Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sirkumsali

Merhaba Herkese;

Benim kuzucuğum bebeğim N82im geçen hafta servise gitti.İzmire gönderdiler.Bugün geldi mi diye bakmaya gittim ama malesef İzmir servisi yapamamış İstanbula göndermişler.Sorum şu: eğer İstanbul da yapamazsa telefonuma ne olacak, değişirler mi yoksa para iade mi yaparlar? hangi şartlarda bu işlemler gerçekleşir bilmek istiyorum

cihazı değiştirirler
  • Arkadaşlar N82 Black satışına başlandımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zone

herkese merhaba türkce rusca veya türkce ingilizce ceviri programı varmı

Bir ara ben de çeviri programı aramıştım ama bulamadım. Sanırım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

Arkadaşlar N82 Black satışına başlandımı?

Maalesef hayır.

N78in bilem başladı hatta 6220c de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Arkadaşlar N82 Black satışına başlandımı?

Maalesef hayır.

N78in bilem başladı hatta 6220c de...

artık bıktım yaw beklemekten... en son sinirlenip n78 alıcam sonra üzülücem yine n82black alıcam boş yere para kaybı

• Siyah renginin geleceği yok ben alıcam artık ne yapalım gümüş renkte iyi siyah kasası gelince kasayı değiştiririz orjinal kasa 50 ytl civarı olur
  • neden bu kadar siyaha takmış durumdasınız bilmiyorum... titanyum da gayet güzel ve şık duruyor...hatta arka taraftan aynı dij. fot. mak gibi... ama siyah alırsanız, siyah dij. fot. mak kaç tane var piyasada onu siz düşünün...
  • tamam haklısın ama ben telefonlara siyahın daha çok yakıştığını düşünürüm..
    titanyum da güzeldir bişey diyemem ne de olsa zevk meselesi...
  • Ben alcammdan değil de yine de bekliyorum
  • sakın yalnış anlamayın herkezin zevki farklıdır tabi... ben sadece kendi fikrimi söyledim
    Yani hepsiburada.com da kampanya hala devam ediyor fiyatta 830 YTL ye düşmüş...bence kaçırmadan alın... siyah çıkcak 1000 ytl olcak şimdi bunu alırsanız 170 ytl cebinize kalcak diye soyledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 12 Ağustos 2008; 17:06:47 >
  • teşekkür ederim kardeşim sadece bizi düşündün 170ytl kar olarak.
    yanlış anlamadım zaten... gerçi 170ytl az para değil alsammı işte karar veremiyorum
  • Sadece başlangıç olarak 1 hafta siyah pahalı olur, ondan sonra tamamen aynı fiyatlara sahip olurlar.

Aynı fiyattan da çıkabilir belli olmaz
  • beklicez bakalım ne zaman gelicekse artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Sadece başlangıç olarak 1 hafta siyah pahalı olur, ondan sonra tamamen aynı fiyatlara sahip olurlar.

Aynı fiyattan da çıkabilir belli olmaz

1 ay en az bence öyle
    çünkü avrupada bile çoğu yerde fiyatları 50-60 dolar daha pahalı aynı yerde siyahın
    edit: üstelik burası Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 12 Ağustos 2008; 18:30:54 >
  • En basitinden Almanya Nokia sitesinin fiyat listesini koyuyorum, fiyatlar en altta yazıyor. 3 rengi de aynı fiyat.

Pahalı olan yerler siyah diye ancak ayartmaya çalışır.

http://shop.nokia.de/nokia-de/searchresults.aspx?selector_session=PHMODEL%3a0%2c17340348&wt=PHMODEL&ws=0%2c17340348&culture=de-DE#__anchor_ProductSelector1

• burası türkiye diye tahminimi söyledim...yoksa avrupada çoğu yerde aynı fiyat
  • Kıbrısta varmıs, hindistanda da eminim turki cumhuriyetlerindede siyahı vardır ama bize getirtmedi, herhalde gelmeyecek siyah n82. Gerçi ben metalik rengini zamanla sevdim ama begenmeyen olabilir tabiki.
  • ya kıbrıstan aldırsam problem çıkar mı ki?? birde tahmini orada fiyat ne kadardır??
  • harika bi telefon yaaa
  • quote:

ya kıbrıstan aldırsam problem çıkar mı ki?? birde tahmini orada fiyat ne kadardır??

yine kayıt ettirmen gerekiyo bildiim kadarı ile
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.