Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.

harbi olsa güsel olurdu yaa

evet özellikle pil için

• ya reis dedıgın tum herseyı yaptım ama sısteme uygun ınstallserver hangısı ıkı tane var benım cıhaz n82. Ayrıca gızlı klasorlerı gormek ıcın o dedıgın araclar ayarlarda gızlı klasoru etkınlestırmek ıcın bır secenek yok nerden bulucam onu adım adım bı tarıf etsenız su olayı kafam almıyor valla koca kafalımıyım ne pcnin cogu seyını bılıyorum ama ıs tewlefon oldumu duuyorum bı yardım lutfen adım adım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlizlik1905

ya reis dedıgın tum herseyı yaptım ama sısteme uygun ınstallserver hangısı ıkı tane var benım cıhaz n82. Ayrıca gızlı klasorlerı gormek ıcın o dedıgın araclar ayarlarda gızlı klasoru etkınlestırmek ıcın bır secenek yok nerden bulucam onu adım adım bı tarıf etsenız su olayı kafam almıyor valla koca kafalımıyım ne pcnin cogu seyını bılıyorum ama ıs tewlefon oldumu duuyorum bı yardım lutfen adım adım

sistem 9.2

x-plore'dan araçlar-ayarlar'dan gizli yi ve hemen 2 altındaki sistemi göster de

anlatımda yazıyo alayı niye yapmionus ki

• quote:

quote:

quote:

2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.

evet özellikle pil için

mavi led lerin olduğu yerde sensör olduğu için ışık yok ama olsa gerçekten güzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

quote:

quote:

evet özellikle pil için

mavi led lerin olduğu yerde sensör olduğu için ışık yok ama olsa gerçekten güzel olur

n73 de hem led hemde ışık sensörü olarak görev yapıyordu zaten.ondan değil.koymamışlar sadece

• bi sorum olacakti yardim edebilecek birileri olursa eger

buradan nokia maps'in son surumunu indirdim fakat telefona programi kurmak istedigimde certificate error diyor secman uzerinden bir iki sey denedim ama sorunu cozemedim..var midir acaba cozumunu bilen?
  • programi nerden indirdin?

secman'i nerden uyguladın?
    dizinleri doğru yaptın mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

programi nerden indirdin?

secman'i nerden uyguladın?
    dizinleri doğru yaptın mı

programı cepteam den indirdim(ustte buradan yazan yere tıklarsan direk acilir o sayfa(goremedin heralde)) ondan sonra bluetooth ile telefona aktardim ve kurmaya calistigiimda o hatayi verdi..ondan sonra bi secman'i deneyeyim belki bi degisiklik olur dedim ama olmadi..secman'de turn plat. security off iken onu on konumuna getirdim birde install root sertificate dedim sonra gelen ekranda owerwrite dedim ama birsey degismedi.

dizinlerin ne oldugunu bilmiyorum...symbian telefonlar konusunda cok cahilim malesef

• bende x-plorer programı yok iste gızlı klasoru nasıl gorucemkı ıcıne ınstallserver dosyasını atıcam hem telefonda sys klasorunu goremıyorum ama data kablosuyla pcye bagladıgımda sys klasorunu gorebılıyorum ama c degıl ıste I dıyor
  • quote:

bende x-plorer programı yok iste gızlı klasoru nasıl gorucemkı ıcıne ınstallserver dosyasını atıcam hem telefonda sys klasorunu goremıyorum ama data kablosuyla pcye bagladıgımda sys klasorunu gorebılıyorum ama c degıl ıste I dıyor

x plorer programını kurmadan yapamassın .. programı bulup kurman lazım.. zaten bir cok işlemdede lazım olacak .. telefonda kesinlikle olması gereken bi program ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

bende x-plorer programı yok iste gızlı klasoru nasıl gorucemkı ıcıne ınstallserver dosyasını atıcam hem telefonda sys klasorunu goremıyorum ama data kablosuyla pcye bagladıgımda sys klasorunu gorebılıyorum ama c degıl ıste I dıyor

x plorer programını kurmadan yapamassın .. programı bulup kurman lazım.. zaten bir cok işlemdede lazım olacak .. telefonda kesinlikle olması gereken bi program ...

