Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten flash desteği olmadığı için hızlı. Flashlari hiç yüklemiyo ki:s c:sys/bin içinde bir dosya var onu silince rahatlıyo biraz. Reisin sitesinde bulabilirsin hangi dosya olduğunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

zaten flash desteği olmadığı için hızlı. Flashlari hiç yüklemiyo ki:s c:sys/bin içinde bir dosya var onu silince rahatlıyo biraz. Reisin sitesinde bulabilirsin hangi dosya olduğunu.

iyi de normal browser da flash desteğini ayarlardan kapat hatta görüntü açmayı bile kapat çoğu kez dakikalar alıyor açılması. bazı siteleri açması
    hiç stabil değil
    skyfire var bütün destekler mevcut.Flash 9, Java ve Quicktime .nanılmaz hızlı.siteleri yüklemesi bikaç saniye alıyor.youtuba a otomatik giriyor.i
    aynen bilgisayardaki gibi izlenebiliyo.hiçbir yavaşlık mevcut değil.bütün flashlarda yükleniyor.nokia sadece kendi destek verdikleri siteleri düşünerek browser ı yapmış
    o yüzden çoğu yerde hata veriyor

opera minideki yön tuşlarıda işi baya kolaylaştırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 17 Ekim 2008; 2:27:27 >

• Ya ne dedin anlamadım :D Ama şu skyfire ücretlimi telefon numarası filan istiyo indirmek için:d
  • Operanın çözümü benim sitede var.

C:/sys/bin/ içinden opemcom.dll diye 1 dosya var onu sil düzelir.bunun içinde sistemi hacklemen gerekiyor
  • v30a yuklenirmi skyfire?
  • bu v30 hala hacklenmedi mi ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bu telefonun siyahı türkiye piyasasına girdimi veya girecekmi?

cevap verecek biri yokmu arkadaşlar?

Henüz girmedi.

v30'da henüz hacklenmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

v30a yuklenirmi skyfire?

yükleniyor.kullandım biraz.ama nedense bazen program atıyor kendiliğinden.haa birde üye olman gerekiyor sitesine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

cx300 alacaktın ya da ep630

ep630 daha ekonomik

ep630 tek kelimeyle muhteşem. Antalya GOLD Elektronik mağazalarında 50 YTL 2 gün önce aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

bu v30 hala hacklenmedi mi ya?

hack işi biraz yaş.nokia sanki bambaşka bir engel koymuş.n95 8gb bile son versiyonda hackleniyor.ne istedinki n82 den be nokia
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariserden

quote:

cx300 alacaktın ya da ep630

ep630 daha ekonomik

ep630 tek kelimeyle muhteşem. Antalya GOLD Elektronik mağazalarında 50 YTL 2 gün önce aldım.

wala bi aptallık yaptım nese bugun gittim daha üst modeliyle değişim yaptılar şimdi baya memnunum kulaklıktan ama kulakiçi herzaman için daha iyi nese taksidi bitsin şu pıoneer ın sonra cx300 yada ep630 alcam

• REİS buralardamısın yaf şey ben bu garmini tam anlattığın gibi yaptım şimdi telefondan garmin.sis i başlattım beş on dakkadır yüklüyo diyo normal mi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

REİS buralardamısın yaf şey ben bu garmini tam anlattığın gibi yaptım şimdi telefondan garmin.sis i başlattım beş on dakkadır yüklüyo diyo normal mi bu?

menüye basılı tut sonra nerden bastıysan ki muhtemelen dosya yöneticisi ona tıkla düzelir.
  • Arkadaşlar pop3 destekli iyi bir e-mail programı ismi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

REİS buralardamısın yaf şey ben bu garmini tam anlattığın gibi yaptım şimdi telefondan garmin.sis i başlattım beş on dakkadır yüklüyo diyo normal mi bu?

menüye basılı tut sonra nerden bastıysan ki muhtemelen dosya yöneticisi ona tıkla düzelir.

saolasn yardımın için ama hallettim süper bi olay bu garmin yaf

• Garmin 4.20.20'yi geri ekledim. İsteyenler geçiş yapabilir. v5.00'da durmakta...
  • quote:

Garmin 4.20.20'yi geri ekledim. İsteyenler geçiş yapabilir. v5.00'da durmakta...

En yenisi v5.00 değil mi reis
  • Arkadaşlar n82 için siyah kapak,kasa nereden bulabilirim.Forumda daha önceden yurt dışından getiren arkadaşlar vardı bana yardımcı olabilirlermi?
  • quote:

quote:

Garmin 4.20.20'yi geri ekledim. İsteyenler geçiş yapabilir. v5.00'da durmakta...

En yenisi v5.00 değil mi reis

en yenisi o tabi ama problem yaşayanlar için onu da ekledim v5te duruyor o da

• tamam anladım reis saolasın
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.