Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Core Player kuramıyorum son versiyondan mı kaynaklanıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mokarimasu

Flash lite 3 için bir link verebilecek olan var mı?

Buldum ama "Yüklenemiyor bu dahili bir bileşen" Diye hata mesajı geliyor... Bundan önce bi program daha mı yüklemem gerek?
  • acaba ekran telefonda film izlemek için mümkün mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar1392

iyi geceler herkese,

Neden her GPS e bağlanmak istediğimde N82 Gprs e giriyor? Bunun açıklamasını bir türlü bulamadım. Cevap verirseniz sevinirim.

Menü>Araçlar>Ayarlar>Genel>Konumlama>Konumlama Yöntemleri

Burada sadece Tümleşik GPS seçili olacak, ancak uyduya bağlanma süresi gözle görülür biçimde uzayacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

acaba ekran telefonda film izlemek için mümkün mü

Neden mümkün olmasın ki, N95 8gb kadar olmasa da ekran boyutu tatmin edici seviyede.

• arkadaşlar ben siyah N82 yi İzmir Bornova'da Özkanlar semtinde turkcell abone merkezinde gördüm. İzmir'de olup almak isteyenlere duyrulur
  • reklama gelll
  • bugün üye olmuş bide direk mesaj atmış
  • Arkadaşlar hard format nasıl atılıyordu? acil lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

reklama gelll

• quote:

Orjinalden alıntı: bariserden

Arkadaşlar hard format nasıl atılıyordu? acil lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

Format
    by Network KILLER

3 çeşit format var. Telefon bekleme ekranındayken atılan soft formatlar ve telefon kapalı iken atılan hard format. Soft format için şu seçenekler mevcut:

Bekleme ekranından ilgili kodları giriniz:

*#7370# - Detaylı Soft Format (Ajanda, notlar, rehber vb uygulamalar silinir ve ayarlar sıfırlanır)
    *#7780# - Soft Format (Sadece ayarlar sıfırlanır)

Hard format atmak için: Telefonu kapatınız.

Şu tuş kombinasyonuna sırasıyla basarak beraberce basılı tutun: yeşil arama yanıtlama tuşu, *, 3

Ardından da power tuşuna (telefonu açan tuş) basın. Eğer olmazsa telefon açılırken aynı kombinasyona bir kere daha basın. .

Not: Format sonrası hafıza kartında önceden yüklenmiş yazılımların tekrardan telefonunuza yüklenmesinde sorunlar olacaktır. Bunu aşmak için, format öncesi cihazınızı PC'ye "Toplu Depolama" modunda bağlayıp "Bilgisayarım"dan hafıza kartına girerek "Private" klasörü ve gereksiz diğer klasörleri silmeniz gerekiyor.

buyur dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

quote:

Orjinalden alıntı: bariserden

Arkadaşlar hard format nasıl atılıyordu? acil lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

Format
    by Network KILLER

3 çeşit format var. Telefon bekleme ekranındayken atılan soft formatlar ve telefon kapalı iken atılan hard format. Soft format için şu seçenekler mevcut:

Bekleme ekranından ilgili kodları giriniz:

*#7370# - Detaylı Soft Format (Ajanda, notlar, rehber vb uygulamalar silinir ve ayarlar sıfırlanır)
    *#7780# - Soft Format (Sadece ayarlar sıfırlanır)

Hard format atmak için: Telefonu kapatınız.

Şu tuş kombinasyonuna sırasıyla basarak beraberce basılı tutun: yeşil arama yanıtlama tuşu, *, 3

Ardından da power tuşuna (telefonu açan tuş) basın. Eğer olmazsa telefon açılırken aynı kombinasyona bir kere daha basın. .

Not: Format sonrası hafıza kartında önceden yüklenmiş yazılımların tekrardan telefonunuza yüklenmesinde sorunlar olacaktır. Bunu aşmak için, format öncesi cihazınızı PC'ye "Toplu Depolama" modunda bağlayıp "Bilgisayarım"dan hafıza kartına girerek "Private" klasörü ve gereksiz diğer klasörleri silmeniz gerekiyor.

buyur dostum

Çok teşekkürler dostum, gayet hızlı bir cevap oldu.

• rica ederim herzaman elimden geleni yaparım buralarda oldukça
  • quote:

quote:

Buldum ama "Yüklenemiyor bu dahili bir bileşen" Diye hata mesajı geliyor... Bundan önce bi program daha mı yüklemem gerek?

Bi hızlı cevap da ben alabilseydim...
  • quote:

quote:

quote:

Bi hızlı cevap da ben alabilseydim...

telefonun versiyonu V10 ise işe yaramıyor arkadaşım bizzat ben denedim msni verirsen proyu atabilirim bide ne için istiyorsun flash lite 3ü???

• arkadaşım bu seferde sen gitmişin nese yaf size bir sorum olacak sizce n82 bi yazılım güncellemesiyle fp2 ye geçirir mi bizi yani böle bi güzellik yapma imkanı varmı Böle bişey yaparsa inadımı kırıp V10 dan vazgeçebilirim

EDIT: 204. SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan333 -- 26 Ekim 2008; 2:37:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: egeeem

arkadaşlar ben siyah N82 yi İzmir Bornova'da Özkanlar semtinde turkcell abone merkezinde gördüm. İzmir'de olup almak isteyenlere duyrulur

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

reklama gelll

quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

bugün üye olmuş bide direk mesaj atmış

üye olunan gün içerisinde mesaj atmak yasak mı? ;)

Sanırım bazılarına yardımcı olunması dokunuyor :).Arkadaşım ben siteyi çok beğendim ve üye oldum;n82 kullanıcısıyım ve n82ye ait bütün sayfaları tek tek okudum, çözüm bulunmayan tek konu siyah n82. Bende yardımcı olmak için yazdım. Telefoncu değilim,öğretmenim. Siyah n82 yi malum telefoncu da gördüm ve garantili mi merak ederek sordum,evet dediler,kuzenime alacağım, burada da görünce ve herkes yok,daha satılmıyor deyince ve merak edildiğini anlayınca yardımcı olmak maksatlı yazdım,isim bile vermedim. insaf diyorum,
    Burası paylaşım yeri,bildiğimi reklam yapmadan,isim vermeden paylaştım.Yanlış yaptım galiba 2-3 arkadaş yadırgamış.Bu dalga geçecek bir konuysa kimse kimseye yardım etmesin o zaman(o arkadaşların mantığına göre). Keyifli paylaşımlar dilerim,
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeeem -- 27 Ekim 2008; 0:16:45 >

• En sonunda bende v30'a geçtim. Çekecek çilem varmış demekki. Gelsin sertifikalar unsignedler signedler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Ekim 2008; 13:02:29 >
  • Open-signed'tan başka çaren yok.
  • Ya şimdi neden yalan oldu siyah kapak?Bi aralar aramızda satan arkadaş vard hatta.100 ytl ye getiriyordu finlandiyadan ?
  • herkese merhaba,

micro sd kart şifremi kaybettim ve forumda sorunuma cevap aradım ama net yanıt bulamadım. "iyi de niye bu başlığa yazdın?" derseniz, n95 başlığına da yazdım, fakat n82 kullanıcılarının da bu konuda bilgisi olur diye düşünüyorum bu kartı e50 telimde şifrelemiştim. şu an bu kartı n95 te kullanmak istiyorum.

bu konuda yardımcı olabilecek ya da bir sayfaya yönlendirecek arkadaşa şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalbaz -- 27 Ekim 2008; 19:41:35 >
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.