Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Başka bir MSN adresi dener misin?

denedim ama şimdi yine deniym kardeşim,walla hayal kırıklığı,çünkü çok beğenmiştim onu tam benlikti
  • Cihazına yüklediğin eklenti paketlerinden birisinin cihazında HTTPS login esnasında kafa karışıklığı yarattığını düşünüyorum. Site güvenilmeyen bir sertifika gönderdi yine de kabul edilsin mi diye sorması gerek, sormuyorsa çevrimiçi sertifika kontrolü ile de alakası olabilir.

Mümkünse cihazına format atıp öyle deneyebilir misin?
  • olmadı yine

neyle alakalı anlamış deilm,versiyon etki edermi onuda bilmiyorum ama sanmam..

yinede versiyonu:V 10.0.46
  • Sen naaptın yahu Mümkün mertebe en son hızla (benim ilk tavsiyem) v20 veya v31 sürümüne geçmeni öneririm.

O sürümdeki kök sertifikaları eskidir büyük ihtimalle bu nedenle sorun veriyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 8 Şubat 2009; 0:59:37 >
  • gecebekçisi arkadaşım galiba sen bu konularda hayli bilgiye sahipsin..
    en iyisi konnuyu daha fazla karıştırmadan ben msn imi yazıym sence bi sakıncası yoksa bana braz yol göster olurmu...

cengiz-guven@hotmail.com
  • MSN yerine buradan konuşalım sana anlatıcaklarımdan sadece sen faydalanma başkaları da okusun görsün
  • sen bilirsin,sonuçta sürekli soru cewap olayına girip yanıt beklemek belli bi yerden sonra geriyo insanı..
    ama sen burda yapmak istiyosan paylaşımını ona bişey diyemem kardeşim...
  • Peki, başlayayım anlatmaya.

Beni hala v31'in daha gerekli olduğuna inandıracak bir gelişme olmadığı için benim tercihim v20'den yana, hem hack'lerken IMEI numaranı da vermen gerekmiyor bir yerlere...

Ancak v20'yi maalesef kolaylıkla yükleyemezsin, Phoenix ile uğraşman gerekir. Phoenix, Nokia telefonlara yazılım yükleme programıdır ve teknik bir programdır kullanımı zahmetlidir.

v31'i ise Nokia'nın sitesinden indirebileceğin Nokia Yazılım Güncelleyici ile kolaylıkla terfi edebilirsin. Nokia Yazılım Güncelleyici'yi indirmek için -->http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe

Yine de v31'i hack'lerken IMEI numaranı vermen gerektiği için öncelikle v20'ye terfi etmeye uğraşmanı öneririm.

• cengizguven61
    öncesinde nokia internet services support packege 1 i yükledin mi
  • Windows Live v1.1.1900 kurulumu kendisi yüklemiyor muydu ryangiggs?
    Arkadaş onu da denediğini söylüyor anladığım kadarıyla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

cengizguven61
    öncesinde nokia internet services support packege 1 i yükledin mi

sizin bahsettiğiniz nokianın kendi sitesinde de olan deilmi??

eğer oysa ben o deilde werilen 3 msn linkinin en üsttekiyle alakalı sorun yaşadım ...
  • Bahsedilen dosya aşağıdaki adresten indirilen dosya. Bir de bunu kurmayı ve sonrasında yeniden denemeyi deneyin.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/Nokia_Internet_Services_Support_Package_1.07.SIS
  • şimdi yükledim we denedim malesef aynı:S
    ümidimi kesmek üzereyim artık...
  • O halde yazılım sürümünü yukarıda bahsettiğim şekilde yükseltmeyi denemelisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Windows Live v1.1.1900 kurulumu kendisi yüklemiyor muydu ryangiggs?
    Arkadaş onu da denediğini söylüyor anladığım kadarıyla...

yok ben yüklemiyor diye biliyorum
    bugüne kadar hep ben ilk onu yükledim sonra msn i kurdum
    yüklemiş olsa ilk önceden kurduğum için üzerine yüklensin mi diye uyarı verirdi bir yerde muhtemelen...
  • msn için tavsiye... lcg slick
  • cengizguven61'in dediği MSN.Windows.Live.Messenger.v5.003.1003
    bunda support'a gerenk yok.

ama v10'da ilk sürüm be abi
  • gece bekçisi dönüşüne sevindim. ayrıca forumun ilgililerinin olaya eğilmeleride çok olumlu. sakızı bile buraya sormadan almıyorum. el birliğiyle ortamı güzelleştirelim. saygılar.
  • link werirmisin indirirym...
    quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

msn için tavsiye... lcg slick
  • 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.