Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kizilsultan

Garmin 5.0 yüklü her açışımda Gprs'e bağlanıyor . İndirdiği birşey deği 1 yada 5 kb arası birşey ama her defasında bağlanması bir kontörü götürüyor . Sizde oluyormu aynı durum ? Yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım.
    Bu yüzden tüm wap ve mms ayarlarını sildim yerimi yine buluyor Garminle ama açılırken öyle yapmasının nedeni ne olabilir ?

Yokmu bir fikri olan :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Mesaj yazarken de iş görüyor, fonksiyonel açıdan bir farkı yok.

@::ExtremE::

http://resim.donanimhaber.com/m_27052087/mpage_1/key_/tm.htm

Buradan CX300'ü sorunsuzca alabilirsin, tamamen orjinal ürün.

verdiğin ilana baktım da cx300 gayet makul ama gözüme ie4 takıldı 70 liraya onu da alabilirim. Son soru cx300 veya ie4 ?

• siyah n82 mi isteyene satabilirim 750 ytl 2 aylık çiziksiz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

Mesaj yazarken de iş görüyor, fonksiyonel açıdan bir farkı yok.

@::ExtremE::

http://resim.donanimhaber.com/m_27052087/mpage_1/key_/tm.htm

Buradan CX300'ü sorunsuzca alabilirsin, tamamen orjinal ürün.

verdiğin ilana baktım da cx300 gayet makul ama gözüme ie4 takıldı 70 liraya onu da alabilirim. Son soru cx300 veya ie4 ?

ie4'ü hiç dinlemediğim için yorum yapamayacağım, ancak ben cx300'den memnunum.

Sonuçta telefonda dinleyeceğimiz müzik mp3 çalar kalitesinde olmayacaktır, o yüzden üst model kulaklıklara yönelmenin anlamsız olacağını düşünüyorum.

mp3 çalar bölümünde kulaklık başlığında detaylı araştırma yapabilirsin.

quote:

Garmin 5.0 yüklü her açışımda Gprs'e bağlanıyor . İndirdiği birşey deği 1 yada 5 kb arası birşey ama her defasında bağlanması bir kontörü götürüyor . Sizde oluyormu aynı durum ? Yoksa benmi birşeyleri yanlış yaptım.
    Bu yüzden tüm wap ve mms ayarlarını sildim yerimi yine buluyor Garminle ama açılırken öyle yapmasının nedeni ne olabilir ?

Menü>Araçlar>Ayarlar>Genel>Konumlama>Konumlama Yöntemleri

Burada sadece Tümleşik GPS seçili olacak, ancak uyduya bağlanma süresi gözle görülür biçimde uzayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 23 Ekim 2008; 23:02:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

ya ben flash sitelerden nie video izleyemiorum N82mde youtube u operadan açıorum ok de kendi internet tarayıcısından örneğin pikniktube deki videoları izleyemiyorum flash lite 3üde yükledim ama gene bişey olmadı yardım lütfen

Videoyu açınca yüklenmeden hemen seçeneklerden tam ekran yapın. Sorunsuzca izleniyor o zaman.

ya olmadı maalesef denedim şimdi ama video yu gösterecek olan yerde adobe flash yükleyin diyo galiba versiyonla ilgili ama v30 a da geçmek istemiorum

• Şu anki versiyon 10'lu olarak mı geçiyor ?
  • quote:

quote:

Burada sadece Tümleşik GPS seçili olacak, ancak uyduya bağlanma süresi gözle görülür biçimde uzayacaktır.

Teşekkürler. Tüm wap ayarlarını sildim artık hepsi isaretlide dursa sorun olmuyo:D Bu arada bu wap ayarları lazım olurmu sonradan?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Tüm wap ayarlarını sildim artık hepsi isaretlide dursa sorun olmuyo:D Bu arada bu wap ayarları lazım olurmu sonradan?

Lazım olursa setting wizard'ı çalıştırarak tekrar yaparsın 10 sn içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 24 Ekim 2008; 10:47:17 >

• bende siyah N82 var
    kurban bayraminda turkiyeye gelicem
    isteyene getrilebilirim
    fiyatlar uygun burda
  • quote:

quote:

quote:

ya ben flash sitelerden nie video izleyemiorum N82mde youtube u operadan açıorum ok de kendi internet tarayıcısından örneğin pikniktube deki videoları izleyemiyorum flash lite 3üde yükledim ama gene bişey olmadı yardım lütfen

Videoyu açınca yüklenmeden hemen seçeneklerden tam ekran yapın. Sorunsuzca izleniyor o zaman.

ya olmadı maalesef denedim şimdi ama video yu gösterecek olan yerde adobe flash yükleyin diyo galiba versiyonla ilgili ama v30 a da geçmek istemiorum

işte flash lite yüklü değil.

sürüm güncellemeden direkt kurulumu bulabilirsen kur

• benim telde flash 3 yüklü. flash dosyaların ilk açılışta tam ekran olmasını nasıl sağlarım. açtıktan sonra tam ekran yapabiliyorum sadece. teşekkürler şimdiden.
  • tam üstüne tıkladığında tam ekran olması lazım?
  • anlamadım reis.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

tam üstüne tıkladığında tam ekran olması lazım?
  • flash nanesinin üzerine okla gel ve orta tuşa bas
  • öyle yapıyorumda ekrande menülerde görünüyor onların görünmemesini istiyorum.
  • iyi geceler herkese,

Neden her GPS e bağlanmak istediğimde N82 Gprs e giriyor? Bunun açıklamasını bir türlü bulamadım. Cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

quote:

işte flash lite yüklü değil.

sürüm güncellemeden direkt kurulumu bulabilirsen kur

yok reis flash lite 3 kurulumunu buldum ama yine olmuo kafaı yicem

• o zaman sürüm güncelle
  • yok inadına geçmicem v30a
  • Flash lite 3 için bir link verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.