Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

ya garmin demişken 5.00 da rota hesapla dedikten sonra çok saçma bir rota çiziyor.mesela bir konuma git dedikten sonra beni arka taraftan dolandırıyor.rota tercihi ayarındada mesela daha kısa süre yi seçip tamama basıyorum arazi olarak seçiliyor.acaba programdamı var bişey.düzelmesse yine eski versiyona döneyim

aynı sorun benim garminde de var versiyon 5.00 de.rota tercihinde sectigin sıkla ekrandaki sıkın alakası yok..
  • arkadaşlar birazdan kulaklık siparişi vereceğim ama kafam iyice allak pullak oldu :S

Cx300 bilindik sitelerde 100 YTL Ep630 50 YTL. Cx300 baya bi pahalı Ep630 alıyım diyorum GittiGidiyorda %100 orjinal Cx300 ler bu fiyata. Hatta Cx500 bile alınabiliyor. GittiGidiyordan %100 orinal denilen ama piyasadan 3 de 1 daha ucuz olan kulaklıkları deneyen var mı? Yoksa onlar en fazla 3 de 1 orjinal mi? Ne yapayım ben şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

ya garmin demişken 5.00 da rota hesapla dedikten sonra çok saçma bir rota çiziyor.mesela bir konuma git dedikten sonra beni arka taraftan dolandırıyor.rota tercihi ayarındada mesela daha kısa süre yi seçip tamama basıyorum arazi olarak seçiliyor.acaba programdamı var bişey.düzelmesse yine eski versiyona döneyim

aynı sorun benim garminde de var versiyon 5.00 de.rota tercihinde sectigin sıkla ekrandaki sıkın alakası yok..

teşekkürler demek sorun garminden kaynaklanıyor.zaten 4.20 ye geçtim.onda bi sorun yok.rota hesaplamasıda normal.

• quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

Orjinalden alıntı: Tiestokolik

Merhaba
    Arkadaşım N78 aldı. 2 telefonuda çıkardık ağ arattık açık bir ağ bulduk. N78 de ağa bağlanırken benim telefon yani N82 ağ geçit vermiyo diyor. Şimdi n78 in wifi si dahamı kaliteli yoksa v20 denmi kaynaklanıyor bu olay. Birde telefonumu güncellemeyi düşünüyorum. Ne kadar hack yapılmasada yeni versiyona geçemeyince kendimi ezik hissediyorum :D Forumda arattım çin sitelerinde sertifika alanlar var. halen sertifika alınabiliyormu çin sitelerinde.
    Teşekkürler

açık ağlarda 2 de çekiyo görünse bazen sıkıntı yaratabiliyor
    sorun telefon kaynaklı değil
    belki birkaç defa daha deneseniz onunkinde aynı sorun olur seninki bağlanırdı.
    sürekli gelip gidiyo bağlantı kaliteye göre
    ben güncelledim versiyonu. bi sıkıntısını görmedim
    n-gage oyunları dışında bir eksiğim yok
    sertifikayı da 2 hafta önce falan çin sitesinden aldım
    1 kereye mahsus yükleyeceklerimi sertifikalandırdım
    birdaha da sertifika derdim falan yok
    istediğim zaman yükleyebiliyorum
    versiyon güncelleyeceksen illa ki sertifikan olması lazım
    çünkü bu son versiyonda güvenik açıkları kapatılmış hack işi yaş gibi gözüküyor

yalnız sertifikanda olsa psiloc font manager gibi symbian özelliklerini değiştiren uygulamalar hiç bir şekilde yüklenmiyor.bunuda es geçmemek lazım.

• arkadaşlar siyahı çıktı mı bunun ? nerede bulabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

bu telefonda kalem tuşu yok bildiğim kadarıyla..

çok gerekli değil belki ama, çoklu seçim işlemlerini falan nasıl yapıyorsunuz?

örneğin silmek istediğim 15-20 tane resim yada mesaj var arka arkaya.. hepsine tek tek sil mi demek zorundayım?

