2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.
harbi olsa güsel olurdu yaa
evet özellikle pil için
ya reis dedıgın tum herseyı yaptım ama sısteme uygun ınstallserver hangısı ıkı tane var benım cıhaz n82. Ayrıca gızlı klasorlerı gormek ıcın o dedıgın araclar ayarlarda gızlı klasoru etkınlestırmek ıcın bır secenek yok nerden bulucam onu adım adım bı tarıf etsenız su olayı kafam almıyor valla koca kafalımıyım ne pcnin cogu seyını bılıyorum ama ıs tewlefon oldumu duuyorum bı yardım lutfen adım adım
quote:
Orjinalden alıntı: yanlizlik1905
ya reis dedıgın tum herseyı yaptım ama sısteme uygun ınstallserver hangısı ıkı tane var benım cıhaz n82. Ayrıca gızlı klasorlerı gormek ıcın o dedıgın araclar ayarlarda gızlı klasoru etkınlestırmek ıcın bır secenek yok nerden bulucam onu adım adım bı tarıf etsenız su olayı kafam almıyor valla koca kafalımıyım ne pcnin cogu seyını bılıyorum ama ıs tewlefon oldumu duuyorum bı yardım lutfen adım adım
sistem 9.2
x-plore'dan araçlar-ayarlar'dan gizli yi ve hemen 2 altındaki sistemi göster de
anlatımda yazıyo alayı niye yapmionus ki
quote:
Orjinalden alıntı: klasör x
quote:
Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||
quote:
2 haftadır bişey farkettim.bu telde uyku modu yokmu yaw.yani n73 deki gibi ekran tamamen kapanıp lip lip mavi ışık yanıyor ya.
evet özellikle pil için
mavi led lerin olduğu yerde sensör olduğu için ışık yok ama olsa gerçekten güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||
quote:
evet özellikle pil için
mavi led lerin olduğu yerde sensör olduğu için ışık yok ama olsa gerçekten güzel olur
n73 de hem led hemde ışık sensörü olarak görev yapıyordu zaten.ondan değil.koymamışlar sadece
bi sorum olacakti yardim edebilecek birileri olursa eger
buradan nokia maps'in son surumunu indirdim fakat telefona programi kurmak istedigimde certificate error diyor secman uzerinden bir iki sey denedim ama sorunu cozemedim..var midir acaba cozumunu bilen?
programi nerden indirdin?
secman'i nerden uyguladın? dizinleri doğru yaptın mı
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
programi nerden indirdin?
secman'i nerden uyguladın? dizinleri doğru yaptın mı
programı cepteam den indirdim(ustte buradan yazan yere tıklarsan direk acilir o sayfa(goremedin heralde)) ondan sonra bluetooth ile telefona aktardim ve kurmaya calistigiimda o hatayi verdi..ondan sonra bi secman'i deneyeyim belki bi degisiklik olur dedim ama olmadi..secman'de turn plat. security off iken onu on konumuna getirdim birde install root sertificate dedim sonra gelen ekranda owerwrite dedim ama birsey degismedi.
dizinlerin ne oldugunu bilmiyorum...symbian telefonlar konusunda cok cahilim malesef
bende x-plorer programı yok iste gızlı klasoru nasıl gorucemkı ıcıne ınstallserver dosyasını atıcam hem telefonda sys klasorunu goremıyorum ama data kablosuyla pcye bagladıgımda sys klasorunu gorebılıyorum ama c degıl ıste I dıyor
quote:
bende x-plorer programı yok iste gızlı klasoru nasıl gorucemkı ıcıne ınstallserver dosyasını atıcam hem telefonda sys klasorunu goremıyorum ama data kablosuyla pcye bagladıgımda sys klasorunu gorebılıyorum ama c degıl ıste I dıyor
x plorer programını kurmadan yapamassın .. programı bulup kurman lazım.. zaten bir cok işlemdede lazım olacak .. telefonda kesinlikle olması gereken bi program ...
