Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

ya kıbrıstan aldırsam problem çıkar mı ki?? birde tahmini orada fiyat ne kadardır??

yine kayıt ettirmen gerekiyo bildiim kadarı ile

hmmm. Teşekkürler cevabın için...
    Bekle bekle nereye kadar... gelene kadar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sirkumsali

Merhaba Herkese;

Benim kuzucuğum bebeğim N82im geçen hafta servise gitti.İzmire gönderdiler.Bugün geldi mi diye bakmaya gittim ama malesef İzmir servisi yapamamış İstanbula göndermişler.Sorum şu: eğer İstanbul da yapamazsa telefonuma ne olacak, değişirler mi yoksa para iade mi yaparlar? hangi şartlarda bu işlemler gerçekleşir bilmek istiyorum

cihazı değiştirirler

valla sağlam kavuşayım da nolursa olsun.özledim keratayı bee

• aynen bende özledim n82 imi , ayın 4 ünde vermiştim.. hala serviste, inş bu hafta alırız.
  • Dün gece siparişi verdim bekliyorum bende. Aranıza katılacağım yakında kısmetse
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Dün gece siparişi verdim bekliyorum bende. Aranıza katılacağım yakında kısmetse

hayırlı olsun kardeş...
  • valla vereli 12 gün oldu şehir şehir dolaşıyo N82im :) ben gitmedim onun gittiği yerlere :) adam şuan istanbulda istirahatta :) serviste yani yaaa.daha gelmedi.gelecek gibi de görünmüyor.durumunu takip ediyorum netten ama bişey değişmiyo durumda.bakmıyolar mı ne
  • Siyahını bekleyemedim ve bende aldım. Ctesi'den beri kullanıyorum, hergün yeni bir özelliğini keşfedip şaşırıyorum. Ya bu şeye bir tabir bulamıyorum, telefon desem olmuyor, bilgisayar desem o da tam olarak değil

Bu arada başta Reis-i Eagles olmak üzere diğer arkadaşlara bu konudaki paylaşımları için teşekkürler...
  • Hayırlı olsun alanlara ve alacaklara da şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkumsali

valla vereli 12 gün oldu şehir şehir dolaşıyo N82im :) ben gitmedim onun gittiği yerlere :) adam şuan istanbulda istirahatta :) serviste yani yaaa.daha gelmedi.gelecek gibi de görünmüyor.durumunu takip ediyorum netten ama bişey değişmiyo durumda.bakmıyolar mı ne

İÇİNİ RAHATLATMAK GİBİ OLMASIN AMA...
    Bu telefon daha kimselerde yok pek bence servisteki bi elaman almış kullanıyyodur!
    Sorsan neden kullanıyorsun die "test ediyorum" der.
    Ben ilk çıktığında d900 almıştım bi sorun çıktı 1 ay gelmedi. ve telefon geldiğinde içinde bizim çekmediğimiz bi foto vardı adamlar 1-2 günde yapıo sonra kendileri kullanıyolar

• N82 kimselerde yok mu :)
  • yoo var baya kişide. hatta siyahıda var
  • bişey sorucam arkadaşlar telefonu dün akşam şarja taktım full şarj ettim saat tam 00:00da fişi çektim ondan sonra telefon sabaha kadar durdu sabah kalktıktan sonra 1.5saat müzik radyo falan dinledim gün içinde 200e yakın mesaj çektim bi 15-20dk gps açtım 10-15foto çektim şuan saat 21:40 tek diş kaldı ve radyo açık pili bitene kadar açık kalsın sizce iyimi yani pili 22 saate yakın gitti ayrıca telefon hackli ve ekranı aydınlık sizce normalmi gitti şarjı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 13 Ağustos 2008; 21:44:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

bişey sorucam arkadaşlar telefonu dün akşam şarja taktım full şarj ettim saat tam 00:00da fişi çektim ondan sonra telefon sabaha kadar durdu sabah kalktıktan sonra 1.5saat müzik radyo falan dinledim gün içinde 200e yakın mesaj çektim bi 15-20dk gps açtım 10-15foto çektim şuan saat 21:40 tek diş kaldı ve radyo açık pili bitene kadar açık kalsın sizce iyimi yani pili 22 saate yakın gitti ayrıca telefon hackli ve ekranı aydınlık sizce normalmi gitti şarjı ?

