Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis' in sitesinde verdiği harita ile yukarıdaki mesajında verdiği harita aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

arkadaslar media ortam yurutucuye gerek kalmadı artık nıyemı cunku pc suıt ıle vıdeo aktarımı yaptıgınız zaman pcdekı vıdeo hangı formatta olursa olsun telefonda yurutebılecegınız formata otomatık donusturuyor yanı mp4 formatına donusturuyor cogunu elımde bır suru klıb vardı wma avı mpeg formatlı ama telde bakamıyordum ve core player gıbı dvd gıbı programlar yuklmye gerek kalmadı bana gore karar sızın bır deneyın ayrıca telefon hafıza konusundada duyarlı davranılıyor otomatık donusturdugunuzde goruntu kalıtesı aynen kalıyor mesela ben .avı formatlı 26 mb buyuklugundekı bır vıdeom vardı pc suıt ıle telefona yukledım mp4 oldu ve 2,4 mb oldu gerısını sız dusunun artık

Bu özelliği fark etmemiştim. Hatırlattığın için teşekkürler.
    Bu yöntem her zaman kullanışlı olmuyor tabiki. Çünkü telefona atmak istediğiniz her videonun formatını çeviriyor. Çevirme işlemi de epey vakit alıyor. Ama sonuçta sağlam iş oluyor. Normalde videoların formatını çevirmeden telefona atıyorum ve büyük çoğunlukla da Core Player bu videoları oynatıyor. Eğer Core Player videoyu oynatmıyorsa bilgisayarda formatını çevirip tekrar atıyorum. Bu yöntemi, Core Player' ın oynatamadığı videolar telefona gönderileceği zaman kullanmak daha mantıklı.

• Reis' in yukarıda vermiş olduğu haritayı indirdim.
    Haritanın adı: gmapsupp_2.img
    Boyutu (bilgisayarda): 122.858 KB (119 MB)

Telefonda Garmin programını çalıştırıp ARAÇLAR/VERİLERİMİ YÖNET/HARİTA AYARLARINA baktım; bilgiler şöyle
    NavCity 2008.04 IKLTL
    125,8 MB

Haritanın boyutu bilgisayarda ve telefonda farlı olarak görünüyor. Karışıklığa neden olmasın diye belirteyim dedim.

Reis' e teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 16 Ağustos 2008; 1:51:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

usta bu program alt yazı destekliyo mu?? veya destekleyen bi program var mı?? varsa süper olur..

teşekkürler..

Hatırlamıyorum destekliyor mu desteklemiyor mu ..Böyle birşey var işini halleder umarım

quote:

Orjinalden alıntı: cevdet

Merhaba arkadaşlar. PocketDivx Encoder programı ile alt yazılı olarak filmin nasıl oluşturulacağını elimden geldiğince anlataya çalıştım.

Ayrıca aşağıdaki linkte yukarıda anlatılanları DOC formatında bulabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/36529019/8b67b410/pocketdivx.html

Faydalı olması dileklerimle.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 16 Ağustos 2008; 1:28:54 >

• Videoları pc suıt ıle cıhaza aktardıgınızda formatını mp4 yapıyor ama orjınal halı yıne pcde kalıyor bunuda unutmayın akay dostuma cevap
  • @enigmaenergy bi önceki sayfada verdiğin programı denedim fakat pcde bizim izlediğimiz 600 700 mb boyutlu avileri açmıyo illa dönüştürüp atmamız gerekiyo ben bi tane dönüştürdüm 130 mblara kadar boyutunu da düşürdü fakat ses bozukluğu vardı... bi de şu son verdiğini deneyelim..
  • Arkadaşlar n82 siyahı yurtdışından almaya karar verdim isviçre ve amerikada bulunan arkadaşlarım var.isviçrede 550 frank civarıymış.
    Amerikadaki arkadaş buradaki fiyatlar amazon.com la aynı dedi.amazon a baktım 450 dolara var aradaki fark neden bukadar acık acaba?
  • quote:

@enigmaenergy bi önceki sayfada verdiğin programı denedim fakat pcde bizim izlediğimiz 600 700 mb boyutlu avileri açmıyo illa dönüştürüp atmamız gerekiyo ben bi tane dönüştürdüm 130 mblara kadar boyutunu da düşürdü fakat ses bozukluğu vardı... bi de şu son verdiğini deneyelim..