quote:
Orjinalden alıntı: metalinca
quote:
x plorer programını kurmadan yapamassın .. programı bulup kurman lazım.. zaten bir cok işlemdede lazım olacak .. telefonda kesinlikle olması gereken bi program ...
x-plorerı buldum yukledım program calısıyor ama acılırkende baslangıc sayfasında satın alınız bır daha bu pencere gelmeyecektır gıbı bır yazı gelıy 3 2 1 dıyo acılıyor program calısıyor yanı satın almak ne demek ayrıca ılacıda var bende onu nasıl kullancam hıc bır bılgım yok:( ve ayrıca reisin tum dedıklerını yaptım ama gel gelelım su core codec playerı yukleyemedım hala aynı hatayı verıyor guvenılmeyen bır dosya yuklenemez dıyo tel cdec player ıcın neyse ugrascam enınde sonunda yapıcamya ne zaman bılmıyorum bılgı alıs verısı ve yardımlarınız ıcın msjlarıma cvp veren vermeyen herkse tesekkur ederım
birde klasör x arkadasın dedıgını yapalım hellocarbide programını bahsedıyordu birde onu denıcem bakalım olucakmı hıc sanmıyorumya ya ben nıye beceremıyorum bılmıyorum atladıgım bır yerler var ama hepsınıde yapıyorum ama neyse saglık olsun napalım.....
Siyah N82 satışta arkadaşlar. Az önce KVK bayisinde gördüm, hatta elime alıp inceledim .
İyi o zaman bi kaç güne başlanır internetten satışa...
telefonuma format atmak ıstıyorum.. format atarsam garantısı bıtermı ve cıhaz sıfır geldıgındekı ıcındekı nokıa maps n gage programı vb programlarda gıdermı yanı orjınal haldekı programlar yok olurmu ve nasıl format atarım telefona hellocarbıde dıye bır program yukledım sımdıde kaldıralmıyor telefondan yanı sılınmıyor uff ya hepsı su core codec player ve dıger programları yuklemek ıcındı offf yaaa daha bır bucuk haftalık telefon offf offfffff
quote:
telefonuma format atmak ıstıyorum.. format atarsam garantısı bıtermı ve cıhaz sıfır geldıgındekı ıcındekı nokıa maps n gage programı vb programlarda gıdermı yanı orjınal haldekı programlar yok olurmu ve nasıl format atarım telefona hellocarbıde dıye bır program yukledım sımdıde kaldıralmıyor telefondan yanı sılınmıyor uff ya hepsı su core codec player ve dıger programları yuklemek ıcındı offf yaaa daha bır bucuk haftalık telefon offf offfffff
bilgiler detaylı şekilde mevcut.
Format,garanti kapsamı dışına çıkarmaz.
quote:
yardım lutfennnnn bırı bana yardım etsınnnn
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
quote:
bilgiler detaylı şekilde mevcut.
Format,garanti kapsamı dışına çıkarmaz.
iyide nasıl format atıcam ayrıca telefon sıfır geldıgındekı nokıa maps n gage ve benzerı programlarda yok olurmu??? benım amacım su hellocarbıde denen programı sılmek bırde x-plorerı sılıcem tekrar yuklıcem
quote:
uayrılarda yazdım o klasör gizlidir görmek için ayarlardan açman lazım anlatmı tekrar oku
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
uayrılarda yazdım o klasör gizlidir görmek için ayarlardan açman lazım anlatmı tekrar oku
ben tum herseyı sılıp en bastan yapıcam ayrıca telefona hellocarbide dıye bır porgram yukledım onu kaldır dıyorum kaldırma basarısız dıyor x-plorerıde kaldırcam ondada aynı seyı dıyor sımdı ne yapmam lazım formatmı atmam gerekıyor eger atarsam nasıl atıcam ve atattıgımda telefondakı sıfır geldıgındekı maps ve n gage programları ve benzer kendıden yuklu gelen programlarda yok olurmu??? bu aciz uyeye bir yardım etsen cok makbule gececek su telefon konusuna cok yabancıyım