Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes siyah çıktı mı diye sorup duruyor..
    Diğer taraftan orjinal siyah kasa getiren arkadaşlarımız var..
    http://cnn.cn adresinden getirilebiliyormuş..

Ben getirtmek istiyorum ama tam olarak ne yapmam lazım?
    Bir de başka getirtmek isteyen arkadaşlar varsa, toplu alım yapsak olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uçankedi

Arkadaşlar herkes siyah çıktı mı diye sorup duruyor..

orjinal olmayabilir hem de fiyatı çok yüksek 70 $

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

başka ne hatalar buldun ki?

resim çektikten sonra boyutunu yazmıyor mesela.n73 de altta yazıyordu boyut
    menüden c tuşuyla program kaldırmaya çalışınca çok yavaşlıyor baya bir bekliyor
    başta ilk aldığımda 2 şey daha gözüme çarpmıştı ama şimdi hatırlayamadım
    hatırlayınca yazarım tekrardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: uçankedi

Arkadaşlar herkes siyah çıktı mı diye sorup duruyor..

orjinal olmayabilir hem de fiyatı çok yüksek 70 $

Orjinal! Orada Brand: Nokia yazıyor. Yorumlar var. Artı buradan alan bir arkadaş daha vardı. O da yazmıştı orjinal olduğunu. Tek sorun tuş takımının üzerinde çince 4-5 karakter oluşu. 70$ da çok yüksek değil. Nerede ise içinde her şey takılı olarak geliyor. Türkiyede sadece kapaklarına 40-50 YTL istedikleri düşünülecek olursa bence gayet makul bir fiyatı var.

• Yeni N82 Alacaklar Hepsiburada indirime gitmiş Fiyat Çok Güzel - Fakat İndirim için son gün !!!

NOKIA N82 ( 2 GB HAFIZA KARTI + 3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ HEDİYE )
    KDV Dahil 898,31 YTL
    Havale ile 853,39 YTL (%5 Havale İndirimi)
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn82

Ayrıca Süper Hızlı Gönderi Var!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 2 Ağustos 2008; 14:04:12 >
  • Ekranı ölü pikselden dolayı değiştirmişlerdi. 2 gün oldu geleli ama şimdi titreşiminin çalışmadığını farkettim. Nasıl bir servistir bu anlamadım. Ne talihsiz bir adamım yaw.
  • Servisler öyle cidden, bir arızayı gideriyorlar ondan sonra hemen bir yerden başka bir fire çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Ekranı ölü pikselden dolayı değiştirmişlerdi. 2 gün oldu geleli ama şimdi titreşiminin çalışmadığını farkettim. Nasıl bir servistir bu anlamadım. Ne talihsiz bir adamım yaw.

benimde öyle oldu sürgü için vemiştim n95i 2.sürgüdeki üstten 2 lambayı patlatmışlardı
  • Yaşasın, sorunu çözdüm. Dahi servisin yazlımın versiyonunu kontrol etmeden telefona zaten güncellediğim yazılımın aynısını bir daha güncellediği için olmuş tahminimce. Önce hafıza kartını biçimlendirdim, sonra da telefona hard format attım. Şuan titreşim çalışıyor. Çok mutluyum. 2 haftayı sorunsuz bir atlatabilirsem bir daha kolay kolay sorun yaşamam inşallah. Allah kimseyi servis ellerine düşürmesin.
  • Servisler gerçekten titiz çalışmıyor. benim telefon da yaklaşık üç ay serviste kalmıştı. Geri aldığımda ekranın içi tüy doluydu. İnce ince parlak parçalar vardı.
  • Ben aşağıdaki ayarlarla, kulaklıklarda en kaliteli sesi alıyorum. Basslar biraz yüksek, konuşma sesleri ve müzik en normale yakın. Tizler çok yırtmıyor.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Sizler de güzel müzik dinlediğiniz equaliser ayarlarınızın ekran göründülerini, bu mesaja alıntı yaparak ekleme yapabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Servisler gerçekten titiz çalışmıyor. benim telefon da yaklaşık üç ay serviste kalmıştı. Geri aldığımda ekranın içi tüy doluydu. İnce ince parlak parçalar vardı.

aman aman allah kimseyi servislerin eline düşürmesin.n73 ü hoparlör yüzünden vermiştim.kasasını açarken ne kullandılarsa plastiğinde biraz ezik vardı.kamera düğmesinde de yay sesi.ekrandada tertemiz naylon vardı.naylonun halinden naylonsuz ekranın halini tahmin edebiliyordum..yapıyolarda öyle yapıyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

başka ne hatalar buldun ki?

resim çektikten sonra boyutunu yazmıyor mesela.n73 de altta yazıyordu boyut
    menüden c tuşuyla program kaldırmaya çalışınca çok yavaşlıyor baya bir bekliyor
    başta ilk aldığımda 2 şey daha gözüme çarpmıştı ama şimdi hatırlayamadım
    hatırlayınca yazarım tekrardan

2. dediğin doğru ama symbian 9.2 öle demek yapıcak bişey yok..ama menü nasıl farkediyo değilmi.tuşa basmamla içeri girmek arsında pek fark yok.n73 den n82 ye geçenler ii bilir.2 telefon arasındaki işlemci ve ram farkı ortada.n73 ü unuttum bile.n73 mü???öle bir telefonmu var???.hemen alalım

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Servisler gerçekten titiz çalışmıyor. benim telefon da yaklaşık üç ay serviste kalmıştı. Geri aldığımda ekranın içi tüy doluydu. İnce ince parlak parçalar vardı.

Aynen öyle. benimki geldiğinde ise 2 ve 5 tuşunda yapış yapış bişeyler vardı. Sanırım içine yapıştırıcı gibi bişeyler sürmüşler. Cımbızla sündüre sündüre zor koparttım. Ne diye telefona böyle şeyler yaparlar anlamamki. Birde servis raparunda kapaklarda çizikler ve aşınma var demişler. 1 haftalık cihaz. silikon kılıfla kullandım ve her tarafı jelatin kaplı ve ben hiçbirini henüz sökmedim. Bu servisler adamı deli eder gerçekten. Orada çalışanlar 19-20 yaş civarı işsiz gençler galiba. Hiç profesyonel değiller. Buradaki bilgisayar servislerinden biliyorum.

• Ekran için ekran koruyucu bant kullanabilirsiniz ayrıca..
  • 2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Ekran için ekran koruyucu bant kullanabilirsiniz ayrıca..

Silikon kılıfla birlikte ekran koruyucu jelatinde geldi ama henüz yapıştırmadım. Kendi üzerindeki iyice deforme olmadan sökmeyeceğim. Silikon kılıf sayesinde kolay kolayda çıkmaz heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.

hayır yok

bende N95 almıştım n73ten sonra garip gelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.

harbi olsa güsel olurdu yaa
  • Hepsiburada kampanyayı 2 gün daha uzatmış- Kampanya Salıya kadar geçerli
    Fiyat hala aynı
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.