# tuşu bu işini görüyor n82'de ...

hmm mesaj yazarken de iş görüyorsa (kes kopyala yapıştır için) o zaman bu daha mantıklı olmuş.. saol cevabın için

• Mesaj yazarken de iş görüyor, fonksiyonel açıdan bir farkı yok.

@::ExtremE::

http://resim.donanimhaber.com/m_27052087/mpage_1/key_/tm.htm

Buradan CX300'ü sorunsuzca alabilirsin, tamamen orjinal ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

arkadaşlar siyahı çıktı mı bunun ? nerede bulabilirim ?

Ya arkadaşlar siyah kapak çıktımı bir bilgi verin bende almak istiyorum...
  • Yılan hikayesi o siyah kapak.
  • Kapak orjinal Türkiyede yok ama yan sanayi ggda mevcut bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 22 Ekim 2008; 13:29:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

arkadaşlar siyahı çıktı mı bunun ? nerede bulabilirim ?

Maalesef Siyahını Türkiyede satmayacak Nokia. Aslında satsa çok bekleyen ve alacak insan var ama neden böyle yaptı bilemiyorum.
    Siyah kapak değiştirmeside kolay değil teknik servisler değiştiriyor.
  • YouTube'dan N82 disassembly yazın, çıkan videoyu izledikten sonra kapak değiştirme kararını verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

YouTube'dan N82 disassembly yazın, çıkan videoyu izledikten sonra kapak değiştirme kararını verin.

ben telefonumu seviyorum ve mutluyum bu kapağımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan333 -- 23 Ekim 2008; 0:06:31 >

• ya ben flash sitelerden nie video izleyemiorum N82mde youtube u operadan açıorum ok de kendi internet tarayıcısından örneğin pikniktube deki videoları izleyemiyorum flash lite 3üde yükledim ama gene bişey olmadı yardım lütfen
  • teşekkürler bakayımmm..

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

POI'lerden giriyorsun yine var
  • N82 mi satıyorum - SIFIRDAN FARKSIZDIR
    PEŞİN 675 YTL YE VERECEĞİM

http://forum.donanimhaber.com/m_27167766/tm.htm
    TAKSİT DE OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

ya ben flash sitelerden nie video izleyemiorum N82mde youtube u operadan açıorum ok de kendi internet tarayıcısından örneğin pikniktube deki videoları izleyemiyorum flash lite 3üde yükledim ama gene bişey olmadı yardım lütfen

Videoyu açınca yüklenmeden hemen seçeneklerden tam ekran yapın. Sorunsuzca izleniyor o zaman.
  • Garmin 5.0 yüklü her açışımda Gprs'e bağlanıyor . İndirdiği birşey deği 1 yada 5 kb arası birşey ama her defasında bağlanması bir kontörü götürüyor . Sizde oluyormu aynı durum ? Yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım.
    Bu yüzden tüm wap ve mms ayarlarını sildim yerimi yine buluyor Garminle ama açılırken öyle yapmasının nedeni ne olabilir ?
  • flash öğelerini görebilmen için flash lite 3ün yüklü olması gerekir.sürüm güncelle.yeni sürümde destek var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

Garmin 5.0 yüklü her açışımda Gprs'e bağlanıyor . İndirdiği birşey deği 1 yada 5 kb arası birşey ama her defasında bağlanması bir kontörü götürüyor . Sizde oluyormu aynı durum ? Yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım.
    Bu yüzden tüm wap ve mms ayarlarını sildim yerimi yine buluyor Garminle ama açılırken öyle yapmasının nedeni ne olabilir ?

Bende öyle birşey yok gerçi faturalı hattım var hiç dikkat etmedim ama wi-fi olduğundan internet ve wap ayarlarını sildim sadece mms var oda mesaj gelsin diye tutuyorum. Belki seçeneklerde açılışta çevrimiçi ol diye bir kısım vardır, Ben 5.0 ı beğenmediğimden 4.20.20 ye geri döndüm. istersen sende 4.20.20 ye dön harita aynı harita bişey değiştiği yok garminde. Bence Navigasyon programlarında en önemli şey güncel harita bulmak yoksa program normal seyirinde çalışıyor zaten görsellikte o kadar abartılı bir fark yok.

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.