evet normal.kullanmassan iyide bunu henüz becerebilmiş değilim.hele bi oyun yükledim ne mübarek oyunsa(worm word party) acayip zevk veren bir oyun.günde 2 defa şarza takıyorum.acaba bu pillerin yüksek kapasitelisi yokmu ayrı satılan.n73 ün bile daha fazla gidiyordu vallahi.birde pilin boyutları n73 ünküyle aynı.bende hefesleniyordum beğenmessem değiştiririm diye bi de baktım ki ileti yerleri farklı.

• Evet WWP güzel oyundur. Hatta benim tek oynadığım oyundur. Başka oyun sevmem.
    Cihazda ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

bişey sorucam arkadaşlar telefonu dün akşam şarja taktım full şarj ettim saat tam 00:00da fişi çektim ondan sonra telefon sabaha kadar durdu sabah kalktıktan sonra 1.5saat müzik radyo falan dinledim gün içinde 200e yakın mesaj çektim bi 15-20dk gps açtım 10-15foto çektim şuan saat 21:40 tek diş kaldı ve radyo açık pili bitene kadar açık kalsın sizce iyimi yani pili 22 saate yakın gitti ayrıca telefon hackli ve ekranı aydınlık sizce normalmi gitti şarjı ?

evet normal.kullanmassan iyide bunu henüz becerebilmiş değilim.hele bi oyun yükledim ne mübarek oyunsa(worm word party) acayip zevk veren bir oyun.günde 2 defa şarza takıyorum.acaba bu pillerin yüksek kapasitelisi yokmu ayrı satılan.n73 ün bile daha fazla gidiyordu vallahi.birde pilin boyutları n73 ünküyle aynı.bende hefesleniyordum beğenmessem değiştiririm diye bi de baktım ki ileti yerleri farklı.

orjinalinkinden daha yüksek mah lı piller var diye biliyorum ama bunları kullanmak cihaza zarar verir diye kullanmaya korkuyorum sağlam olsun varsın günde 3 kere şarja takim

• su konustugunuz wwp oyunu nasıl bırseydır ıcerıgı nasıldır neyle ılgılı bırde ekran goruntulerı yada oyun goruntulerı varsa eklersenız sevınırım bende yuklerım oyun sever bırıyım bu arada ve tabıkıde ses kayıt amator sarkılar
  • 3 uyarım var 5 olunca uzaklastırıyorum ne kadarlık bır sure uzak kalırım forumdan?
  • Mirage Money v2.0

http://www.miragemoney.com/pages/downloadcomplete2.php?count=789&download2=Download+MirageMoney2

MirageMoney v2 aktivasyonu için;

http://www.miragemoney.com/pages/ActivationForm.php
    adresine girin. IMEI ve cep no'nuza göre sistem kod verecek.
    sonra cihaza cep numaranızı ve kodu yazacaksınız.

Tetris - Flash Lite

http://www.sephiroth.it/_temp/s60/tetrix.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Ağustos 2008; 11:58:12 >

• quote:

Mirage Money v2.0

http://www.miragemoney.com/pages/downloadcomplete2.php?count=789&download2=Download+MirageMoney2

Tetris - Flash Lite

http://www.sephiroth.it/_temp/s60/tetrix.zip

demın sormus oldugum wwp oyunu tetrısmı yoksa o oyun baska oyunmu ayrıca tetrısı bır zamanlar coook kucuckken ellerımızde gameboylar vardı tetrısın degısık oyun cesıtlı olanları hala o makına var bende ıkı kalem pılle calısıyor bozulmadı hıc ama artık n82imde oynucam

• http://rapidshare.com/files/119784558/WWP.sis
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.