Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FP2 başlığını ben amıştım zaten 50-60 dene de ss verdim.
    Güzel sistem baya
  • FP2 istiyoook telefonumuza

forever FP2 on n82

• selam millet n82 de 1 şey farkettim.yükldeğimiz uygulamaların yardım dosyaları belli bir sayıya gelince mesela menüdeyken seçenek yardım dediğmizde hafıza dolu bazıuygulamaları kapatın diyor(halbuki ram 85mb)bu yardım dosyaları dahada artınca sadece hafıza dolu diyor ve yardım programına girmeden atıyor.onca kombinasyon sonucunda bunu buldum.versiyon hatasımıdır nedir.

bu yüklediğimiz programların yardım dosyaları nerde saklanıyor acaba.bulup silmek istiyorum.lütfen yardım

• Ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım

benim gibi 1 sürü program yüklemezsen karşılaşmazsın.uygulama yönetisinden saydım 121 tane dosya yüklemişim.bende farketmemiştim ilk zamanlar.zaten hiç belli olmuyor.bu gün yanlışlıkla yardıma bastım öyle farkettim.bu hatayı sadece yardım programı veriyor zaten.mesela şu an sınırdayım.yardım seçeneği olan 1 program yüklediğimde hata veriyor.sonra o programı silip yardımseçeneği olmayan2-3 tane program yükledim hata vermedi..

• O kadar da yüklemenin bir anlamı yok ki

İhtiyacım neyse onları yüklerim ki onların bile birkaçını çok seyrek kullanıyorum.
  • quote:

O kadar da yüklemenin bir anlamı yok ki

İhtiyacım neyse onları yüklerim ki onların bile birkaçını çok seyrek kullanıyorum.

valla ben alternatifleri severim.birazda oyun bol oynuyorum bu aralar.foto edit programları sözlük kamera video programlarımp3 çalar programları dosya yöneticisi gps ve wifi programları derken böyle oluyo.telefonun herbir donanımı için neredeyse program var.telefon da programlara elverişli olunca....

• Bence mp3 programları çok saçma..kendi müzik çalıcısından daha ii ses verebilceğini zannetmiyorm ( denemedim oyüzden kesin konuşmiyim )

Core codec player var..inan video atmadım hiç öylece duruyo kullanmıyorum hiç
  • quote:

Bence mp3 programları çok saçma..kendi müzik çalıcısından daha ii ses verebilceğini zannetmiyorm ( denemedim oyüzden kesin konuşmiyim )

mp3 programları olarak zaten 2 tane yükledim.biri lcg jukebox. bunu otomatik olarak kapanma özelliği olduğu için kullanıyorum.(mesela yatarken ayarlıyorum 3-4 şarkı sonra kendiliğinden kapanıyor o ara zaten uyumuş oluyorum zaten) diğeride oggplay. bunuda şarkıları dosya ismine göre sıraladığı için kullanıyorum.mesela normal playerde bu yok malesef.ses kalitesi konusunda haklısın ama

neyse sorumu bi down yapayım

quote:

selam millet n82 de 1 şey farkettim.yükldeğimiz uygulamaların yardım dosyaları belli bir sayıya gelince mesela menüdeyken seçenek yardım dediğmizde hafıza dolu bazıuygulamaları kapatın diyor(halbuki ram 85mb )bu yardım dosyaları dahada artınca sadece hafıza dolu diyor ve yardım programına girmeden atıyor.onca kombinasyon sonucunda bunu buldum.versiyon hatasımıdır nedir .

bu yüklediğimiz programların yardım dosyaları nerde saklanıyor acaba.bulup silmek istiyorum.lütfen yardım

• selam değerli n82 kullanıcıları bundan 20 gün önce bende merak ettim aldım kvk lı
    geçen hepsiburada sitesinden fiyatına bakayım dedim 850 ytl yazıyor Benim Aldığım Fiyat la aradaki fark 250 ytl az değil zannedersem
    kvk nın resmi sitesinde fiyatı halen ilkgünkü gibi acaba bu fiyat farklığının nedeni ne olabilir
    bu konuda Bilgilendirirseniz sevinirim
    kolay gelsin
    not :2 GB hafıza kart hediyeli o da bozuk çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojirooo -- 10 Ağustos 2008; 5:25:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nec

selam değerli n82 kullanıcıları bundan 20 gün önce bende merak ettim aldım kvk lı
    geçen hepsiburada sitesinden fiyatına bakayım dedim 850 ytl yazıyor Benim Aldığım Fiyat la aradaki fark 250 ytl az değil zannedersem
    kvk nın resmi sitesinde fiyatı halen ilkgünkü gibi acaba bu fiyat farklığının nedeni ne olabilir
    bu konuda Bilgilendirirseniz sevinirim
    kolay gelsin
    not :2 GB hafıza kart hediyeli o da bozuk çıktı

dolar euro düşünce doğal olarak fiyatlarda düşüyor.kvk belki siteyi güncellememiş olabilir. ,bilemicem.tabiki yeni modellerinde başgöstermesi bu düşüşe sebep olmuş olabilir.
    .......................................................................
    ........................................................................
    .......................................................................

