilde buluyor baya bir fark var..bi tek hello ox kullandım ve eski secman ve trk yı silince şu an yüklü n-gage oyunlarına giremiyorum var mı ki bir çağresi?teşekkürler.

rompatcher'dan open4all yamasını disable et.sistem dosyalarına erişim kapalı olması lazım.
  • yaptım oldu teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

ben v 20 den direkt v 31 e geçtim ilk farkettiğim garmin uyduyu 10 katı daha bir hızlı şekilde buluyor baya bir fark var..bi tek hello ox kullandım ve eski secman ve trk yı silince şu an yüklü n-gage oyunlarına giremiyorum var mı ki bir çağresi?teşekkürler.

rompatcher'dan open4all yamasını disable et.sistem dosyalarına erişim kapalı olması lazım.
  • bu arada imzalamadan uygulama yüklemek istediğimizde open4all yamasını enable mı yapıcaz?birde n-gage oyunu yüklemek istediğimizde yine enable mi olcak?teşekkürler.
  • İmzasız uygulamanın open4all ile ilgisi yok, C'ye attığın installserver.exe dosyası sayesinde yüklenebiliyor. open4all hack için gereklidir, yani sistem dosyalarına erişim için.
    quote:

bu arada imzalamadan uygulama yüklemek istediğimizde open4all yamasını enable mı yapıcaz?birde n-gage oyunu yüklemek istediğimizde yine enable mi olcak?teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.