Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reis imzandaki sertifika sitesinden dediklerini yaptım 2 şubatta başvurdum ama hala 30 ocaktaki başvurular var en son yoksa benmi bulamıyorum konuyu.
  • liink??
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

cengizguven61'in dediği MSN.Windows.Live.Messenger.v5.003.1003
    bunda support'a gerenk yok.

ama v10'da ilk sürüm be abi

• quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

msn için tavsiye... lcg slick

slick telefonu bozuyor yüklemeyin diye daha önceden uyarılarımızı yaptık
  • Şu an bende son sürümü yüklü ve yardım dosyalarını da açabiliyorum ryangiggs, hatta herhangi başka sorun da göremedim. Bir ilginçlik var o konuda..

quote:

Orjinalden alıntı: cengizguven61

liink??

Google'a lcg slick yazdığında çıkan ilk sayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 8 Şubat 2009; 16:05:58 >
  • GeceBekcisi hoş geldin kardeş
  • Hoşbulduk arkadaşlar

Dün gerilimi biraz fazla tırmandırdık, burası sessizdi ama konu dışı bölümü oldukça karıştı, açtığım bir konu içinde okuyan ve cevap yazan 35 kişi varken silinince resmen isyan çıktı ama toparlandı ortalık şimdi
  • bende de slick yüklü... (ne zamandan beri v31 e geçtiğimden beri... 1-1.5 haftadır)

her hangi bir hata yada donma falan görmedim...

de benim sormak istediğim başka bişii var:

telefon aramalarından sonra kapattığımızdaki donma olayı yoktu v31 e ilk geçtiğimde...

şimdi ise v30 daki gibi kapatınca belli bir süre donarak kendine geliyor.

acaba yüklü programlardanmı yada neden_?

bir ikinci soru...

gps in bağlantısıyla ilgili bi yavaşlama hissettinizmi v31 de_???
  • Görüşme sonlandıktan sonra cihazın bir süre sersemlemesi olayını ben v20'de de yaşıyorum ancak bunu biraz da kullandığım Xelnex Lite programının görüşmeleri kaydetmesine bağlıyordum, sen v31'de de yaşıyorsan sanırım genel bir sorun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Şu an bende son sürümü yüklü ve yardım dosyalarını da açabiliyorum ryangiggs, hatta herhangi başka sorun da göremedim. Bir ilginçlik var o konuda..

quote:

Orjinalden alıntı: cengizguven61

liink??

Google'a lcg slick yazdığında çıkan ilk sayfa.

yeni sürüm çıkmış olabilir zaten daha beta aşamasında hatta alfa
    ben yüklenmenizi tavsiye etmem
    yardımları bozması dışında reset falan attırma olayı da olmuştu çünkü

• gecebekçisi bendende bi hoşgeldin mesajı olsuntekrar forumda mesajlarını görmek ne güzel.aramıza hoşgeldin.

bu arada bu kadar yardım ve bilgi paylaşımın için artık bir rütbe hakkettiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Şubat 2009; 20:14:14 >
  • ben de v20 den v31 e geçtim ve birkaç sorum var.şimdi ve hello ox 10.2 kullanarak bildiğimiz işlemi yaptım:)uygulamalar menüsünde hello ox ve roompatcher simgeleri var.hello ox u sildim roompatcher ı da silsem bişey olur mu?

ikinci olarakta secman ve trk vardı onları da siliyim mi artık teşekkürler.
  • olmaz ama sistem dosyalarına erişmek istediğinde open4all patch'i yapmak için yüklemen gerekecek
  • yani roompatcher kalsın.peki eski secman ve trk yı sileyim mi?
  • son wersiyonda sorun warmı arkadaşlar? sizce son wersiyona geçmelimiyim :)

birde full siyah kapakların fiyatları ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

yani roompatcher kalsın.peki eski secman ve trk yı sileyim mi?

Sil gitsin.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/195992777/Innov8.Berin.by.Mucelago.rar

Tema tavsiyesi için JackSparrow'a teşekkürler.

• telefona mesaj geldi açmak istediğimde kitlendi mesajı açamadım telefonu açıp kapattım bu sefer telefon kitlendi menüye falan giremedim telefona hard format attım bu sefer telefon iyice şaşırttı menü falanda hiç çıkmaz oldu daha sonra tekrar format attım... telefon iyice garipleşti phoenixle yazılımda atamadım usb den bağladığımda pc suiteyi seçtiğimde yada başka bişeyi seçtiğimde telefon tepki vermiyordu... böyle böyle ard arda format atmaya başladım telefon format manyağına döndü daha sonra hafıza kartını bilgisayara takmak istediğimde biçimlendirelim mi dediğinde artık yeni bir hafıza kartı almamın gerektiği anladım ( GeceBekcisi uyarmıştın beni kızıcaksın biliyorum ) daha sonra hafıza kartını çıkarttığımda farkettim telefon düzgün çalışmaya başladı zaten hafıza kartını pc ye takıncada pc bi garipleşti

• FAT'ı bozulmuş hafıza kartı takılı olduğu her türlü cihazı sersemletiyor, geçmiş olsun

Format atıp kurtarabildin mi kartı peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

FAT'ı bozulmuş hafıza kartı takılı olduğu her türlü cihazı sersemletiyor, geçmiş olsun

Format atıp kurtarabildin mi kartı peki?

yok abi halledemedim zaten en son komşudan fotoğraf makinesini istedim ondan format atabilirmiyim diye makineye takmamla makine şaşırttı işte kartın son hali (süper bir makro çalışması)

http://img24.imageshack.us/img24/3459/10022009fm0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 10 Şubat 2009; 0:38:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

bende de slick yüklü... (ne zamandan beri v31 e geçtiğimden beri... 1-1.5 haftadır)

her hangi bir hata yada donma falan görmedim...

de benim sormak istediğim başka bişii var:

telefon aramalarından sonra kapattığımızdaki donma olayı yoktu v31 e ilk geçtiğimde...

şimdi ise v30 daki gibi kapatınca belli bir süre donarak kendine geliyor.

acaba yüklü programlardanmı yada neden_?

bir ikinci soru...

gps in bağlantısıyla ilgili bi yavaşlama hissettinizmi v31 de_???

arama sonlandırdıktan sonra oluşan takılma kronik bişey ve v31de halen devam ediyor yani sende sorun yok.

gps bağlantısında senin dediğinin aksine bende müthiş bir hızlanma oldu.Garmin 4.20 yüklü sanırım eskiden evin içinde bağlanmak için 5 dakika bekleyen cihaz şimdi içerde dışarda farketmiyor saniyeler içinde bağlanıyor...Maşşallah deyin nazar değmesin

• arama sonrasında benim cihazda takılma olmuyor yada ben takılmayı farketmiyorum telefonla sık görüşürüm karşılaşmadım yani bu zamana kadar
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.