bu arada arkadaşlar help dosyalarının yerini buldum.silince sorun ortadan kalkıyor.hatta format atıp sadece help dosyalarını koydum yine hafıza dolu dedi.silince sorun ortadan kalkıyor

acaba sizde de böyle bir sorun varmı merak ediyorum.

• valla indirimi yapan hepsiburada onlara sormak lazım
    hala çoğu yerde 1000 ytl civarı fiyatı
  • Hepsiburada yaparsa yapar hiç içinde birşey aramayın şahsen en güvendiğim hatta tek güvendiğim online alışveriş sitesi çok uzun zamandır alışveriş yaparım hiçbir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum bazı internet siteleri gibi sahibi belli olmayan dandik bi yerde değil doğan holding sonuçta birde n82 nin siyahını getirseler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

arkadaşlar telefonun yön tuşunun sol üstünden bir iletken kısım, yön tuşlarına bağlantı sağlıyor. iletkenin diğer ucu da alt taraftaki tuş takımı plaketine bağlı. benim sorum şu. yön tuşlarına bağlı olan bu iletken kısım ne işe yarıyor bilen var mı. siyah kasa var elimde ve siyah tuş takımında bu iletkenin bağlanacağı bir yer yok.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

telefonu açıp oraya bakmak nerden aklına geldi dostum?

yav sorma. servise değiştirticem kasayı da merak ettim dedim bakim içinde ne var ne yok. zaten bağlantıları görünce kendim yapamayacağımı anladım. 10-15 liraya değiştiriyo nokia bayisi.

• quote:

Bence mp3 programları çok saçma..kendi müzik çalıcısından daha ii ses verebilceğini zannetmiyorm ( denemedim oyüzden kesin konuşmiyim )

telefonunda core player varya bi dene istrsen.farkı görecen
    ama ekolayzer ayarı yap.aşırı farkedio.şahsen ben core playerden dinliom müzikleri.emin ol kendi müzik çalarından çok daha iyi ses veriyor

• Arkadaşlar Garmin'in aşağıdaki 4.20 versiyonu ve yeni en son haritası ile süper hızlı çalışıyor avsiye ederim.Tavsiye ederim.
    Haritada arama ve bulma çok daha hızlı

http://www.4shared.com/file/58243153/65b4a59b/Garmin.html

Harita versiyonu Navcity 2008.04 IKLTL

125.8 MB
  • telefonla kvk bayisini aradım fiyatın533 euro olduğunu söylediler kvk da fiyat aynı yani sağlık olsun bi dahaki sefere kulağıma küpe olsun alış verişleri hepsiburada sitesinden yabacağım yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim birde telefonun içinde sanki cin var resim çekiyorum video çekiyorum hafızaya kaydettikten sonra yerinde durmuyor kendi kendine siliniyor keşke n95 mi satmasaydım diyorum bazen
    kolay gelsin arkadaşlar ben biraz tema araştırayım bu ara
  • arkadaşlar aklıma gelmişken telin sağ üst köşesindeki düymeye her elim deydiğinde harita cıkıyor hemen iptale bassam bile kontörüm gidiyor nasıl iptal edebilirim bu olayı harita lazım değil bana turkcell hat kullanıyorum

cevap yazamıyorum ancak editleyebiliyorum
    yardımlarınızdan teşekkür ederim alt mesaja cevaben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojirooo -- 11 Ağustos 2008; 0:15:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nec

arkadaşlar aklıma gelmişken telin sağ üst köşesindeki düymeye her elim deydiğinde harita cıkıyor hemen iptale bassam bile kontörüm gidiyor nasıl iptal edebilirim bu olayı harita lazım değil bana turkcell hat kullanıyorum

seçenekler > Araçlar > Ayarlar > internet > Başlangıçta çevrimii ol HAYIR olarak ayarlayabilirsin.
    Gerçi ben wifi harcinde internete bağlanmıyorum o sebele internet ve wap ayarlarını sildim .
  • arkadaşlar n82 başlığında da artık sayfa hatası vermeye başlamış forum yaa...
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.