Mobisystem Mobile DVD programını ben daha önce kurmuştum fakat kurmamla silmem bir oldu. Programı neden beğenmediğimi şu an tam olarak hatırlayamıyorum. Sanırım belli bir boyutun üzerindeki videoları açmıyordu.
    Bence en iyisi Core Player. İkinci program olarakta Div-x player kullanılabilir.

Eğer videonun formatını değiştirip telefona atacaksanız ıvır zıvır programla uğraşmaya gerek yok. Videoyu PC-SUİTE aracılığı ile atarsanız pc-suite videeoyu otomatik olara telefonun oynatabileceği formata çeviriyor. (Yalnizlik 1905' in bahsettiği konu).

• Nokia Maps' in haritaları ile ilgili ben de bir kaç şey öğrenmek istiyordum.
    Map Loader' i problemsiz kullanıyorum. Map Loader olmadan haritayı başka bir yerden bilgisayarımıza indirebilirmiyiz acaba? Telefona format attığımızda harita falan siliniyor tabi. Haritayı tekrar Map Loader ile indirmemiz gerekiyor. Bu da boşu boşuna kota kaybı oluyor. Benim istediğim haritayı başka bir yerden bulalım; bilgisayarımızda dursun. Telefona format attıktan sonra Map Loader ile uğraşmadan haritayı bilgisayarımızdan telefona aktarabilelim. Veya şöyle de olabilir. Map Loader ile haritayı telefona indirdikten sonra haritayı telefondan bilgisayara alabilirmiyiz? Format attıktan sonra haritayı tekrar bilgisayardan telefona aktarırız. Şu anda benim telefonda harita yüklü ama bir türlü bulamadım haritanın yerini.

Ayrıca MPD' nin sorduğu gibi; haritanın versiyonunu nasıl öğrenebiliriz? Map Loader ile harita yüklerken ''Turkey (27.5 MB)'' olarak görünüyor. Belki haritanın versiyonu budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 16 Ağustos 2008; 13:46:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Mobile XT En Güncel ve Tam Sürüm Türkiye Haritası <===

NAVCity 2008.4 / IKLTL

Benim anlatımımda yer alan harita: 125.794KB

Şimdi verdiğim (ve anlatımımda yenilediğim) harita: 125.806KB

Denedim ve gayet güzel çalışıyor. Hiç1 problem yok. Harita üzerinde arama falan yapılıyor.
    Eski haritanızı silip bunu aynı adla koymanız yeterli olacaktır.

Her ihtimale karşı haritanızı bilgisayarda yedekleyebilirsiniz.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/137567549/gmapsupp.img

Harita bilgisi için sonakrep'e teşekkürler.

Reis E66'ya Garmin yüklemek istiyorum. Bu sürüm uyumlu mu acaba? Teşekkürler.

Yükledim bile . Sorunsuz çalıştı. Teşekkürler .

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

@enigmaenergy bi önceki sayfada verdiğin programı denedim fakat pcde bizim izlediğimiz 600 700 mb boyutlu avileri açmıyo illa dönüştürüp atmamız gerekiyo ben bi tane dönüştürdüm 130 mblara kadar boyutunu da düşürdü fakat ses bozukluğu vardı... bi de şu son verdiğini deneyelim..

Mobisystem Mobile DVD programını ben daha önce kurmuştum fakat kurmamla silmem bir oldu. Programı neden beğenmediğimi şu an tam olarak hatırlayamıyorum. Sanırım belli bir boyutun üzerindeki videoları açmıyordu.
    Bence en iyisi Core Player. İkinci program olarakta Div-x player kullanılabilir.