x-plorerı buldum yukledım program calısıyor ama acılırkende baslangıc sayfasında satın alınız bır daha bu pencere gelmeyecektır gıbı bır yazı gelıy 3 2 1 dıyo acılıyor program calısıyor yanı satın almak ne demek ayrıca ılacıda var bende onu nasıl kullancam hıc bır bılgım yok:( ve ayrıca reisin tum dedıklerını yaptım ama gel gelelım su core codec playerı yukleyemedım hala aynı hatayı verıyor guvenılmeyen bır dosya yuklenemez dıyo tel cdec player ıcın neyse ugrascam enınde sonunda yapıcamya ne zaman bılmıyorum bılgı alıs verısı ve yardımlarınız ıcın msjlarıma cvp veren vermeyen herkse tesekkur ederım

• birde klasör x arkadasın dedıgını yapalım hellocarbide programını bahsedıyordu birde onu denıcem bakalım olucakmı hıc sanmıyorumya ya ben nıye beceremıyorum bılmıyorum atladıgım bır yerler var ama hepsınıde yapıyorum ama neyse saglık olsun napalım.....
  • Siyah N82 satışta arkadaşlar. Az önce KVK bayisinde gördüm, hatta elime alıp inceledim .
  • İyi o zaman bi kaç güne başlanır internetten satışa...
  • telefonuma format atmak ıstıyorum.. format atarsam garantısı bıtermı ve cıhaz sıfır geldıgındekı ıcındekı nokıa maps n gage programı vb programlarda gıdermı yanı orjınal haldekı programlar yok olurmu ve nasıl format atarım telefona hellocarbıde dıye bır program yukledım sımdıde kaldıralmıyor telefondan yanı sılınmıyor uff ya hepsı su core codec player ve dıger programları yuklemek ıcındı offf yaaa daha bır bucuk haftalık telefon offf offfffff
  • quote:

telefonuma format atmak ıstıyorum.. format atarsam garantısı bıtermı ve cıhaz sıfır geldıgındekı ıcındekı nokıa maps n gage programı vb programlarda gıdermı yanı orjınal haldekı programlar yok olurmu ve nasıl format atarım telefona hellocarbıde dıye bır program yukledım sımdıde kaldıralmıyor telefondan yanı sılınmıyor uff ya hepsı su core codec player ve dıger programları yuklemek ıcındı offf yaaa daha bır bucuk haftalık telefon offf offfffff

bilgiler detaylı şekilde mevcut.

Format,garanti kapsamı dışına çıkarmaz.

• quote:

telefonuma format atmak ıstıyorum.. format atarsam garantısı bıtermı ve cıhaz sıfır geldıgındekı ıcındekı nokıa maps n gage programı vb programlarda gıdermı yanı orjınal haldekı programlar yok olurmu ve nasıl format atarım telefona hellocarbıde dıye bır program yukledım sımdıde kaldıralmıyor telefondan yanı sılınmıyor uff ya hepsı su core codec player ve dıger programları yuklemek ıcındı offf yaaa daha bır bucuk haftalık telefon offf offfffff

yardım lutfennnnn bırı bana yardım etsınnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

bilgiler detaylı şekilde mevcut.

Format,garanti kapsamı dışına çıkarmaz.

iyide nasıl format atıcam ayrıca telefon sıfır geldıgındekı nokıa maps n gage ve benzerı programlarda yok olurmu??? benım amacım su hellocarbıde denen programı sılmek bırde x-plorerı sılıcem tekrar yuklıcem

• quote:

uayrılarda yazdım o klasör gizlidir görmek için ayarlardan açman lazım
    anlatmı tekrar oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

uayrılarda yazdım o klasör gizlidir görmek için ayarlardan açman lazım
    anlatmı tekrar oku

ben tum herseyı sılıp en bastan yapıcam ayrıca telefona hellocarbide dıye bır porgram yukledım onu kaldır dıyorum kaldırma basarısız dıyor x-plorerıde kaldırcam ondada aynı seyı dıyor sımdı ne yapmam lazım formatmı atmam gerekıyor eger atarsam nasıl atıcam ve atattıgımda telefondakı sıfır geldıgındekı maps ve n gage programları ve benzer kendıden yuklu gelen programlarda yok olurmu??? bu aciz uyeye bir yardım etsen cok makbule gececek su telefon konusuna cok yabancıyım

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.