Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence wifi olmaması gibi bir durum sözkonusu olamaz n80 ve üstü serilerde hepsinde var çünkü helede black versiyonsa kesinlikle wifi vardır
  • Ne alaka ??
    Post kasmak mı istiyosun yoksa ?

quote:

Orjinalden alıntı: umutech
    bence wifi olmaması gibi bir durum sözkonusu olamaz n80 ve üstü serilerde hepsinde var çünkü helede black versiyonsa kesinlikle wifi vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutech

bence wifi olmaması gibi bir durum sözkonusu olamaz n80 ve üstü serilerde hepsinde var çünkü helede black versiyonsa kesinlikle wifi vardır

yahu sen evi beyazdan siyaha boyatınca penceresi pimapenden ahşapa mı dönüyo?
  • O ne güzel açıklayıcı bir örnekti öyle Reis
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia Maps'ta rota hesaplanıyor deyip hesaplamayan cihaz var mı benimkinden başka?

Reis bendede garminde aynı şeyi yaptı ama ne gariptir ki nokia maps ta rotayı hesaplıyor sanırım garmini tekrardan yüklemem gerekecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

O ne güzel açıklayıcı bir örnekti öyle Reis

valla bende şaştım

thunderbolt ben halletim sorunumu haritamdanmış
  • thunderbolt ben halletim sorunumu haritamdanmış

Bende garmini artık yarın yükler bir bakarım sonuca..
  • Arkadaşlar telefonum az önce elime geçti. Bi şey sormak istiyorum, bu menü ve c tuşlarının yer aldığı bölme eskitme gibi duruyor. Böyle midir orjinali ?
  • Siyah renk ! Siyah renk! Siyah renk!
    Herkezde bi saplantı olmuş, Ben gümüş rengini kullanıyorum telefonu çok sevdim, sizde alın gerçekten seveceksiniz.
    İlerde tüm telefonlar gibi bununda fiyatı düşecek kapakları çıkacak filan falan şurda 6 ay sonra ne olacağı belli değil. Dışı eskidiğinde filan 6 ay sonra bende belki kapağını tuşlarını filan falan biyerlerini değiştirceğim.
    Bu kadar siyah saplantılı olmayın alın cihazı gerçekten beğeneceksiniz
    N82
  • Kapağı Çıkacak Deil Var Zaten Ebay'de Siyah Full Kapak 25 Dolar Orjinal Kalitesinde :)
  • Şu ön tuşlar hakkında bilgi verecek yok mu? bir tuhaf geldi gözüme, sanki kullanılmışda aşınmış gibi duruyor? Ama ilk ben açtım kutuyu.
  • Selam arkadaşlar,
    Sizlerin değerli yorumlarıyla sonunda ben de N82 siparişi verdim. İnşallah birkaç güne kadar elimde olur. Zaten uzun zamandır bu telefonu araştırıyordum ve hayranı olmuştum. Kısmet bu güneymiş.
    İzlenimlerime göre bu telefonun tek eksiği pili (tuş takımı kimilerine göre sorun olsa da bence sorun değil). Acaba N82'ye uyacak daha güçlü pil varmıdır?
  • Pili hızlı şarjlarla değilde kalın uçlu şarj aletleriyle şarj edersen uzun ömür elde edersin. dönüştürücü kullanman gerekecek ve de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Pili hızlı şarjlarla değilde kalın uçlu şarj aletleriyle şarj edersen uzun ömür elde edersin. dönüştürücü kullanman gerekecek ve de

Tamam, var bende o dönüştürücüden. Gerçekten fark ediyor mu? 6233'üm var onda bir deneyim deyecem, ama onun şarjı zaten uzun gittiği için o kadar sabredemem sanırım.
  • Onlar doldururken baya uzun dolduruyor ama kolay kolay da bitmiyor.
  • Reis-i eagles merhaba,

N82'nin bu tuş görünümü ile ilgili olarak sen yardımcı olabilir misin? c tuşunun olduğu kısım ve karşı kısım (menü tuşunun olduğu) eskitme gibi duruyor. Böyle midir tüm modellerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikus77 -- 15 Ağustos 2008; 14:56:42 >
  • eskime derken?
  • Tuşların olduğu kısmın ortası sanki çok kullanılmaktan aşınmışta rengi bir ton açılmış gibi. Ama telefon yeni, bu belli, yani jelatinleri ve kutu hiç açılmamış, anlamadım bunu orjinali böyle midir yoksa bir sorun mu var
  • Garmini bugün tekrardan yükleyince rota hesaplamaya başladı.
  • orjinalde öyledir. yoksa nasıl aşınsın hemen?
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.