Eğer videonun formatını değiştirip telefona atacaksanız ıvır zıvır programla uğraşmaya gerek yok. Videoyu PC-SUİTE aracılığı ile atarsanız pc-suite videeoyu otomatik olara telefonun oynatabileceği formata çeviriyor. (Yalnizlik 1905' in bahsettiği konu).

ben normal olarak film izleyebiliyorum yani telefonda film açmakta bi sorunum yok benim istediğim altyazılı filmleri de izleyebilmek.. bunu yapabilecek bir program arıyorum.. @enigmaenergynin son paylaştığı program dönüştürme yapıp telefona atılıyo.. fakat bi türlü alt yazıyı ekleyemedim.. seçtiğim halde almıyo bir de boyutlandırma da hata yapıyo..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

ben normal olarak film izleyebiliyorum yani telefonda film açmakta bi sorunum yok benim istediğim altyazılı filmleri de izleyebilmek.. bunu yapabilecek bir program arıyorum.. @enigmaenergynin son paylaştığı program dönüştürme yapıp telefona atılıyo.. fakat bi türlü alt yazıyı ekleyemedim.. seçtiğim halde almıyo bir de boyutlandırma da hata yapıyo..

arkadaslar levendis arkadasın ( reisin sitesindede bulunabilir zannedersem ) sitesinden allok converter adında bi program indirmiştim .. halen onu kullanıyorum .. içinden bi altyazı programı da acıklamasıyla cıkıyor .. subtossa adında .. bu programla önce orjinal altyazıyı özel bi formata dönüştüyorsunuz .. daha sonra converter programı filmi mp4 e cevirirken kendi özel alt yazı dosyasını ekliyorsunuz ve filme entegre oluyor.. yani film otomatik olarak alt yazılı hale geliyor .. cok kullanıslı bir program ..tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 16 Ağustos 2008; 17:30:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PMD

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Çözdüm sorunumu.

Haritadanmış.

Abimin eski haritayı aldım öttü kız. Tecrübe oldu işte.
    Nav yapmassa haritanızıda kontrol edin.

haritayı maploader ile mi yükledin

harita eski mi yeni mi nasıl anlayacağız

yeni nokia maps 27.5mb

dur upload edim

• 27.5mb'lik Nokia maps harita + 3mb sesli yönlerdirme

http://rapidshare.com/files/137778928/cities.rar
  • Reis, şu anda herhangi bir problem yok ama bir kaç sorum olacaktı.
    Yukarıda verdiğin harita telefonun hangi dizinine kopyalanacak.

Bir sorum daha vardı. Nokia Maps Loader ile telefona yüklediğimiz harita ve ses dosyası telefonun neresine kopyalanmış oluyor? Bu dosyaları telefondan bilgisayara alabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 16 Ağustos 2008; 19:59:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

arkadaslar levendis arkadasın ( reisin sitesindede bulunabilir zannedersem ) sitesinden allok converter adında bi program indirmiştim .. halen onu kullanıyorum .. içinden bi altyazı programı da acıklamasıyla cıkıyor .. subtossa adında .. bu programla önce orjinal altyazıyı özel bi formata dönüştüyorsunuz .. daha sonra converter programı filmi mp4 e cevirirken kendi özel alt yazı dosyasını ekliyorsunuz ve filme entegre oluyor.. yani film otomatik olarak alt yazılı hale geliyor .. cok kullanıslı bir program ..tavsiye ederim..

ya bu allokun bi sürü çeşidi var hangisi acaba??
  • Ya arkadaşalr İstanbul arvato teleservice ile bilgisi olan var mı acaba.ya denizli nokia servisi telefonu oraya göndermiş de açıkcası güvenemedim fazla.lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni rahatlatsın yoksa çıldırcam.N82im hala gelmedi yaaa
  • PMD, cevap için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar resimdende anlaşıldığı üzere bu beyaz daireler nedir.bende de bazen oluyor çünkü.bu resmi n82 fotoğraf başlığından aldım.bilmiyorum önceden bu konu tartışıldımı.ama biraz bilgiendirirseniz sevinirim.firmware ile felan düzelebilirmi ki bu

• Işık yansımasından kaynaklanıyordur herhalde. Çekmiş olduğum bazı fotoğraflarda var bu dairelerden. Fotoğraf çekerken telefonun tutuluş açısı iyi ayarlanırsa bu daireler meydana gelmeyebilir. Tutuş açısının nasıl ayarlanacağı deneme yanılma yolu ile tespit edilebilir galiba.

Fotoğraftaki kapıda üzerinde ''digital print'' yazan parlak bir kağıt asılı. Sanki o kağıttan ışık yansımış (farlı bir ışık kaynağından veya telefonun flaşından çıkan ışıktan dolayı) ve beyaz daireler bundan dolayı oluşmuş gibi. Saçmalamış olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.